ناراحتی نداره . منم از مهر پارسال شروع کردم تونستم 3رقمی بیارم ، کنکور اولمم بود تازه . اصلا نا امید و ناراحت نباشید وقت هست اگه جا نزنین
پ.ن : پست صرفا انگیزشی بود وگرنه منم فیل هوا نکردم
.Human, Developer, Innovator
ویرایش توسط vahyd : 02 شهریور 1395 در ساعت 21:30
سلام دوستان
من بعد از اینکه کنکور 95 رو خراب کردم ب خودم اومدم
رتبمو ک نگو(پنج رقمی)درسمم ب نسبت خوبه
حالا موندم چیکار کنم.
الانم ک شهریوره تقریبا تمام تابستونو از دست دادم و حالا ب خودم اومدم.
آیا برای من ک تابستون هیچی نخوندم امیدی هس؟پشت کنکوریم ک هستم
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
بابا تو رو خدا اینقدر ناامید نباشید ...
بزارید یه چیزی بگم ...
اولا هنوز شهریور تازه شروع شده ...
دوما ساعت مطالعه در روز های مدارس اینگونه هستش که : 7 ساعت مدرسه _ 4 ساعت تفریح _ 7 ساعت خواب _ 6 ساعت مطالعه
حالا شما که پشت کنکوری هستی اون 7 ساعت رو بزار روی 6 ساعت میشه 13 ساعت در روز البته نه اینکه یهویی به 13 ساعت برسی !
پس شما به راحتی میتونید این تابستون رو جبران کنید و از الان دیگه شروع کنید ان شاالله
اشتباه منو تکرار نکن ... رو اختصاصی ها بیشتر وقت بزار ... من عمومی هام بالا 60 بود همش به جز عربی... حتی ادبیات امسال رو 74 زدم ولی رتبه خوبی نیاوردم ... اصلا از درسی فرار نکن... نگو کلا بیخیال ... مثبت فکر کن ... همش ترسه کاذبه ... ساخته ذهن خودمونه اصلا نمیخوند درصد های من با هم ... ولی اگه میانگین 45 میزدم بهتر از این بود ... یا علی بگو برو جلو ... اگه بهتر بشی تو همه خود به خود روحیت هم میره بالا و خستگی واست معنی نداره
خواهش ... یه روز یه دانش اموزی سر کلاس خوابش میبره ... بعد یه مدتی که بیدار میشه متوجه میشه کلاس تموم شده و سه تا مسله ریاضی روی تخته سیاه میبینه ... زودی واسه جبران اون ها رو مینویسه و به عنوان تکلیف طبق معمول میبره خونه ....جلسه بعد که میرسه ... استاد از همه میپرسه کی تونست اون سوال ها رو حل کنه ؟؟؟ همه سکوت میکنند و اون دانش اموز معمولی دستشو میبره بالاو میگه استاد فقط یکی رو تونستم حل کنم استاد کلی تعجب میکنه اون سه تا سوال از سوالات حل نشدنی ریاضیات بود .... قبلا جایی خونده بودم ... فک کنم واقعیت داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)