خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 56
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بچه ها یه کتاب دیگه ای هم اومده که میتونید ببینیدش، اسمش کتاب نامه زیست شناسی مهر و ماه از اقایون فرجی و اختیاری، سه جلده و قیمت هر جلد بیست و پنج هزار، به نظر من که خوب اومد ، ولی خودم به شخصه الان نمیخرم، برای بهمن شاید خریدم، که اونم بستگی داره به اینکه میتونم تا اون موقع همین کتابایی رو که دارم بخونم و تجزیه و تحلیلشون کنم یا نه، اونوقت دوباره یه نگاه به منابع زیست میندازم و هر کدوم از نظرم بهتر بود رو انتخاب میکنم ، شایدم دیگه نیازی به کتاب جدید نبود، ولی اگه هنوز منبعی انتخاب نکردین برای درس نامه تمام کتابای موجود رو در نظر بگیرید و ببینید و مقایسه کنید، خیلی سبز، نانو، فاگوزیست، لیموترش، دریافت، کتاب نامه مهر و ماه، و زیست شناسی زیر ذره بین، قراره یه کتاب دیگه هم برای درس نامه چاپ شه در اینده از اقای پوریا ایتی فکر کنم، بهر حال خودتون یه سر به کتابفروشیا بزنید و یه نمونه از تمام کتابا ببینید و با هم مقایسه کنید

2. Top | #32
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gharibeh نمایش پست ها
      بچه ها یه کتاب دیگه ای هم اومده که میتونید ببینیدش، اسمش کتاب نامه زیست شناسی مهر و ماه از اقایون فرجی و اختیاری، سه جلده و قیمت هر جلد بیست و پنج هزار، به نظر من که خوب اومد ، ولی خودم به شخصه الان نمیخرم، برای بهمن شاید خریدم، که اونم بستگی داره به اینکه میتونم تا اون موقع همین کتابایی رو که دارم بخونم و تجزیه و تحلیلشون کنم یا نه، اونوقت دوباره یه نگاه به منابع زیست میندازم و هر کدوم از نظرم بهتر بود رو انتخاب میکنم ، شایدم دیگه نیازی به کتاب جدید نبود، ولی اگه هنوز منبعی انتخاب نکردین برای درس نامه تمام کتابای موجود رو در نظر بگیرید و ببینید و مقایسه کنید، خیلی سبز، نانو، فاگوزیست، لیموترش، دریافت، کتاب نامه مهر و ماه، و زیست شناسی زیر ذره بین، قراره یه کتاب دیگه هم برای درس نامه چاپ شه در اینده از اقای پوریا ایتی فکر کنم، بهر حال خودتون یه سر به کتابفروشیا بزنید و یه نمونه از تمام کتابا ببینید و با هم مقایسه کنید
      اون کتاب رو هم به زودی بررسی می کنیم

3. Top | #33
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      یه کتاب هم از انتشارات کلک معلم به اسم مگا تست هست ....قابل توجه کلکسیونر ها

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      یه کتاب هم از انتشارات کلک معلم به اسم مگا تست هست ....قابل توجه کلکسیونر ها
      پارسال من کلکسیونر بودم
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

5. Top | #35
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط KowsarDDC نمایش پست ها
      پارسال من کلکسیونر بودم
      اینم اضافه کن .حیفه ها

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      اینم اضافه کن .حیفه ها
      دیگه لازم ندارم ولی خب چون کلکسیونه، باشه
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

7. Top | #37
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط KowsarDDC نمایش پست ها
      دیگه لازم ندارم ولی خب چون کلکسیونه، باشه
      آورین
      دقیقا ماهیت کلکسیون هم همینه

8. Top | #38
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      متاسفانه تحلیل پوسیده و قدیمی بود و انقضاش فکر میکنم بر میگرده به کنکور 94...
      بین این کتابایی که نوشتی یسریاشون کلاً بازنویسی شدن فرق کردند دیگه نمیشه با دید قبلی ببینیشون!
      همین خیلی سبز رو شما برو ببین بخصوص دوم رو...
      iq هم که اصلاً هنوز چاپ نشده

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من گاج رو به کل کنار گذاشتم( جامع)چون سطح سوالاتش واقعا آسون بود و ذهنم رو درگیر نمیکرد از طرفی نشرالگو هم به نظرم برای بار اول خوب نیست چون غلط غلوط داره البته من چاپ93 رو دارم اما دارم از خیلی سبز( اون که جدیدا به بازار اومده و گویش سوالاتش مثل کنکور سالهای اخیر است )تست میزنم و به نظرم سوالاتش من رو به چالش میکشه از طرفی برای بعضی از دروس هم از همایش دکترعمارلو میخونم...فاگوزیست رو پارسال خریدم نگاهش هم نکردم پس کلا اصلا امسال سمتش نمیرم!!
      دوستان نظر شما درمورد خیلی سبز چیه؟؟؟ چون برای دور اول تست زنی شده بیس کار من...و بسی هم بهش عشق میورزم
      با تشکر

10. Top | #40
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بهتر یک ویرایشی تو این تاپیک انجام بشه !

کتابای خوب و جدیدی هم هست ک تو اینا نیس !

همچنین هر کتاب حجیمی ک دلیل نیس خوب باش

یا آموزش کامل داشته باش !

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

11. Top | #41
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط avakhanoom نمایش پست ها
      من گاج رو به کل کنار گذاشتم( جامع)چون سطح سوالاتش واقعا آسون بود و ذهنم رو درگیر نمیکرد از طرفی نشرالگو هم به نظرم برای بار اول خوب نیست چون غلط غلوط داره البته من چاپ93 رو دارم اما دارم از خیلی سبز( اون که جدیدا به بازار اومده و گویش سوالاتش مثل کنکور سالهای اخیر است )تست میزنم و به نظرم سوالاتش من رو به چالش میکشه از طرفی برای بعضی از دروس هم از همایش دکترعمارلو میخونم...فاگوزیست رو پارسال خریدم نگاهش هم نکردم پس کلا اصلا امسال سمتش نمیرم!!
      دوستان نظر شما درمورد خیلی سبز چیه؟؟؟ چون برای دور اول تست زنی شده بیس کار من...و بسی هم بهش عشق میورزم
      با تشکر

دوم و سومش خوبه ! پیش هنوز جالب نیس !

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD نمایش پست ها
      دوم و سومش خوبه ! پیش هنوز جالب نیس !
      من از تست های پایه سبز خیلی راضی ام...الگو رو هم با آزمون میزنم
      چه کتاب های خوبه دیگه ای وجود داره؟؟

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بچه ها اگه کتابهای درسی زیست رو دقیق بخونید،مو به مو بلد باشین اصلا نیازی نیست درسنامه بخونید.فقط کافیه تست زیاد بزنید
      پاسخ به سوالات سربازی

14. Top | #44
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Unknown Soldier نمایش پست ها
      بچه ها اگه کتابهای درسی زیست رو دقیق بخونید،مو به مو بلد باشین اصلا نیازی نیست درسنامه بخونید.فقط کافیه تست زیاد بزنید
      با احترام !

احسنت به شما

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      گاج جامع یه کوچولو آسونه بخاطر همین اون اوایل گذاشتمش کنار
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن