سلام دوستان.
اونایی که شیمی 3 گاج داشتن یکم راجع بهش توضیح میدن؟مثلا اینکه چه درصدی باهاش میزدن و به نظرشون نسبت به کتب دیگه چجوری بود؟
بعد اینکه خیلی سبز درسنامش کمتره یا مبتکران؟(نکته ای تو مبتکران هست که تو سبز نباشه یا بر عکس؟)
اونایی که فیزیک 3 فرید شهریاری رو داشتن هم یکم توضیح بدن و با کتاب های دیگه مقایسه کنن.
به نظرتون کتاب تست برای ریاضی 3 چی از همه بهتره؟(با ذکر دلیل)
بعد اینکه خب میدونیم که توی زیست سال سوم الگو سوال ترکیبی زیاد هست.به نظرتون من اگه سوالات نشر الگو رو تو سال سوم بخوام کار کنم سوالا رو نسوزوندم؟ خیلی سبز چطوره؟کدوم بهتره؟
برای ژنتیک چه کتابی از همه بهتره ؟ دلیلشم بگین لطفا.
لطفا صرفا حرف دیگران رو طوطی وار بیان نکنین.مثلا نگین من شنیدم فلان کتاب از همه بهتره.لطفا تجربه خودتونو با هر کتاب بگین نه حرف دیگرانو(سطح و درصدتونم لطفا بگین. چون مثلا یکی که ممکنه مشکل درسنامه داشته باشه مثلا سیر تا پیاز براش از همه بهتر باشه و برای یکی که سطحش بالاست مثلا خیلی سبز !و این ابهام ایجاد میکنه.پس لطفا وضعیت خودتونم اگر مایل بودین بگین.)!!!! در ضمن اگر فک میکنین کتاب بهتری هست که شما باهاش نتیجه گرفتین لطفا لطفا لطفا تو این تاپیک در میون بگذارین.
شاید بگین تاپیک تکراریه و کلی تاپیک منابع هست.ولی برای فیزیک و شیمی اون دو تا کتابی که اول دربارشون پرسیدم کمتر مورد توجه قرار گرفتن و زیاد نتونستم راجع بهشون اطلاعات در بیارم.
*در ضمن میتونین هر تعداد گزینه که میخواین انتخاب کنین.مثلا به دو مورد رای بدین.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!