من نمره ها و درصدای پارسال ریاضیمو میزنم تقریبا یا ی خورده اینور اونور تر رتبه پارسالو میاره اما باز نمره هامو خراب کردم مثلا حسابان و هندسه رو صفر زدم رتبه رو داغون کرد ینی سوابقو قطعی تاثیر میده در نتیجه برا کنکور 95 مناسب نیست همچنین ما تغییر رشته ای ها زیست و زمینم نداریم این یکی از مشکل دیگش
یه توضیحم بدم برای کسایی که زیاد وارد نیستن به این نرم افزار
تو این نرم افزار نمره زیرگروه هارو جدا میگه یعنی رتبه توی زیرگروه یک که مختص رشته های پزشکی و پیراپزشکیه
زیرگروه 2شامل داروسازی و شیمی و .. میشه همچنین زیرگروه 3-4-5 که این تو انتخاب رشته خیلی کمکتون میکنه چون تو ازمون سراسری رتبه یه چیز نسبیه
ملاک نمره زیرگروه هاست....
ویرایش توسط zaniar76 : 04 مرداد 1395 در ساعت 20:56
خیلی مسخرست ک=((
قلم چی که زدم بین هزار تا هزاروپونصد اورد منطقه 3 کنکور94
گزینه 2 که زدم بین 3هزار تا 3هزاروپونصد اورد منطقه 3 کنکور 94
گزینه 2 تاثیر قطعی میده
راستش من درصدای پارسال کنکورمو تو همین نرم افزار زدم 500تا بد تر گفت ولی کانون 4000تا بدتر گفت من قیاسی بین این دوتا گزینه رو بیشتر قبول دارم ب شخصه خب چون ب نفعم بود ولی با این تفاسیر نمیدونم دوستان
به هر حال اینم باید درنظر گرفت کنکور امسال چه از لحاظ کیفیت سوالاتش که من معتقدم سخت تر بود و هم بحث معدل با هیچ تخمین رتبه ای نمیشه صد درصد دقیق گفت ب هر حال بین بد و بدتر بدو بهتره انتخاب کرد
دوست عزیز من الان رفتم تو همین لینکی ک گفتید ولی چیزی نمیاد.عضو هم هستم.قبلا هم از این استفاده کردم ولی بعد کنکور بسته شد.الان شما در حال حاضر استفاده کردید از این سامانه؟!
خیلی بهم انگیزه داد (دمتون گرم)
فک میکردم حدودای 3500 میشم ولی شدم حدودای 1900-2000 تازه با معدل داغون نهایی (18.60)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)