سلام دوستای خوبم
این روزا زیاد دیدم تو انجمن در مورد "خانه کنکور"
صحبت شده بود،
لطفن کسانی ک مطلعن کامل در جهت تنویر بنده بکوشن☺
سلام دوستای خوبم
این روزا زیاد دیدم تو انجمن در مورد "خانه کنکور"
صحبت شده بود،
لطفن کسانی ک مطلعن کامل در جهت تنویر بنده بکوشن☺
با اجازه:
خانه کنکور یه سالن مطالعه خصوصی هست و قوانین خاصی داره.....هر هفته یه برنامه اینطوری بهتون میدن:
http://uupload.ir/files/nud0_sdds.jpeg
میبینید که 9 ساعت مطالعاتی بین 8 صبح تا 11 شب وجود داره....به ازای هر 90 دقیقه مطالعه یه ربع استراحت هست که تو اون تایم بچه ها با هم تبادل اطلاعات میکنن(یکی از سوالای زیست امسال اونی که میگفت پروتئین سراسری و... رو من از دوستم تو زنگ تفریح شیندم وگرنه مطمئنم همچینن نکته ای رو خودم بهش بر نمیخوردم و حتی یکی از دوستان بود کتاب خوبی پیدا میکرد میومد به منم میگفت یا اگه نکته ی قشنگی پیدا میگرد میگفت و گاهی از هم سوال میپرسیدیم ورفع اشکال میکردیم)سوال میپرسن و گاهی اوقات میگن و میخندن وروحیه شون عوض میشه البته تازگیا فوتبال دستی گذاشتن که بچه هاا استفاده میکنن....در ضمن یک ساعت هم برای نهار وخواب وسط روز گذاشتن...
هر مرکز چند تا مراقب داره...زمانی که 5 دقیقه مونده به زنگ مطالعه مراقب اعلام میکنه:پنچ دقیقه به زنگ....و همینطور برای سه دقیقه و یک دقیقه...راس یک دقیقه دانش آزموان باید سر میز شون نشسته باشن(هرکس یه میز و کمد مخصوص داره) وگرنه باید برن اتاق استراحت(این یه تنبیه هست برای برقراری نظم)...بعد مراقب میگه سی ثانیه به زنگ که یعنی شما باید کتابت جلوت حتما باز باشه و شروع کنی به مطالعه...بعد میگه ده ثانیه به زنگ و شروع میکنه به شمارش معکوس ده نه هشت هفت شش پنچ چهار سه دو یک(شبیه سازی شرایط کنکور)........و تایم مطالعه آغاز میشه...مراقب ها کلا این فرایند رو انجام میدن و زیر نظر دارن که درست انجام شه و هر زنگ گاهی بین راهرو ها راه میرن و حضور غیابو ثبت میکنن(شبیه سازی شرایط کنکور).....
یه سری قوانین هست....اولیش که واضحه شما وسط زنگ نباید حرف یزنی(سکوت که تو کتابخونه ها کمتره).....دوما نباید سرتو برگردونی به ساعت نگاه کنی(تمرین تمرکز) ....مراقب ها رد میشن و اوضاعتو کنترل میکنن(مثلا اگه پاتو بلرزونی نشانه استرس هست و ثبت میشه)...موقع تایم مطالعه فقط درس و درس تو تایم استراحت میتونی بگی بخندی و تفریح کنی..
اون عکس اول که گذاشتم هر هفته شما باید 30 ساعت اجباری پر کنی که یعنی حتما باید اونا رو بیای...اگه نری زنگ میزنن...و تعداد غیبت سه تا بیشتر در هفته بشه اخراجی...
هر هفته بهت کارنامه مطالعاتی میدن مثه این:
http://uupload.ir/files/5nnj_welcome_scan.jpg.jpeg
البته این یه رکورد بود!
نمودار مطالعاتی رو دیواز میزن حدود 800 تا دانش آموز مراکز مختلف مقایسه میشن از لحاظ ساعت مطالعه(این نمودار معمولا بین 15 تا 86 ساعت هست)و میانگین مراکز هم نوشته میشه(معمولا 40 ساعت به ازای هر دانش آموزه)......این یه جو رقابتی خوب ایجاد میکنه...دقت کنید ساعت مطالعه ای که ایجا دارین خالص خالص هست چون قوانینو که بهتون توضیح دادم...مثلا شما برای 86 ساعت خوندن باید 105 ساعت وقت بذاری که بقیش میره واسه استراحتو نهار و نماز و.....
یکی از دوستام میگفت قبل از این که بیاد اینجا 70 ساعت میخونده و اینجا داره 50 ساعت میخونه ولی خیلی بازده بیشتری داشته....من خودم تو خونه نمیتونستم بخونم..دقیقا از 18 آبان که رفتم ساعت مطالعم شد شصتو خورده ای و تا کنکور بین 70 تا 80 ساعت حفظ شد..
هزینه ی زیادی میگیرین که به نظر من م-ف-ت خور هستن ولی ارزششو داره چون اگه قبول شی با یه روز کار همش در میاد...حدود یه تومن برای هر سه ماه....البته به اینم توجه کنید یه مدرسه غیر اتفاعی چند تومن میدین دلتون نمیسوزه بعد اینکه تاثیری بیشتر داره تو موفیقتتون دلتون نمیاد پول بدین(شایدم دلیلش اینه که برای ما جا نیافتاده)....من مدرسه ی دولتی معمولی بودم ولی اینجا خیلی بهم کمک کرد....شما بهترین مدرسه هم که برین وقتی ساعت خالص مطالعتون کمتر از کسی باشه که که همچین جایی میره چه فایده...خودمم همیشه میگم تلاش عامل اصلی دانش آموزه نه معلم و کلاس و dvd و..
یادمه سال سوم که کتابخونه میرفتم پوستر تبلیغاتیشو بهم دادن منم به مامانم گفتم بهشون زنگ بزنه که پیگیری نکرد...ای کاش اون پیگیری میکرم و زودتر میرفتم...
انسان ها هرگز شکست نمیخورند بلکه تلاششان را متوقف میکنند
(هرگونه سوالی از شیمی با هر سطحی! داشتین در خدمتم)
رتبم شده 2970 در سهمیه(اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر پایین شم)
ویرایش توسط amirhosseinR : 12 مرداد 1395 در ساعت 23:43
متاسفانه همنوطور که گفتم م-ف-ت خورن......من خودم تو فکرم که خانه کنکور بزنم از بس اینا پول در میارن.....
نه غذا میدن نه جای خواب.......
ممنون از وقتی که گذاشتی امیرحسین.
واقعا جای جالبی ب نظر میاد
من دو سه بار دیده بودم همچین جاییو(تو نت یا تی وی)
فک میکردم ماله خود مدارسه.
ولی خب مطمعنم واس من جواب نمیده.
من انقد دوستامو ک میبینم حرف میزنم
(حتی بحث درسی)تو مدرسه ام اگه
امکانش بود اخراجم میکردن D:
تازه من وختی درس میخونم باید تنهای تنها باشم
با صدای بلندم میخونم...با خودمم حرف میزنم!
در ضمن تایم غذا واس من 10minبیشتر نیس
به ازای 90 دیقه ام اصلن استراحت نمیکنم
یعنی خسته نمیشم ک استراحت کنم
تازه اگه همه ی اینا هم حل میشد
همچین جایی تو شهر ما وجود نداره ک.
اما مرسی ک روشن کردی منو.
احتمالا هست..الان که حتی تو قشم ونیشابور شعبه زدن...
تماس باما – خانه کنکور عارف
من اینو میشناسم...از معلماتون و بچه های مدارس تاپ بپرسین....اکثرا معلم ها هم خانه کنکور میزنن....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)