چـیـزِ قـآبـلِ گـفـتـنـی نـیـسـتـ...
برسه هم فعلا راه گشا نیس !
فعلا باید یک نسلی تربیت کنن فقط برای قانون گزاری - و مدیریت کشور ! اگ بخوایم حتی باید اونا رو تو کشورای مختلف بفرستیم تا تحصیل کنن !
الان نخبه و قانو گذار زیاد داریم اما اینا هم دست پرورده همین قانون گذارا هستن !
و فعلا نمیزارن اون که لیاقت داره بیاد ی کاری بکنه !
تاپیک سیاسی شده رفت ! سر از کهریزک در نیاریم صلوات
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
نخیر دوست عزیز خلاف بهت رسوندن خارج از کشور به این کشکی که میگی هم نیست . کلا کسایی که میرن خارج کشور چنتا حالت براشون اتفاق میفته :
1-به هر دلیلی برمیگردن
2-توی یه دانشگاه خارجی فارغ میشن و به هر نحوی با شرکت های دانش بنیان وابسطه به دانشگاه هاشون همکاری میکنن
3-دولت اون کشور استخدامشون میکنه
4-پزشک ها توی بیمارستان یا کلینیک کار میکنن
5-میرن سراغ کار آزاد یا شرکت های بزرگ
شما فک میکنی برای همه دانشجو هایی که اپلای گرفتن مورد 3 اتفاق میوفته ولی اصلا اینطور نیست و همونا هم که توسط دولت استخدام میشن حقوقشون نسبت به بقیه فوق العاده کمتره . الان بیشتر نوابغی که ما میشناسیم مثل استیو جابز مورد 5 رو دنبال کردن و موفق شدن . نه دولتی حمایتشون کرد نه چیزی ...
یا مثلا گوگل اولش یه پروژه دانشجویی بود و به اینجا رسید . بگذریم
دلیلی که میگن کار برای همه توی آمریکا هست اینه که توی این کشورا اگه لامپ خونت هم بسوزه حق نداری خودت تعویضش کنی وگرنه جریمه میشی و ... ! باید یکی رو پیدا کنی که دوره این کار رو دیده باشه ! برای همین اونجا طرف نمیره عمرش رو طلف کنه توی دانشگاه درس بخونه ! یه دوره چن ماهه میبینه مدرک تعویض لامپ بهش میدن میره تا آخر عمر زندگیش رو با تعویض لامپ میگذرونه !
ما تو ایران همش فکر میکنیم که بریم یه مدرک بگیریم بعد پشت میز بشینیم و پول بیاد تو حسابمون ... این میشه که 500 هزار نفر آدم میخوان برن پزشکی بخونن ! و کنکور بدبخت این وسط باید 495 هزار نفر رو قانع کنه که به درد پزشکی نمیخورن !
پايه ايد بريزيم اموزش و پرورش رو اتيش بزنيم ؟
من خودم پايه ام فوقش سه سال زندوونه ديگه
ن ن ن عزیزم من اصلا منظورم اپلای ها نبوده من منظورم اینه که یه دانشجوی امریکایی وقتی درسش تموم میشه دولت هر جور شده اون فرد رو میبره سر کار مث مملکت ما نیس که این در اون در بزنی که تهش یه جا استخدامن کنن
درسته شرکت هایی مث گوگلو مایکروسافتو اپل باید دنبال نابغه ها باشن ولی اگر هم نابغه نباشی صرفا با داشتن مدرک دولت استخدامت میکنه چووووووووون این شعورو داره که شما درس خوندی و چند سال تکرار نشدنی از عمرتو صرف درس خوندن کردی
اینارو هم از معلم فیزیکمون شنیدم که قطعا از شما که یه پشت کنکوری تجربی هستید بیشتر اطلاع داره
حدسمم درست بود این فایلتون بیشتر در مورد کار افرینیو از این حرفا بود...(البته نصفشو گوش دادم)
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
«قُل کُلّ یعمل عَلی شاکِلَتِه فَرَبُّکم أعلَمُ َبَمن هُو أهدی سَبیلا»
شاکله کشور ما هم اینطوری شکل گرفته
درست بشو هم نیست «الا یوم القیامه»
« و لا تتبعوا خطوات الشیطان ... »
یا علی
ویرایش توسط Amin-jh : 04 مرداد 1395 در ساعت 17:33
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)