دوستان کنکوری بهتون یه هشدارجدی میدم وتامیونیدازش دوری کنیدتاآتیشش دامنتونونگیره:
مغزشمارومتاسفانه متاسفانه شستشودادن.مگه غیراینه که هنوزواردرشته ی تجربی نشدید،همه ازجمله خوداساتیدگفتن زیست کنکورسخته؟
اززیست برای خودتون غول ساختید.نمیگم زیست کنکورآسونه و...اما باورکنید اونطوری هاهم سخت نیست.یعنی بدست اوردن درصدتانزدیکای75-80 کارسختی نیست.
بهتروسرترازگاج کتاب تست زیستی نبوده ونیست ونخواهدبود.
بهتون قول میدم اگر گاج روخوب بررسی کنید ازلحاظ تستی به اندازه ی کافی قدرخواهیدشد.
الگو وخیلی سبز برای دانش اموزان دوم وسوم خوبن که درطی سال باهاش برن جلو.
متاسفانه همگی ما یاد گرفتیم که ازکاه کوه بسازیم
ویرایش توسط Zealous : 14 مرداد 1395 در ساعت 13:51
I Feel
من
خودم
و دیگر هیچ . . .
دوستان یه چندتا نکته هست که باید یاداور بشم .
ایشون تحلیل شون بجا و درست ولی همه چی برمیگرده به توانایی های شما .
من شخصا به نظرم از 200-250 تست الگو شاید کمتر از 20 تاش ارزش زدن داشته باشه . بقیش میشه پیچوندن متن کتاب و یه سری چرت و پرت .
درباره ی گاج نقره ای که دیگه همه وضعیتش رو میدونن .
در مورد همایش دریافت: آقا این کتاب اصلا برای جمع بندی نوشته شده . کدوم آدم عاقلی میاد در طول سال ازش استفاده کنه؟؟!!! میاید دو تا نکته ی خفن ازش میخونید فکر میکنید دیگه خدای زیست هستی . نه برادر من ، اینطوری یکی از بهترین مهره هات رو در دوران جمع بندی میسوزونی . از ما گفتن .
اما من خودم بهترین کتاب های زیستی که داشتم :
اولا ازمون های ماز بود که جدا از بعضی تست های درپیت ش ، یه درس نامه ی عالی داره . شاید بهترین دقایقی که داشتم مطالعه میکردم در زیست ، ساعاتی بود که درس نامه ی پاسخ نامه ی آزمون هاش رو داشتم میخوندم .(البته من در خود آزمون شرکت نداشتم و مشاورمون رمز فایل هارو بهمون میداد تا دانلود کنیم .) اگه کتاب iq گاج هم همینطور بشه عالیه .
دومین مورد هم کتاب 3 سطح قلمچی بود . یعنی از 30 سوال همیشه بالای 10-15 تا غلط داشتم و این یه تلنگری بود که دنبال خوندن عمیق تر کتاب برم .
آخریش هم همون کتاب درسی بود و من از زیر ذره بین خانه ی زیست شناسی استفاده کردم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)