ن دوهفته پیش استارت زدم واسه ازمون یک قلم چی روزی سیزده ساعت درس میخنوندم بقران قسم بابا کمترین حالت واسم 12 ساعت بود باورکن ساعت هفت پا میشم تا ساعت دو شب بکوب میخونم البته دراواخر برعکس شد یعنی یه هفته مونده به ازمون عوض شد و تا ساعت سه ونیم شب میخوندم و صبح نه پامیشدم اما برعکس شد اما نرسیدم بخوونم پنج شنبه ساعت سه شب دیگه بریدم بدبختانه مرور نداشتم من با روزی سیزده ساعت درس خوندن ترازم شد 4200 !!!!!!!ازمون قبلی شدم 5100...معدل کتبی شد 16 تو مدرسه نمونه تهران !!!!!!!!!!!!!!!!خداییا خدایا ناامید شدم بابا درس نمیخوندم میگفتم نخوندم شدم 4200 !!!!به نظرتون واسه قلم چی باید کی درس هایی که تو برنامه راهبردی هست رو جمع کرد درضمن نه کلاسی میرم و نه مدرسه ای شدم 4200 خداییاااااااااااااا باور کن این حقم نیست باورکنید زیادم خنگ نیستم معدل سوم دبیرستان ترم اولم تو مدرسه نمونه شد 18.37 !!!ناامید شدم اگه مشاوره میشناسید تروخدا بهم بگید رشته تجربی هستم.........خدایاااااا بازم می گم این حقم نیست ...حرف ئاسه گفتن زیاد ولی شاید خسته بشید اگه پاسخ بدید ممنون میشم اما اگه ندادید همین که وقتتون رو گذاشتید تا این متن رو بخونید بازم ممنون..درضمن خواهشن ازمون قلم چی رو نقد نکنید خودمون رو نقدکنیم بهتره