مشاور
مشاور
چند جزوه ای دیگه از آقای منتظری در نت وجود داره حتما اگه تونستید دانلود کنید چون بسیار ساده و روان نوشته شده / موفق باشید
میخوای مفید باشم؟!؟ بزار برات بگم.
من خیلی ضربه از امثال این افراد بخاطر تبلیغات و چرب زبونی هاشون خوردم. داری میگی "شاید نتیجه گرفت" شما توی کنکور فرصت شاید و اگر و کاشکی و اما ندارین ۱ راه هست و بیش از ۵۰۰ هزار رهرو.امثال این افراد که داری طرفداریشونو میکنی فقط به فکر منافع خودشونن اگه برای ما ارزش قائل بودن میومدن حداقل سی دیاشونو بروز رسانی میکردن فیلمای مسعودی که داره آینه ها و عدسی رو درس میده با گچ مینویسه. ۹۹ درصد تکنیک هاش از کار افتادن و فقط برای چند تست معدود کار میکنن.
مگه کاری داره رفتن توی تلویزیون ؟؟ پول بده هر کار میخوای بکن. من کاری به سواد و مدرکش ندارم بحثم کلاه برداری از دانش آموزیه که تشنه ست و دنبال آبه امثال اینا یه لیوان میدن بهش میگن بخور اونم میخوره ولی غافل از اینکه آب دریاست و تشنه تر میشه.
من پارسال خیلی ضربه خوردم بخدا اینارو نمیگم که کسی نخره یا نمیگم چی بخره فقط و فقط بخاطر این میگم که کسی مثل من توی دامشون نیوفته.
اینکه میگن زیر ۳۰ ثانیه تستو بزن بله میزنن اما تستای خودشونو .. تا کنکور برگزار میشه مسعودی میره ۴ فرمول جدید از خودش در میاره بعد میاد میگه اینا توی سی دی ها هست. نیست نیست نیست دروغ میگن.
ممکنه خیلی هاتون فکر کنین چ حسادتی میکنه ولی اگه شما هم پارسال جای من سر جلسه کنکور بودین میفهمیدین حالمو.
گول این فیلما رو نخورید پول ندید پاش اگر واقعا چاره ای جز فیلم دیدن ندارید فیلم های رایگان مدرسه صنعتی شریف بهتر از همه این موسسه هاس .. پول الکی ندید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)