بلی
خیر
اول اینکه خداپدر بزرگوارتونو رحمت کنه دوم اینکه واقعا حق با شماست پارسال کسی رو سراغ داشتم با اینکه میدونست حتما سراسری قبول میشه ولی ازادم انتخاب رشته کرد میگفت میخوام شانسمو امتحان کنم فرصتو از منو خیلیای دیگه گرفت من با اخرین رتبه قبولی پزشکی ازاد تهران چنتا فاصله داشتم خدایی حق نیست
عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)
شما از کجا خوندین که 93 درخواست دادن و 95 رسیدگی شد؟ اون موقع که به درخواست ایشون رسیدگی شد اصلا هنوز سال 95 نشده بود و آقای منتظری هم رئیس دیوان عدالت اداری بودن!
خانم کریمی همین پارسال زمستون دادخواست دادن و کمتر از یه هفته به دادخواستشون رسیدگی شد. نحوه کار در دیوان عدالت اداری همیشه همینطور بوده.
عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)
دیوان عدالت در مسایل دانشگاه آزاد نمیتونه وارد بشه چون وابسته به دولت نیست
برین سایت دیوان عدالت یکی از شرایط شکایت نوشته شده
خودتونو خسته نکنین
دوست عزیز شما اصلا پست اول رو خوندی؟ کسی اینجا قراره به دیوان عدالت دادخواست ارسال کنه؟
خواهش میکنم تا پست اول تاپیک رو نخوندین وارد بحث نشین.
====
بقیه عزیزان هم جسارتا الکی نقل قول برای ایجاد بحث نگیرین. اینجا بحث سر دیوان عدالت اداری نیست اگه بحثی در این مورد دارین میتونین روی پروفایلم بنویسین تا جوابتونو بدم. اینجا قرار هست با مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد مکاتبه کنیم نه قراره از کسی شکایت بشه نه قراره به مسایل مهم مملکت بپردازیم نه هیچی. مخالفین هم قرار نیست نامه ما به دانشگاه آزاد بهشون آسیب بزنه میتونن نظر موافق خودشون رو اعلام نکنن لزومی نداره حتما بحث و جدل ایجاد کنن ما داریم کار خودمون رو میکنیم اگه بیهوده هست به خودمون مربوطه اگه الکی وقتمون هدر میره بازم به شما آسیبی زده نمیشه اگه قرار نیست ترتیب اثر بدن شما نگران نباشین اگه قراره به ناممون بخندن شما ناراحت نشین اگه قراره اعدام بشیم هم خون شما ریخته نخواهد شد....
اگر کسی با اصل کار مخالفت داره و این کار رو عادلانه نمیدونه یا هر نظری داره میتونه بنویسه ولی این که کار بیهوده میکنیم و ... به خودمون مربوطه. لطفا تا بحث رو به کودتای ترکیه و طراحی لباس المپیک نکشوندین تمومش کنین از این به بعد فقط در رابطه با مکاتبه با دانشگاه آزاد هرکس موافق هست اعلام کنه تا تعداد نفرات و همینطور نظراتشون رو در داخل نامه قید کنم (چون میدونم بعیده که دوستان اهل مکاتبه و اسال نامه و ... باشن)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)