خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 11 از 16 نخستنخست ... 101112 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 151 به 165 از 233
    1. Top | #151
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasintabriz نمایش پست ها
      استاد ببخشید ولی نباید حجم ظرف رو هم دخالت میدادیم تو فرمول آخر؟ چون ۰.۰۴ مول گاز حجم ۲ لیتر رو پر کرده و دماش هم ۱۰۰۰ کلوینه که طبق رابطه گاز ایده آل فشار ۱.۶۴ میشه.
      http://www.chemicool.com/cgi-bin/gaslaws.pl
      سلام ، همان طور که در حل سوال اشاره کردم ، هدف رفتاری سوال ، بررسی فشارگاز وارد بر ظرف واکنش در حجم ثابت است . در قانون عمومی گاز ها ، حجم را ثابت گرفتیم و تاثیر تغییر دما را بر تغییر فشار اتمسفر مد نظر قرار دادیم .

2. Top | #152
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      این تست می تونه ایده خوبی برای آمادگی شیمی کنکور 96 باشه
      179.jpg

3. Top | #153
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ostadmomeni نمایش پست ها
      این تست می تونه ایده خوبی برای آمادگی شیمی کنکور 96 باشه
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 179.jpg
مشاهده: 68
حجم: 28.8 کیلو بایت
      سلام/گه اشتباه نکرده باشم گ4 میشه
      چون با افزایش دما K زیاد شده پس واکنش به سمت راست بیشتر پیشرفت میکنه پس به مقدار x مول یا مولار(چون حجم1 هست)به co2 اضافه و از co کم میشه و مقدار تعادلیشون رو توی معادله ثابت تعادل میذاریم و x=0.098 بدست میاد و پس غلظت co2 میشه 0.1 +x که چون حجم هم 1L هست جواب میشه 0.198 مولار(یا مول)

راستی آقای مومنی اون سوال قبلی که برای فشار بود سوال خوب با ایده جدید بود اگه ممکنه بازم از اون تیپ سوالات با روش حل متفاوت بذارید.ممنون
      ویرایش توسط Reza.k : 27 دی 1395 در ساعت 15:18

4. Top | #154
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      این تست می تونه ایده خوبی برای آمادگی شیمی کنکور 96 باشه برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 179.jpg
مشاهده: 68
      من هم گزینه 4 درآوردم استاد واسه شیمی 3 سوال نمیزارید؟ ؟با توجه به اینکه دو هفته آینده آزمون قلمچی جمع بندی پایس
      کنون اگرچه کویرم؛ هنوز در سر من
      صدای پر زدن مرغ های دریایی ست

5. Top | #155
      کاربر اخراجی

khejalati
      نمایش مشخصات
      سلام خواستم بگم بهترین تاپیک کنکور همینه لطفا واسه بقیه دروسم از این مدل تاپیک ها بزنین .مرسی اه

6. Top | #156
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra8 نمایش پست ها
      من هم گزینه 4 درآوردم استاد واسه شیمی 3 سوال نمیزارید؟ ؟با توجه به اینکه دو هفته آینده آزمون قلمچی جمع بندی پایس
      مروری بر شیمی استوکیومتری ، البته منتظر تست های ترکیبی استوکیو و اسید ها باشید .
      272.jpg

7. Top | #157
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

مروری بر شیمی استوکیومتری ، البته منتظر تست های ترکیبی استوکیو و اسید ها باشید .

نام: 272.jpg
مشاهده: 49
حجم: 28.5 کیلو بایت

گزینه ۲ میشه. در مرحله دوم هر مول سود با یه مول هیدروکلریک اسید خنثی میشه پس یعنی از یک مول اولیه ۰.۲۵ مول خنثی میشه. یعنی ۰.۷۵ مول هیدروکلریک اسید با Mno2 واکنش داده که با توجه به ضریب ۴ هیدروکلریک اسید باید این عدد رو تقسیم بر ۴ کرد و بعد ضربدر ۸۷ کنیم تا جرم اکسید به دست بیاد
      بهتر بود گزینه های دیگه با توجه به اشتباهات رایج دانش آموزان داده بشه تا تست به کنکور نزدیکتر باشه. مثلا ممکنه در واکنش اول اشتباها ضریب هیدروکلریک اسید رو ۲ بیارن که در اون صورت جواب ۳۲.۶۲ گرم میاد. یا اینکه کلا ضریب هیدروکلریک اسید رو فراموش کنن و جواب رو ۶۵.۲۴ بیارن
      هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
      او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
      وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
      تو را شکست می دهد.

8. Top | #158
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

نام: 272.jpg
مشاهده: 49
حجم: 28.5 کیلو بایت
      میشه 16.3125 ؟ بعد جرم مولی HCl که تو پرانتز دادین به درد نخورد ! یا من اشتباه حل کردم ؟

9. Top | #159
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasintabriz نمایش پست ها
      گزینه ۲ میشه. در مرحله دوم هر مول سود با یه مول هیدروکلریک اسید خنثی میشه پس یعنی از یک مول اولیه ۰.۲۵ مول خنثی میشه. یعنی ۰.۷۵ مول هیدروکلریک اسید با Mno2 واکنش داده که با توجه به ضریب ۴ هیدروکلریک اسید باید این عدد رو تقسیم بر ۴ کرد و بعد ضربدر ۸۷ کنیم تا جرم اکسید به دست بیاد
      بهتر بود گزینه های دیگه با توجه به اشتباهات رایج دانش آموزان داده بشه تا تست به کنکور نزدیکتر باشه. مثلا ممکنه در واکنش اول اشتباها ضریب هیدروکلریک اسید رو ۲ بیارن که در اون صورت جواب ۳۲.۶۲ گرم میاد. یا اینکه کلا ضریب هیدروکلریک اسید رو فراموش کنن و جواب رو ۶۵.۲۴ بیارن
      درود بر شما یاسین جان ، کارنامه آزمون آزمایشی شما را بررسی کردم ( بذار تا آخر کنکور جزو امضای شما قرار گیرد ) ، خوشحالم که دوستانی پرتلاش و نخبه همچون شما این پست را دنبال می کنند و نظرات سازنده شما می تونه هم به بهتر شدن پروسه کار کمک کنه و هم این که دوستان دیگری را نیز تشویق کند تا که از مطالب حاشیه ای غیر درسی پرهیز کنند . ( من را در این مسیر تنها نگذارید )
      اما : نظر شما در باره انتخاب گزینه ها منطقی است ، ولی این تست ها تست های ارزیابی نهایی نیستند که تله آنچنانی برای آن گذاشته شود ( یا که فرصتش را ندارم ) بلکه این تست ها ، تست های آموزشی ( موجود در شیمی خیلی زرد ) بوده و می خواهیم که بچه ها در چهار چوب روند سوالات استاندارد برای کنکور قرار بگیرند .
      اگر 10 نفر نخبه همچون شما بتونند به این پست پر و بال بدهند ، ما ( من و کنکوری ها ) یک قدم دیگر به موفقیت در کنکور 96 نزدیک تر می شویم .

10. Top | #160
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Majesty نمایش پست ها
      میشه 16.3125 ؟ بعد جرم مولی HCl که تو پرانتز دادین به درد نخورد ! یا من اشتباه حل کردم ؟
      درود بر شما ، چرا اشتباه باشه ، ( آره جرم هیدروکلریک ، انحرافی است ، همیشه یادت باشه که از جرم مولی یک ماده زمانی استفاده می کنیم که جرم آن داده شده و یا مورد سوال باشد .) همین که دست به قلم میشی و درصدد حل این سوالات بر میایی ،؛ برام دنیا می ارزه
      به امید روزی که بچه های کنکوری ما بیشتر وقت خود را در پست های علمی بگذرانند ، نه در پاسخ دادن به سوالات حاشیه ای که اثرات منفی آن روز به روز مشهود تر است .

11. Top | #161
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Reza.k نمایش پست ها
      سلام/گه اشتباه نکرده باشم گ4 میشه
      چون با افزایش دما K زیاد شده پس واکنش به سمت راست بیشتر پیشرفت میکنه پس به مقدار x مول یا مولار(چون حجم1 هست)به co2 اضافه و از co کم میشه و مقدار تعادلیشون رو توی معادله ثابت تعادل میذاریم و x=0.098 بدست میاد و پس غلظت co2 میشه 0.1 +x که چون حجم هم 1L هست جواب میشه 0.198 مولار(یا مول)

راستی آقای مومنی اون سوال قبلی که برای فشار بود سوال خوب با ایده جدید بود اگه ممکنه بازم از اون تیپ سوالات با روش حل متفاوت بذارید.ممنون

179.jpg

12. Top | #162
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      150.jpg

13. Top | #163
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

نام: 150.jpg
مشاهده: 108
      فکر میکنم گزینه ۱ باشه .
      نیترو اسید یه مقدارش تفکیک میشه و مقداریش هم به شکل مولکولی حل میشه. ما ۰.۰۵ مول رو حل کردیم.اگه فرض کنیم x مولش تفکیک میشه اون موقه 2x مول ذره حل شونده ایجاد میشه.در اون صورت کل ذرات حل شده میشه:
      x + 0.05
      ۰.۱۴ درجه کاهش نقطه ذوب یعنی تقریبا ۰.۰۷۵ مول ذره حل شونده. خب از اینجا مقدار x میشه ۰.۰۲۵ . اگه این مقدارو تقسیم بر ۰.۰۵ کنیم میشه ۰.۵ @mahdi2015
      هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
      او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
      وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
      تو را شکست می دهد.

14. Top | #164
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Majesty نمایش پست ها
      2722.jpg

15. Top | #165
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      259.jpg

صفحه 11 از 16 نخستنخست ... 101112 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن