ملت واسه چه چیزایی که تاپیک نمیزنن بخدا ...
سریال خوب به نظر من همین بازی تاج و تخت و برکینگ بد هستن ...
مردگان متحرک هم که واقعا مزخرف شده و خیلی رفته تو حاشیه ، دیگه ادامش ندادم ...
اسپارتاکوس هم که 90+ هست ...
ملت واسه چه چیزایی که تاپیک نمیزنن بخدا ...
سریال خوب به نظر من همین بازی تاج و تخت و برکینگ بد هستن ...
مردگان متحرک هم که واقعا مزخرف شده و خیلی رفته تو حاشیه ، دیگه ادامش ندادم ...
اسپارتاکوس هم که 90+ هست ...
ویرایش توسط biology115 : 14 مرداد 1395 در ساعت 22:26 دلیل: ویرایش متن
There is enough light for one who wants to see
برکینگ بد هم حماقت های جسی باحال بود در کل سریال خوبی بود
این وسط هم سرانه مطالعه پایین مونده
خیلی نامردید باو!! اینقد بحث سریال کردید پس اسم Mr.Robot کو؟! سریال به این خوبی، امتیاز imdb بالایی هم داره، فک کنم ۸.۱ بود اگ اشتباه نکنم.
انصافا با این سریال پرچم شیمی رو بالا بردن! آخه الان مد شده تو همه سریالا هرچی قضیه علمی میاد وسط یا مربوط به کامپیوتر و هکراس یا نجوم و فیزیکینا.
این اشتباه تایپی گرافیست هست سوتی سریال نیست. فکر نمیکنم جز شما هم کسی متوجه شده باشه
در مورد اسید هیدروفلوئوریک اگه غلظتش زیاد باشه و کاشی های حمام هم کهنه و ترک خورده باشن خیلی راحت باعث نابودیش میشه.
===
در مورد طرز تهیه متآمفتامین، بچه هایی که برکینگ بدتون خوبه یه سوال میپرسم اگه درست بگین یعنی واقعا آماده هستین.
چند مورد عبارت زیر را به صورت درستی تکمیل میکند؟
در فرآیند تهیه متآمفتامین (شیشه) .....
الف) ابتدا دکسترو آمفتامین تهیه میشه سپس یه متیل بهش اضافه میکنن و متیل آمفتامین به دست میاد
ب)ابتدا لوو آمفتامین تهیه میشه سپس یه متیل بهش اضافه میکنن و متیل آمفتامین به دست میاد
پ) مستقیما گروه های بنزن و متیل و آمین از مواد آلی مختلف در واکنش باهم شرکت میکنن
ج) آمین های مورد نیاز از متیل آمین به دست میاد
د) برخی اسیدهای قوی به عنوان کاتالیزگر در واکنش های تعالی شرکت میکنند.
1)2 2)3 3)4 4)5
کسایی که درست جواب بدن میتونن برن سی دی های آموزشی شیمی تولید کنن و خودم براشون تبلیغ میکنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)