خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 30
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من امسال کنکور دارم می خوامکلاس کنکور برم علوی امسال تو شهر ما مدرسه ی علوی شده به نظرتون خوبه؟ برنامه ای برای درس خوندن ندارم !لطفا به من کمک کنید ! رشته ی ریاضی

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alir نمایش پست ها
      سلام من امسال کنکور دارم می خوامکلاس کنکور برم علوی امسال تو شهر ما مدرسه ی علوی شده به نظرتون خوبه؟ برنامه ای برای درس خوندن ندارم !لطفا به من کمک کنید ! رشته ی ریاضی
      سلام

تا به حال ندیدم کسی از علوی راضی باشه

میشه خواهش کنم
      پستت رو تو تاپیکای مختلف تکرار نکنی

مرسی

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      باشه میشه منو بیشتر راهنمایی کنید؟

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      باشه میشه منو بیشتر راهنمایی کنید؟
      مرسی

چرا بین قلم چی و گزینه 2 که هم ازموناشون بهتر هستش هم جامعه اماری شون
      یکیو انتخاب نمیکنی؟

پستت رو منتقل میکنم به تاپیک مناسب
      از این به بعد سوالت رو تو بخش مناسب بپرس
      مرسی

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من کلاس می خوام برم به نظر شما چه کار کنم؟

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      من کلاس می خوام برم به نظر شما چه کار کنم؟
      کلاس کنکور و ازمون ازمایشی؟

یا فقط کلاس؟

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کلاسو علوی می خواستم ولی آزمونو گزینه 2 یا قلمچی؟

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      کلاسو علوی می خواستم ولی آزمونو گزینه 2 یا قلمچی؟
      خب به دبیراش بستگی داره
      مثلا شهر ما
      واسه بعضی از درسا بهترین دبیرا رو گذاشتن واسه بقیه درسا نه

باید از کسی که کلاساشونو شرکت کرده بپرسی
      اگه خوب بود و واقعا پایه ت ضعیف بود خب شرکت کن

به این لینک سر زدی
      http://forum.konkur.in/thread166.html

بچه ها تو تاپیکای مختلفی درباره قلم چی و گزینه 2 بحث کردن
      یه خورده زمان میبره واست پیدا کنم
      صبر !

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      راستش به نظرم به اون صورت فرقی نداره کدومشون بری .
      هم قلمچی و هم گزینه 2 بهترین ها و بدترین ها رو دارن، از نظر نحوه طرح سوال به نظرم گزینه 2 پیشتاز هست.
      و از نظر جامعه آماری قلمچی.
      همین.

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      ممنون
      خواهش میکنم

از این به بعد از کلید تشکر استفاده کن
      نیافتم ! عذر

اقا شایان جواب دادن دیگه
      تو گپ خونه هم که بچه ها راهنمایی کردن
      امیدوارم دیگه مشکلی نداشته باشی

12. Top | #27
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام . من سال اول و دوم گزینه 2 شرکت کردم . امسال هم که سال سوم بودم قلمچی شرکت کردم و به این نتیجه رسیدم که به طور قطع گزینه دو از قلمچی بهتره و قصد دارم از تابستان گزینه دو شرکت کنم . اول اینکه سوالاش استانداره و تا حد زیادی مشابه کنکوره . مثل قلمچی نیس که هر کی کتاباش رو بخونه راحت بتونه 100 بزنه . دوما دی وی دی هایی که میده خیلی عالین . کیفیت چاپ سوالاش بهتره . برنامه ریزیش بهتره . تعداد و نحوه جواب دادن به سوالاش مثل کنکوره . بعد از آزمون دی وی پاسخ تشریحی داره و خیلی چیزای دیگه . بیاین قبول کنیم که همه چون از چند نفر تعریف الکی قلمچی رو شنیدن میرن قلمچی که کذبه . قلمچی فقط تبلیغاته فقط همین . من که امسال رفتم قلمچی واقعا پشیمونم . تنها مزیت قلمچی اینه که جامعه آماریش از گزینه دو بیشتره ولی به نطر من این جامعه ی آماری بالاتر نمیتونه ملاک باشه و از نظر من گزینه دو با اینکه جامعه آماریش کمتره ولی دانش آموزاش قویترن . موفق باشید .

13. Top | #28
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام!
      این موضوع برا خودمم جای سوال بود ک کانون برم یا گزینه 2!
      اینجور ک من تحقیق کردم و فهمیدم ، هر کسی یه چیزی میگه. هر کس با توجه به اون انتظاراتی ک داره یکی رو انتخاب میکنه و میگه این بهتره چون نیاز هاشو برآورده میکنه.

اینجور ک من خوندم و تحقیق کردم اینور و اونور. مزیت ها و معایب کانون و گزینه رو در آوردم و براتون گذاشتم تا با توجه به انتظارات خودتون یکی رو انتخاب کنین:
      -گزینه ی 2:
      1-آزمون های استاندارد و شبیه تر به کنکور
      2-ارایه ی جمع بندی های کامل و مفصل ، دی وی دی های آموزشی تحلیل آزمون و پاسخنامه های مفصل
      3- آزمونای سه هفته ای
      4- تراز های عجیب و غریب

-کانون:
      1- همونطور ک همه میدونین جامعه آماری بالا که موجب میشه دقیق تر سنجیده بشین
      2- برنامه های راهبردی کانون که بهتون کمک میکنه کنکور رو ترکیبی بخونین
      3- آزمون های دو هفته ای
      4- مشاوران پیگیر و ارایه ی خدمات ، ارایه ی خلاصه ی دروس ، مجله ی کنکوری

ولی خب ببینین. بازم بستگی به خودتون داره.
      مثلا یکی میگه خب سوالای گزینه شبیه تر به کنکور ، پس گزینه عالیه! ولی من میگم اگه سوال شبیه کنکور میخوام خب میرم سوالای سال پیش کنکور رو ورمیدارم و میخونمش. بجاش برم سوالای سخت کانون رو حل کنم که اگه تونستم روحیه بگیرم و اگرم نتونستم خب تلاشمو بیشتر میکنم. اگه سخته واسه همه سخته و اگه آسونه برا همه آسونه!

یا من میگم آزمونای دو هفته ای کانون یک مزیته. چون میشه زود نقاط ضعف و قوت ام رو پیدا کنم و برطرفشون کنم. ولی باز یکی میگه خسته کننده میشه هر دو هفته دو هفته!

همونطور ک گفتم ، هر کس از هر موسسه برا آزموناش یه سری انتظارات داره. نمیشه بقیه بگن چی خوبه و من برم توی اونجا ثبت نام کنم. باید ببینم خودم چه انتظاراتی دارم و تحقیق کنم که کدومشون بهتر میتونن انتظاراتم رو برآورده کنن!

پ.ن: من سال سومم رو توی گزینه 2 بودم. بنظر من اصلا جالب نبود. از نظم جلسه گرفته تا تراز عجیب و غریب و مشاوراش و سطح سوالاش. هیچ کدوم از آپشنایی ک میخواستم رو نداشت اصلا. و از ثبت نامم پشیمون شدم واقعن!
      ویرایش توسط CROWLEY : 22 خرداد 1395 در ساعت 16:22

14. Top | #29
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط CROWLEY نمایش پست ها
      سلام!
      این موضوع برا خودمم جای سوال بود ک کانون برم یا گزینه 2!
      اینجور ک من تحقیق کردم و فهمیدم ، هر کسی یه چیزی میگه. هر کس با توجه به اون انتظاراتی ک داره یکی رو انتخاب میکنه و میگه این بهتره چون نیاز هاشو برآورده میکنه.

اینجور ک من خوندم و تحقیق کردم اینور و اونور. مزیت ها و معایب کانون و گزینه رو در آوردم و براتون گذاشتم تا با توجه به انتظارات خودتون یکی رو انتخاب کنین:
      -گزینه ی 2:
      1-آزمون های استاندارد و شبیه تر به کنکور
      2-ارایه ی جمع بندی های کامل و مفصل ، دی وی دی های آموزشی تحلیل آزمون و پاسخنامه های مفصل
      3- آزمونای سه هفته ای
      4- تراز های عجیب و غریب

-کانون:
      1- همونطور ک همه میدونین جامعه آماری بالا که موجب میشه دقیق تر سنجیده بشین
      2- برنامه های راهبردی کانون که بهتون کمک میکنه کنکور رو ترکیبی بخونین
      3- آزمون های دو هفته ای

ولی خب ببینین. بازم بستگی به خودتون داره.
      مثلا یکی میگه خب سوالای گزینه شبیه تر به کنکور ، پس گزینه عالیه! ولی من میگم اگه سوال شبیه کنکور میخوام خب میرم سوالای سال پیش کنکور رو ورمیدارم و میخونمش. بجاش برم سوالای سخت کانون رو حل کنم که اگه تونستم روحیه بگیرم و اگرم نتونستم خب تلاشمو بیشتر میکنم. اگه سخته واسه همه سخته و اگه آسونه برا همه آسونه!

یا من میگم آزمونای دو هفته ای کانون یک مزیته. چون میشه زود نقاط ضعف و قوت ام رو پیدا کنم و برطرفشون کنم. ولی باز یکی میگه خسته کننده میشه هر دو هفته دو هفته!

همونطور ک گفتم ، هر کس از هر موسسه برا آزموناش یه سری انتظارات داره. نمیشه بقیه بگن چی خوبه و من برم توی اونجا ثبت نام کنم. باید ببینم خودم چه انتظاراتی دارم و تحقیق کنم که کدومشون بهتر میتونن انتظاراتم رو برآورده کنن!

پ.ن: من سال سومم رو توی گزینه 2 بودم. بنظر من اصلا جالب نبود. از نظم جلسه گرفته تا تراز عجیب و غریب و مشاوراش و سطح سوالاش. هیچ کدوم از آپشنایی ک میخواستم رو نداشت اصلا. و از ثبت نامم پشیمون شدم واقعن!
      کاملا موافقم.من نمیدونم چرا هی میگن سوالای گزینه2 بهتره.ادبیاتش عالیه و ریاضیش هم بد نیست ولی زیستش افتضاحه فیزیک و شیمیشم اصن نظرمو جلب نکرد. نمیگم سوالای کانون عالیه ولی من خیلی چیزا یاد گرفتم ازش. حتی وقتی درسیو 100 میزنم بازم یه چیزایی یاد میگیرم.ولی بدترین کار کانون اینه که تو تابستون سوالای کنکور میده.اونجوری هم درصد غیرواقعی میشه هم تراز.حداقل برنامش خوبه

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      قلم چی به برنامش بچسب و درستو بخون تهش هیچکدوم به پای کنکور نمیرسن ولی خب پختت میکنن

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن