خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات

فرق کتابهای فیزیک سیر تا پیاز گاج با فیزیک نقره ای ه گاج

سلام دوستان و اساتید محترم
      من فیزیکم از پایه ضعیفه و شنیدم کتابهای سیر تا پیاز گاج واسه قوی کردن پایه خوبن شما تائید میکنید؟
      تفاوت کتابهای سیر تا پیاز با گاج نره ای فیزیک چیه؟
      اصلا سیر تا پیاز گاج واسه آموزش ب کسی ضعیفه پایش و چند سال تز کنکور دور بوده خوبه یا نه؟
      ببخشد طولانی شد

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      صد در صد سیر تا پیاز بگیر.کتاب های میکرو اموزش خلاصه تری دارند.سیرتاپیاز رو کار کنی پایت قوی قوی میشه

Sent from my D6502 using Tapatalk

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mosicr7 نمایش پست ها
      من فیزیکم از پایه ضعیفه و شنیدم کتابهای سیر تا پیاز گاج واسه قوی کردن پایه خوبن شما تائید میکنید؟
      اصلا سیر تا پیاز گاج واسه آموزش ب کسی ضعیفه پایش و چند سال تز کنکور دور بوده خوبه یا نه؟
      ببخشد طولانی شد
      کتاب های سیر تا پیاز بیشتر تشریحی هستن و تست های نسبتا کمی دارند و واسه امتحانات خوبه ولی کتاب های میکرو فقط تست دارن و برای کنکور خوبن...

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor Mahdiyeh نمایش پست ها
      کتاب های سیر تا پیاز بیشتر تشریحی هستن و تست های نسبتا کمی دارند و واسه امتحانات خوبه ولی کتاب های میکرو فقط تست دارن و برای کنکور خوبن...
      اگه واسه آموزش ازشون استفاده کنم و کنارش یه کتاب تست داشته باشم خوبه؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من خودم همین کارو کرم چون پایم ضعیفه اول فقط درس نامه هارو خوندم بعد رفتن سراغ نقره ای به نظر من ک اگر خیلی ضعیفی و دنبال درصد بالایی اول سیر تا پیاز و بیست جلسه درس نامه داره بخون بعد گاج نقره ای بخر خلاصه نکات رو بخون بعد تست بزن نتونستی تست بزنی باز برو ی مرور درسنامه و سوال تشريحي هارو حل کن

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mosicr7 نمایش پست ها
      ببخشد طولانی شد
      سلام کتابهای سیر تا پیاز گاج کتب مناسب تشریحی با اموزش خوب و تست های کنکور(از لحاط تست ارزش ندارند )و گاج نقره ای شامال درسنامه خلاصه و تست زیاد است(از لحاط درسنامه ارزش زیادی ندارند) پیشنهاد من برای شروع سیر تا پیاز است و برای تست کتاب گاج نقره ای (دقت کنید تو صیه من اینه که اگه واقعا صلاح میدونید که با گاج شروع کنید منبعی غیر از گاج برای تست بگیرید که توصیه من خیلی سبز است )

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Armin80 نمایش پست ها
      سلام کتابهای سیر تا پیاز گاج کتب مناسب تشریحی با اموزش خوب و تست های کنکور(از لحاط تست ارزش ندارند )و گاج نقره ای شامال درسنامه خلاصه و تست زیاد است(از لحاط درسنامه ارزش زیادی ندارند) پیشنهاد من برای شروع سیر تا پیاز است و برای تست کتاب گاج نقره ای (دقت کنید تو صیه من اینه که اگه واقعا صلاح میدونید که با گاج شروع کنید منبعی غیر از گاج برای تست بگیرید که توصیه من خیلی سبز است )
      من برای ریاضی و فیزیک چون از پایه داغونم میخوام با سیر تا پیاز شروع کنم و بعدش منبع های جدا واست تست بگیرم واسه ریاضی و فیزیک
      پیشنهادتون واسه تست چیه
      منظورتون از خیلی سبز کدوم کتاب هست

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن