خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 39
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

هندسه تجربی ارزش خوندن داره

با سلام
      دوستان همونطور که می دونید هندسه تجربی شامل 13 درصد سوالای ریاضی میشه که تقریبا خیلی کم سوالاش رو می خونند خواستم بگم دوستان می دونند علتش چیه
      من خودم هیچ وقت وقتش رو نداشتم هندسه بخونم پس واقعا نمی تونم بفهمم سوالا سخته یا اسونه
      پس وقتی از من می پرسن هیچ جوابی ندارم که ایا اصلا هندسه رو میشه خوند میشه سوالاش رو زد سوالاش در چه حدیه

دوستان تجربی که این مبحث رو خوندن خواهشمندم نظرشون رو بگن

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط After4Ever نمایش پست ها
      با سلام
      دوستان همونطور که می دونید هندسه تجربی شامل 13 درصد سوالای ریاضی میشه که تقریبا خیلی کم سوالاش رو می خونند خواستم بگم دوستان می دونند علتش چیه
      من خودم هیچ وقت وقتش رو نداشتم هندسه بخونم پس واقعا نمی تونم بفهمم سوالا سخته یا اسونه
      پس وقتی از من می پرسن هیچ جوابی ندارم که ایا اصلا هندسه رو میشه خوند میشه سوالاش رو زد سوالاش در چه حدیه

هندسه 4سوالو تو ریاضی تجربیا داره 4سوال اخر.....از هر فصل یکی......ازین 4تا خداییش 2تاش واقعا قابل حله....از فصلای 2و3 بعضا فصل 1هم اسونه سوالای فصل 4کمی میپیچونن ....اگه همت کنین چنبار بخونین کتابو 2تا سوالشو قطعا جواب میدین

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سپاس از توضیحتون
      راستی دوستان رشته ریاضی هم اگر نظری در مورد سوالای هندسه تجربی دارن لطفا بگن

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      سپاس از توضیحتون
      راستی دوستان رشته ریاضی هم اگر نظری در مورد سوالای هندسه تجربی دارن لطفا بگن
      سوالای هندسه 1 زیاد سخت نیست به نظرم ارزش خوندن داره

5. Top | #5
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      با سلام

شماکه امسال فک کنم خوب خوندین پس براکنکور96 وقت کافی براهندسه1دارین

6. Top | #6
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      با سلام

دکتری دامپزشکی دانشگاه تهران دارین؟؟؟؟؟

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با سلام

اگه بچه ها بخوان حتی 1 سوال هندسه رو ج بدن باید از همین الان بخوننش چون اگه بذارن اخرا مطمئن باشن میشه جزء دروس حذفی و نمیزنن..

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      با سلام

به نظرم ارزش داره . سه تا سوالش میشه 10 درصد فوقش کل هندسه 30 ساعت وقت بگیره توی طول سال ... چرا ارزش نداشته باشه ؟

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کنکور 92 و 93 و 94 میگن ارزش داره ولی 95 این موضوع رو منکر میشه

من خودم فصل 1و2و3 رو خوندم و تو ازمون ها هم همیشه هندسه رو میزدم ( قلمچی ) ولی تو کنکور فکر کنم 5 دقیقه وقت گذاشتم ولی بی حاصل ! ( هیچی نزدم )

کلا درس ریسکی هستش

بزارش بعد عید ، اگر همه رو خوندی و مسلط شدی برای درصدای بالای 60 برو سراغ هندسه وگر نه الان خیلی زوده
      ببین پسر

خدا حقمو میگیره

خیالت راحت !

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهسـا نمایش پست ها
      هندسه 4سوالو تو ریاضی تجربیا داره 4سوال اخر.....از هر فصل یکی......ازین 4تا خداییش 2تاش واقعا قابل حله....از فصلای 2و3 بعضا فصل 1هم اسونه سوالای فصل 4کمی میپیچونن ....اگه همت کنین چنبار بخونین کتابو 2تا سوالشو قطعا جواب میدین
      برای ریاضیا هشتا از هندسه میاد
      چهارتا از هندسه یک چهار تا هم از دو
      ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
      تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
      اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
      یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
      و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
      خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      ۲ یا ۳ تا از سوالاشو راحت میشه زد. راز هندسه اینه:تمرین تمرین تمرین
      اگه بصورت پیوسته تست بزنی براحتی میتونی حل کنی. کتاب هم نشرالگو رو پیشنهاد میدم. بیشتر سوالاش تالیفیه و بعد از اون میتونی از گاج یا قلمچی کلی تست کنکور تمرین کنی تا فول شی.وقت خوندنشم همین تابستونه چون طول سال وقت نمیشه
      هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
      او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
      وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
      تو را شکست می دهد.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasintabriz نمایش پست ها
      ۲ یا ۳ تا از سوالاشو راحت میشه زد. راز هندسه اینه:تمرین تمرین تمرین
      اگه بصورت پیوسته تست بزنی براحتی میتونی حل کنی. کتاب هم نشرالگو رو پیشنهاد میدم. بیشتر سوالاش تالیفیه و بعد از اون میتونی از گاج یا قلمچی کلی تست کنکور تمرین کنی تا فول شی.وقت خوندنشم همین تابستونه چون طول سال وقت نمیشه
      خیلی سبز هم خوبه

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه نخون اون تایمی که قراره رو هندسه بذاری،بذار رو یه مبحث دیگه فرض کن تو 50ساعت براش وقت میذاری اون 50ساعت میشه راحت3تا مبحث مشتق وکاربردوانتگرال رو خوند(دیگه من خیلی زیاد هم گفتم)خب از این مباحث8-9سوال میاد که با این تایم قطعا میشه بهشون جواب داد ولی هندسه 4سوال میاد اون 4تا هم فوقش 2تاش تو اون تایم کم قابل حل باشه پس به نظرت بهتر نیس یه کم اقتصادی فکر کنی؟؟؟؟
      ممکنه خیلیا بیان وبگن10%هم ارزش داره واز این چرت وپرتا اینا نمیدونن که میانگین ریاضی کنکور کشور زیر10%هست پس اگه حرف منو گوش میکنی براش وقت نذار اصن کنکور ینی اینکه باید بتونی مهندسی کنی...50ساعت شاید الان که تابستونه ارزش نداشته باشه اما از مهر وبخصوص از بهمن میبینی 1ثانیه هم1ثانیه است...

اندیشیدن به پایان هر چیز
      شیرینی حضورش را تلخ می کند
      بگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      یکی از راز های موفقیت توی کنکور به قول یکی از معلمان ما لینه که چیزی رو دیگران ازش فرار میکنن شما بخونی
      هندسه همونطور که دوستان گفتن تمرین زیاد میخواد نمیشه با تست کم انتظار داشت که موفقیت کسب کرد چون تنوعش بالاست
      کتاب جمع بندی هندسه مهندس محسنی منش رو پیشنهاد میکنم فوق العاده درس داده در تاقع به صورت راهبردی درس داده !
      بعد از اونن میتونی از هر کتاب دیگه ای تست بزنی البته این کتاب تست هن داره ولی کمه !

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خیلیا هندسه رو نمیخونن چون میگن سخته اما اشتباه میکنن باید هندسه رو درک کنی فقط همین به نظرم اونی که هندسه رو هم بزنه به مراتب حدود ده درصد از باقی کنکوریا جلو میزنه

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن