گزارشی از نظام بیهدف آموزش و پرورش ؛
درسهایی که به هیچ دردی نخورد / به من چه! = sin x + cos x
بسیاری از درسهای دوران تحصیل چه در دورههای راهنمایی و دبیرستان و چه در دانشگاه هیچگاه به کار نمیآید و تنها وقت محصلان با حفظ کردن آنها پر میشود!
گزارشی از نظام بیهدف آموزش و پرورش ؛
درسهایی که به هیچ دردی نخورد / به من چه! = sin x + cos x
بسیاری از درسهای دوران تحصیل چه در دورههای راهنمایی و دبیرستان و چه در دانشگاه هیچگاه به کار نمیآید و تنها وقت محصلان با حفظ کردن آنها پر میشود!
ویرایش توسط saj8jad : 04 مرداد 1395 در ساعت 23:59 دلیل: مرتب کردن
اینو من خیلی بهش فک کردم ! ار درسته اینا هیچ کاربردی شاید تو زندگی خیلی هامون نداشته باش !
اما اگ بخوایم از یک دید دیگ نگاه کنیم میتونیم بگیم اولین کاربردی که تو زندگیمون داره اینه که سوال کنکور هستن !
پس زدن 2 تا تست انتگرال ! 1یا دوتا مثلثات حد و .... میتونه تو زندگی آیندمون تاثیر بزاره !
چشم هارا باید شست جوری دیگر باید دید
فیلسوفیم برا خودما
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
عادت میشه این برتر بودن
سیاه و سفیدش قلبا خوبن
قناعت همون خوشبختی بود
تمام صلح ها تو بخشش بودن
بنویس...
قضاوت فقط مخصوص خداست
بنویس....
حماقت جداست رشادت جداست
بنویس....
اول قصه که هممون بودیم
بنویس...
یکی بود و یکی نبودش کجاست
بیا و این جهش رو درک کن
داداش خوبه داری میگی !
اینجا ایران !
کلا سیستم آموزشیمون از پایه مشکل داره !
ولی الان همین ک هست !
به یکی دوسال نمیتونن تغییرش بدن!
باید صبر کرد تا افراد بی تجربه و بی سواد بیان پایین و ی عده آدم با سواد و کاربلد جاشونو بگیرن ( ولی معلوم نیس تا کی طو بکشه خدا میدونه 5 سال 10 سال 15 سال و..... فعلا ک از قبلی بدتر داره هی جایگزین میشه )
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
عادت میشه این برتر بودن
سیاه و سفیدش قلبا خوبن
قناعت همون خوشبختی بود
تمام صلح ها تو بخشش بودن
بنویس...
قضاوت فقط مخصوص خداست
بنویس....
حماقت جداست رشادت جداست
بنویس....
اول قصه که هممون بودیم
بنویس...
بیا و این جهش رو درک کن
زمان خودمون ک دبستان درس میخوندیم میخواستن با زور خط کش و جریمه و مشق زیاد درس خونمون کنن ! خود این روش جواب عکس داره ! ی نمره کم میتونه ی بچه دبستانی رو کلا از درس بیزار کنه !
اینا همش اشتباه !
شعار من از آموزش و پرورش ایران اینه : آموزش بد روش
اسمشو باید بزارن آموزش بد روش !
ی مطلب بود در مورد مدارس ژاپن واقعا قابل تحسین بود !
پایین مطلبشم نوشته بود ژاپن الکی ژاپن نشده !
تا وقتی که رتبه برتر و نخبه کشورمون واس کسب ی در امد بیاد بره تو کار مشاوره و تدریس نباید توقعی از تغییر داشته باشیم!
چون اون نخبه وظیفش تدریس نیست ! باید حمایت بشه از تا تو رشته و زمینه کاری خودش نقش آفرینی کنه
اگ اون باید تدریس کنه پس چرا این همه معلم تو تربیت معلم داریم ؟
تربیت معلمم که ما شا الله آدم با سواد تحویل میگیره بی سواد تحویل آموزش پرورش میده
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
کلیپش فقط جنبه ی شعار داره دارن استعداد یابی رو بهونه می کنند بچه ها رو بفرستن هنرستان و فنی حرفه ای رشته ی تجربی خلوت بشه
به شحص امید ندارم آموزش عالی مملکت جنبه ی علمی و تحقیقاتی و صنعتی پیدا کنه
در همان حیطه ی نظامی و پزشکی به فعالیت خودش ادامه بده بستشه
نظام آموزشی ما که هیچی ، فرهنگمون هم از بیخ و بن مشکل داره . اون آقایی که میگه رفتم مکانیک خوندم الان فلاش شغل آزاد یا کاذب رو دارم یک بی شعوره که عمر خودش رو طلف کرده ... خب اگه میخواستی بری سراغ کار آزاد همون اول میرفتی چزا عمرت رو گذاشتی اینقد درس خوندی ؟
دوستانی که رشتشون ریاضیه حواسشون باشه ، اگه دارید میرید دانشگاه به این امید که درستون تموم شد یه جایی بهتون کار بدن همین امروز کنکور رو بیخیال بشید . مهندس نباید لنگ این باشه که دولت بهش کار بده ، مهندس اونیه که هر روز ایده و فکر ناب میاد تو ذهنش و هرکاری میکنه که فکرش رو عملیاتی کنه . کسی که میره درس میخونه مدر مهندسی میگیره به امید اینکه بهش کار بدن مهندس نیست نادانه ...
There is enough light for one who wants to see
بعد اگ بخوایم بریم ی کشور از ایران بهتر خب باید دو بار از خدا عمر بگیریم! ی عمرمونو اختلاس کنیم و پول جمع کنیم ! اون عمر دیگمو بریم ی کشور دیگ ! البته شانس ما میبینی تا اون موقع ایران شده بهترین کشور و خودشون مارو از ایران بیرون کردن
ولی sin +cos بالاخره روزی کاربردی پیدا میکنه ک لازم همه بشه
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
دیگر ایران است اینجا....
آنجا استعداد را شناسایی می کنند وبه شما می گویند همچین استعدادی داری . اگر بری دنبالش حمایتت می کنند.
اما اینجا نه تنها برنامه ای برای شناسایی استعداد وعلاقه های افراد در حوزه های مختلف وجود ندارد بلکه اگر خودتان استعداد خود را شناسایی کنید و بخواهید به دنبالش بروید شما را له می کنند به جای حمایت.
عادت میشه این برتر بودن
سیاه و سفیدش قلبا خوبن
قناعت همون خوشبختی بود
تمام صلح ها تو بخشش بودن
بنویس...
قضاوت فقط مخصوص خداست
بنویس....
حماقت جداست رشادت جداست
بنویس....
اول قصه که هممون بودیم
بنویس...
بیا و این جهش رو درک کن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)