سلام دوستان یه جزوه ای که تو کانال تلگرام دیدم رو گفتم بزارم خیلی جالب بود امیدوارم که همتون به ارزویتان برسید در پناه حق
دانلود جزوه
سلام دوستان یه جزوه ای که تو کانال تلگرام دیدم رو گفتم بزارم خیلی جالب بود امیدوارم که همتون به ارزویتان برسید در پناه حق
دانلود جزوه
?Hello
?Is there anybody in there
Just nod if you can hear me
?Is there anyone home
خرابه
Look, if you had one shot
and one opportunity
To seize everything you ever wanted
in one moment
?Would you capture it
..or just let it slip
وقتتوتو تلف نکنین جزوه اش مثل درسنامه همه کتاب ها و جزوه هست معجزه ای در کار نیست معجزه تلاش خودته
اینم شده مثل احمدی چن سال دیگه همه میگن فلانه بهمانه ایشون و...
مشاور
این احمدی کشته بود منو روش tb ش ( three brothers) برای قرابت معنایی یعنی آدم از خنده میمردیا مثلا طرف داشت زیست درس میداد مطالب کتابو میگفت(یعنی دقیقا خط کتاب) تنها تفاوتش با کتاب این بود مطلبو جدولی مینوشت بعد میومد میگفت روش فلان و بهمان ماندگاری در حافظه بلند مدت
خدا لعنتش کنه
ویرایش توسط reza123 : 24 آبان 1395 در ساعت 15:23
بس کنید خواهش میکنم . بخدا من نه از طرف موسسه هستم و نه چیزی گیرم میاد از طرفداری احمدی !! همین اقایی که شما مسخره میکنید تلویزیون و رادیو رو از سال 1380 تا به امروز تسخیر کردن . و تلویزیون هم کسی رو که حداقل سطح علمی رو نداشته باشه نمیزاره برنامه اجرا کنه که حالا اون بحث هزینه تبلیغات که میگیره جداست !!! احمدی خودش ادبیات رو در مقطع ارشد در دانشگاه تهران بالاترین نمره یعنی 20 گرفته ! همین روش tb که به گفته بعضی از دوستان خنده داره تو جزوه مبعث قرابت خیلی از موسسات سر و کلش پیدا شده !! خواهشا با این کارتون اون حس حسادت خودشون رو نشون ندین و بزارین یه بنده خدایی بره استفاده نه شاید نتیجه گرفت . از حرف های شما هم یه مشت سنگ هم گیرش نمیاد !!!! ای بابا یکم مفید باشین دیگه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)