خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
خب آره قبول !ممکنه یکی موفق بشه !به شرط اینکه توی یکی از دبیرستان های قوی قبلا کار کرده باشه!
وقتی معلمت خوب نیست باید خودت خودتو راه بندازی که کار سخت و وقت گیر زیادیه ولی ممکن!
که از ساعت مطالعاتی بقیه درس هات کم میکنه و البته اگر پایه قوی نداشته باشی موفقیتت غیر ممکنه!
من بین یه عده زبون نفهم قرتی توی لُرد نشین های شهر تحصیل میکردم که میخواستن برن دانشگاه آزاد
معلم هم فکر میکنی به حرف من توجه میکنه!؟ یک گوشه میشینه خاطره میگه!
VIVA Math & Physics
E=mC2
VIVA Math & Physics
E=mC2
من خودم تهرانی ام و هم خودم هم برادرم علامه طباطبایی خوندیم که یکی از مدارس برتر کشوره اما 99 درصد بچه ها خیلی نمیخوندن حتی خیلی روزا خونه بودن و نمیومدن سر کلاسا
در ضمن برترین مدارسم تو تهران بیشتر از5 تا دو رقمی ندارن (نمونه اش انرزی با اون همه حرف های زیادی رتبه 6 منطقه رو داشت فقط)
VIVA Math & Physics
E=mC2
VIVA Math & Physics
E=mC2
VIVA Math & Physics
E=mC2
دعوا نگیرییییییییین
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
میدونستم تنا ادم جوگیری که این. میگه و میاد تایپک میزنه تویی
عزیزم کتاب نوشتن کشک نیست رتبه های دو رقمی مثل تو اعتماد به نفس ندارن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)