خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 20 از 20
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Faynas.m نمایش پست ها
      شما هدفتون چیه؟! علیه همه ی انتشارات و موسسات و مشاوران هستی؟! لطفا در تاپیکهایی که من ایجاد میکنم اسپم نفرستید.مرتبط با موضوع صحبت کنید و اهانت نکنید.به مدرکشون چه کار دارید؟!من هم آثارشون که کاملا رایگان بود گوش کردم.محشر بودن.
      شما لطفا اول فازتون رو مشخص کنید بعد به بنده خدا بتوپید
      هدف شما از ایجاد تاپیک چیه؟ اینطوری که جواب داری میدی خیلی بهتر از من اقای افشار رو میشناسی
      توی تاپیک نوشتی ایشون کی هستن اون اقا هم توضیح دادن راست هم میگه منم مدرکی ندیدم و اهانتی هم نبود

ایشون مشاور خوبی هست کار های زیادی رو برای بچه ها داره انجام میده کار گاه های رایگان دمش گرم ولی در کنار همین با جذب دانش اموز سود خوبی رو هم از طریق مشاوره خصوصی به دست میاره

در کل من اخر سر نفهمیدم شما ایشونو میشناسی یا نه مسئله این است

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alibahadori نمایش پست ها
      شما لطفا اول فازتون رو مشخص کنید بعد به بنده خدا بتوپید
      هدف شما از ایجاد تاپیک چیه؟ اینطوری که جواب داری میدی خیلی بهتر از من اقای افشار رو میشناسی
      توی تاپیک نوشتی ایشون کی هستن اون اقا هم توضیح دادن راست هم میگه منم مدرکی ندیدم و اهانتی هم نبود

ایشون مشاور خوبی هست کار های زیادی رو برای بچه ها داره انجام میده کار گاه های رایگان دمش گرم ولی در کنار همین با جذب دانش اموز سود خوبی رو هم از طریق مشاوره خصوصی به دست میاره

در کل من اخر سر نفهمیدم شما ایشونو میشناسی یا نه مسئله این است
      اون موقع که تاپیک رو ایجاد کردم نمیشناختم.از همایشهاشون استفاده کردم و مفید بود . خب سود کنه مگه نون منو شما رو آجر میکنه؟!

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نام:Faynas.m

khaanگفته : عاشقان سینه چاکشون آماده هستن که صفحه اول تاپیک رو به مدح ایشون مزین کنن.
      پاسخ به سوالات سربازی

4. Top | #19
      کاربر اخراجی

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Unknown Soldier نمایش پست ها
      نام:Faynas.m

khaanگفته : عاشقان سینه چاکشون آماده هستن که صفحه اول تاپیک رو به مدح ایشون مزین کنن.
      منظورتون رو متوجه نمیشم؟!!!

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Faynas.m نمایش پست ها
      اون موقع که تاپیک رو ایجاد کردم نمیشناختم.از همایشهاشون استفاده کردم و مفید بود . خب سود کنه مگه نون منو شما رو آجر میکنه؟!
      خیلی خوبه که کسی اطلاعات خوبی بده پول هم بگیره
      ولی متاسفانه همونجوری که دوستمون گفتن اطلاعات غلط میده
      همین اطلاعات غلطش خیلی از دانش آموزهایی که بهش اعتماد میکنن رو بیچاره میکنه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن