آره اگه بخوای کتابای اصل بگیری!
ببین تک فروشی میشه تو بازاز کتابی حدوداً 10 تومن! ولی یه تفاوتی که دارن اینه که کیفت عکساشون خوب نیست زیاد که اینم بخاطر خود pdf هستش! اگه بری خود pdf هم میبینی همینجوریه ولی اصل کتاب که خود آموزش و پرورش میده یه چیز دیگه
البته زیاد هم مهم نیست
پ.ن:کتابای پیش که تو بعضی فروشگا های کتاب به فروش میره اصل و عکسا کیفیت اورجینال رو دارند
این چه کاریه که کتابا رو بخرید.. یه روز برید علوم پزشکی از دانشجوهای جدید الورودش پرس و جو کنید اونا که دیگه نمی خوان.. بهتون می دن.. یا این که برید کتابخونه با تازه کنکور داده ها دوست شید کتاباشونو امانت بگیرید منم همین کارو کردم
یه چن نکته رو عرض کنم البته اگه جسارت نباشه و ادم انتقاد پذیری باشی ....
" همونطور که میدونید منابع ارشد بسیار حجیم هست طوری که اگه فیزیولوژِی گایتون رو ببینید دیگه به کتاب های نشر دریافت و ادبیات موضوعی نمیگید حجیم" !!!!
باید خدمتتون عرض کنم که منابع ارشد در مقایسه با منابع کنکور انچنان حجیم نیستن ... به عنوان مثال همون رشته ی تغذیه ای که شما 100 شدی توش ، برا زبانش لزگی برا فیزیو یه چکیده گایتون برا بیوشیمی هم یه هارپر و برا تغذیه ام یه جزوه ی طریقت یا خلیلی کافیه + چن تا کتاب iqb که این منابع در مقایسه با منابع کنکور عددی به شمار نمیاد.
" منبع چی خوندن از نظر من زیاد مهم نیست . چگونه خوندن مهمه "
" قلم چی و این چرت و پرت بازی ها هم شرکت کنم بدم میاد قلم چی فقط خوبیش برای بچه های 18 ساله ی کنکوریه "
" من فک نمیکنم اصلا دروس عمومی تغییر کرده باشع "
" نیازی هم به کتاب درسی ندارم "
خب شما که انقد قاطعانه سخن می گویید ایا نیازی به مطرح کردن موضوع خودتون و مشورت کردن بود ؟؟؟
" اونقدر مصمم هستم برای قبولی که خنده داره برام این مسایل "
" نه من خوندنم استقامتیه . روزی ده ساعت مفید,فیکس میخونم که از سرشم زیاده . چون میخوام کار هم بکنم شرایطم یه خورده با شماها متفاوته "
" نه ببین من دیگه یه پسر هجده نوزده ساله نیستم لحظه به لحظه ی عمرم برام مهمه "
" امسال میتونم برم تهران دو سه جا کار کنم ماهانه شیش تا هشت میلیون درامد داشته باشم اما میخوام بمونم شهرستان با ماهی سه تومن "
این جملات هم نمونه ی بارز جوگیری میباشد ... هم تو تهران درس خوندیم هم با محیط دانشگا های علوم پزشکی اشنا هستیم هم با شرایط کاریشم اشنا هستیم ماهی 7-8 تومن یکم سخته هضمش برا دانشجو ... اینش برام جالبه که شما دو جا کار داری و درامد 6 تومن و تونستی 2 تا رتبه ی 100 و 22 رو کسب کنی ؟؟؟
برادرم میخای 3 جا کار کنی برا کنکورم روزی 10 ساعت مفید بخونی ؟؟؟؟ انشتین با اون پشتکار و ضریب هوشی از پس همچین کاری بر نمی اومد ...
در پایان باید عرض کنم که معقولانه قدم بردار ... بهتر از من میدونی که رهرو ان است که اهسته و پیوسته رود ... احتمالا حس میکنی میکنی که فیزیو خوندی و دیگه زیست برات اب خوردنه و تو دانشگا شیمی پاس کردی و دیگه شیمی کنکور برات مثه اب خوردنه و ... بیا تو گود تا ببینی شیمی و زیست کنکور چیه ...
ان شاءالله موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)