با سلام دوستان اول از همه باید بهتون بگم که ن امسال کارشناسیمو گرفتم و کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت شرکت کردم . در دو رشته . یکی علوم تغذیه و دیگری فیزیولوژی . همونطور که میدونید منابع ارشد بسیار حجیم هست طوری که اگه فیزیولوژِی گایتون رو ببینید دیگه به کتاب های نشر دریافت و ادبیات موضوعی نمیگید حجیم !!!! این رو هم بگم که من فیزیولوژی رتبم شده 22 و تغذیه شدم 100 . اما میخوام امسال برای دندانپزشکی بخونم . الکی هم نمیخوام بخونم میخوام یه جورایی تیلیتش کنم .
طبق تجربه ای که من الان دارم منبع چی خوندن از نظر من زیاد مهم نیست . چگونه خوندن مهمه . مثلا دین و زندگی سال 91 رو من 80 درصد زدم با کتاب خیلی سبز . اما الان هزار تا کتاب پیشنهاد میدن . من اصلا شهاب اناری نخوندم برای زبان و زبانو 70 زده بودم . حالا سوال من از شما اینه . با توجه به اینکه میگن طراح های سوال در کنکور 93 به بعد روش طراحی سوالای اختصاصیشون فرق کرده . منم باید منابع جدیدی بخرم یا نه همون منابع قبلی کفایت میکنه ؟؟؟؟؟؟؟
از اینکه قلم چی و این چرت و پرت بازی ها هم شرکت کنم بدم میاد قلم چی فقط خوبیش برای بچه های 18 ساله ی کنکوریه که فقط بهشون هی تکرار میکنه که باید درس بخونی . من اونقدر مصمم هستم برای قبولی که خنده داره برام این مسایل . حالا از نظر شما من دوباره برم کتاب هامو مثلا مبتکران سال 91 رو دوباره جدیدشو بخرم ؟؟؟؟ یا اینکه همون کفایت میکنه ؟؟؟؟