نوشته اصلی توسط
masood2013
هدف زندگی من رو پدر و مادرم انتخاب کردن تا الان و از این به بعد هم انتخاب میکنن، من خودم هم واقعا واقعا راضیم از این کار، ببینید دوستان، آدم اگه بخواد میتونه به هر کار و هر رشته ای، حتی اگه قبلا ازش متنفر بوده، علاقه پیدا بکنه و عاشق اون بشه، همه چیز به خود آدم بستگی داره، مثلا میگم، قبلا من به رشته های فنی علاقه مند بودم و حتی حاضر نبودم به تجربی و پزشکی و اینا فکر بکنم، ولی وقتی مامان و بابام گفتن برو تجربی برا پزشکی، میدونستم چون اونا خیر و صلاح منو میخوان، برا همین همه تلاشمو کردم که خودمو به تجربی و پزشکی علاقه مند بکنم، و الانم جوری عاشق پزشکی هستم که حتی حاضر نیستم اونو با یه رشته مشابه، مثلا دندانپزشکی عوضش بکنم، چه برسه به یه رشته فنی، توی زندگی آدم باید همیشه به خیر و صلاحش فکر بکنه، نه علاقه، شما مطمئن باشین اگه به این فکر بکنین که این رشته به صلاحته و تو رو خوشبخت میکنه، علاقه خود به خود میاد دنبالش، جریان این انتخاب رشته هم میشه جریان عشق و عاشقی، کسی که قبل ازدواج عاشق میشه، کر و کور میشه و ایرادات معشوقش رو نمی بینه، ولی اونی که بر اساس عقل انتخاب میکنه و بعد عاشق میشه، اون بهترین عشق رو تجربه میکنه، پس خواهشا اینقدر برای رفع مسئولیت و به منظور بهانه آوردن برای شکست و نرسیدن به هدف تو کنکور و خراب کردن کنکور، به این علاقه بیچاره متوسل نشین.