کاش جا نماند از قطارش آرزویت
اگه قلم چی از مهر بخوای آزمون بدی از الان تا آخرین آزمون تابستون که میشه 9 مهر وقت داری میشه 40 روز
میگیم از جمعه یعنی 5 شهریور
تو این مدت میتونی رو درسای اختصاصیت کار کنی مخصوصا قسمت هایی که ضعف داری یا تا به حال اصلا یه بارم ورق نزدی نیازی هم نیست همه تست ها رو بزنیم چند تا سراسری هم کفایت میکنه اینطوری هم اعتماد به نفسمون زیاد میشه هم بدون استرس مهر رو شروع میکنیم (این مخصوص کسایی که هیچ برنامه ای تا شروع آزمون های مهر قلم چی ندارن)
مثلا خودم ریاضی رو مباحث پایه میخوام کار کنم چون ضعیفم مثله مثلثات-تابع-انواع تابع-نظریه معادلات شامل معادله درجه دوم و حل معادله و نامعادله و یه نیم نگاهی هم به هندسه
تو فیزیک نور و آینه و گرما و فشار و کار و انرژی
زیست با برنامه دکتر هاشمی که میشه سال سوم از 29 مرداد شروع شده
شیمی هم سوم(هیچوقت شیمی سوم رو درست حسابی نخوندم)
البته عربی 2 و 3 رو هم میخوام یه بار دوره کنم و خلاصه نویسی کنم اگه وقت شه.
این برنامه بنده هست و به هیچ وجه به کسی اصرار نمیکنم که این برنامه عالیه هر برنامه ای نقصایی داره اینو با توجه به تجربه 4 سالم تو کنکور نوشتم
باز دوستان اگه نظرشون چیزه دیگه هست حتما اعلام کنن
خیلی سخته چند سال پشته کنکوری و یه جنسه مخالف میخوای واسه درد و دل و گپ زدن اما میگی نه چون نمیخوای اونو پاسوز خودت کنی
اکثر رفیقات دانشگاهن و مثلا دارن درس میخونن اما تو به عشق پزشکی موندی
شاید پزشک نشدی ولی واسش تلاش کردی و وقتی سر کار رفتی میفهمی دلیله اینکه کار داری همون درسیه که واسه پزشکی خوندی
فردا به خاطر همون کاری که داری به خودت افتخار میکنی و میگی از اول شکست خورده نبودم
به خودت افتخار کن ولی مغرور نشو!!!
خیلی سخته چند سال پشته کنکوری و یه جنسه مخالف میخوای واسه درد و دل و گپ زدن اما میگی نه چون نمیخوای اونو پاسوز خودت کنی
اکثر رفیقات دانشگاهن و مثلا دارن درس میخونن اما تو به عشق پزشکی موندی
شاید پزشک نشدی ولی واسش تلاش کردی و وقتی سر کار رفتی میفهمی دلیله اینکه کار داری همون درسیه که واسه پزشکی خوندی
فردا به خاطر همون کاری که داری به خودت افتخار میکنی و میگی از اول شکست خورده نبودم
به خودت افتخار کن ولی مغرور نشو!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)