نوشته اصلی توسط Bano.m
هیچ چیز غیرممکن (impossible) نیست، خود کلمه هم دارد می گوید: "من ممکن ام" (I’m possible!) (آدری هپبورن)
نوشته اصلی توسط Amin ZD درد اینه حتی نتونی گریه کنی... خودتو شاد نشون بدی واسه اینکه بهت گیر ندن چته... دقیقا
نوشته اصلی توسط Qazale لایک خدا اون روز رو نیاره که انقد داغون باشی که این تظاهر به شادی رو هم نتونی بکنی! اونموقع که دیگه دنیا جهنم میشه برات... تظاهر به شادي سختره
نوشته اصلی توسط M-95 تظاهر به شادي سختره باشه من خودم همینطور بودم! ولی خدانکنه یه موقعی متوجه حرف من بشید! روزی که ... خدانکنه
منم خیلی دلم گرفته...... فقط بگم قول بدید نخندید من دلم پیتزا میخاد
نوشته اصلی توسط MAh_gol منم خیلی دلم گرفته...... فقط بگم قول بدید نخندید من دلم پیتزا میخاد من خیلی وقته دیگه لب به پیتزا نزدم با اینکه خیلی دوست داشتم
نوشته اصلی توسط Qazale من خیلی وقته دیگه لب به پیتزا نزدم با اینکه خیلی دوست داشتم خب میکنی هیکلت بهم میخوره کلی کالری داره
نوشته اصلی توسط Qazale باشه من خودم همینطور بودم! ولی خدانکنه یه موقعی متوجه حرف من بشید! روزی که ... خدانکنه در كل سخته
نوشته اصلی توسط MAh_gol خب میکنی هیکلت بهم میخوره کلی کالری داره من هیکلم با این چیزا بهم نمیخوره... حالا هرچی بگذریم
دلم گرفته ای دوست ... هوای گریه با من ... هوای گریه با من ... حالم خوش نیست امشب ..نمیدونم چرا ... Sent from my SM-A710F using Tapatalk
نوشته اصلی توسط MAh_gol منم خیلی دلم گرفته...... فقط بگم قول بدید نخندید من دلم پیتزا میخاد دل منم میترا خواست رسیدم خونه نون پنیر چای خوردم (دو شب پیش. با دوستم یکی از جاهای تاپ شهرمون پیتزا خوردم با قیمت های نجومی یاد قیمتاش افتادم منصرف شدم خخخخ) آدم باس اقتصادی خرج کنه!
یه پروپرانول بخور
نوشته اصلی توسط reza__sh یه پروپرانول بخور اون چیه دیه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها