عجب
[QUOTE=pouria98;870250]لازم نیس فلافلی باز کنم ، ایشالا سال دیگه در پزشکی یه دانشگاه عالی(یا دندون یا دارو) قبول میشم
شرمندم پوریا جان که اینو میگم ولی خیلیا ازین حرفا میزدن.
منظور خاصی ندارم عزیزم.کلی میگم
ویرایش توسط DR.MAM : 06 مرداد 1395 در ساعت 13:50
بخوای خیلی کتابت توپ باشه ، مثل کتابای انتشارت فاطمی ، باید با LaTeX بنویسی
در غیر این صورت اگه بخوای کتابت شاد باشه و زیادی حالت آکادمیک به خودش نگیره ، با Adobe Indesign یا Word باید بنویسی
البته معمولا خود ناشر ، حروف چین داره و کار حروف چینی رو انجام میده برات ، خودت بخوای بنویسی ****** میری.. کار سختیه ، خصوصا اینکه بخوای با LaTeX بنویسی![]()
خداوکیلی فیزیکو چند میزنی آقای مولف!!!!؟؟؟
لب لعلش چو مرا جان عزیز است
عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
فک کنم الان باید یه جای دیگه باشی
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
سلام داداش...
ببین کلا من یه چیز بگم....
اگه میبینید استفاده از این تست ها (کانون یا گزینه یا سنجش) مشکل داره و غیرقانونی هست خب استفاده نکنید .... کنکور درسته یه امتحانه ولی نباید مارو از امتحان اصلی غافل کنه...
گفتید از چه نرم افزاری استفاده میکنند...من اسمشون رو میگم ولی بدونید باید اول آموزش هاش رو بگذرونید بعد برید سراغشون چون خیلی پیچیده هستند و شاید بهتر باشه کارتونروبه بیرون بدید...
برای نوشتن متن کتاب و جلوه های اون از نرم افزار. Adobe in copy
استفاده میشه و برای طراحی جلد از نرم افزار adobe in design
گرچه تریب این دو نرم افزار با Photoshop و illustrator هم فوق العاده است و میترکونه ولی دیگه بدرد شما نمیخوره.همون دو نرم افزار اول رو یادبگیرد کاملا کفایت میکنه.برای آموزش هم اگه زبانتون خوبه ازlynda.com و یا digital tutorial و یا envato و یا udemy و یا سایت خود ادوبی استفاده کنید.اگر نه و أموزش های فارسی شو میخواین احتمالا سایت persiangfx.com داره.برید در قسمت دسته بندی_»نرم اافزارها» indesig Or incopy
دیگه هرچی بلد بودم ریختم بیرون در خدمت به خلق![]()
DON'T LEARN TO HACK-------------HACK TO LEARN
ویرایش توسط Ali35 : 06 مرداد 1395 در ساعت 19:19
ببین این قالب های آماده اش هست که میتونی ازشون استفاده کنی اگه InDesign بلد باشی.اینم آموزش indesign
DON'T LEARN TO HACK-------------HACK TO LEARN
چه تشویقم میکنن![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)