مثه خر 🙅
ok
ببینید شما سال سوم رو بخونید اعتماد به نفس شما بالاتر میره سر کلاس درس حس "برتر بودن" رو درک میکنید که این خیلی به کارتون میاد از اون گذشته چون یک بار خونده شده و یک قالب کلی از اون در ذهن شماست یک حالت مرور داره و درس مدت بیشتری در ذهن شما میمون.. !
Mehdi Is Back
خب این موقع مدرسه هم میشه مثلا زیست رو پیشخوانی کنیم بعد فردا در مدرسه این حس که میگی درست میشه دیگه لازم نیس سال سومو خوند به نظر من
این نگاه به آینده هست و شما درس رو یاد میگیرید و تست ها +سوالاتش رو حل میکنید (که در اینصورت تدریس معلم میشه یک مرور واسه شما) . ولی پیشخوانی 10 دقیقه قبل از درس دادن معلم صورت میگیره و شما فقط یکبار صفحات رو نگاه میکنید. اینا خیلی فرق دارن.
به هرحال خود دانید !
Mehdi Is Back
اصلا شما تابستون رو نخون
من زیست1 رو تموم کردم,زیست 2 رو دارم میخونم.
فیزیک3 فصل 1+2 رو خوندم و الان فقط تست میزنم.
ریاضی 3 از 4 فصل 3 فصل اول رو تموم کردم.
شیمی 3 فصل اول رو خوندم.
شیمی 2 رو خوندم
ریاضی 2 یخورده مونده از آخراش
ادبیات رو هم دارم میخونم
Mehdi Is Back
معدل سال دومتان چند شد ؟؟؟ به نظر من لازم نیست اینقدر به دروس سال سوم اهمیت بدی فقط سال دوم مهم است اونم نباید زیاد بخودت فشار بیاری بعدا کم میاری در طول سال اصلا مصاحبه رتبه های برتر و ببین همشون تابستون سال دوم و زیاد نخوندن چون بعدا خسته میشن
میدونی تو جز کدوم دسته از بچه های کنکوریی؟؟
اونایی که تکلیفشون با خودشون معلوم نیست
یادمه اول پست گذاشتی اگه از تیر بخونم رتبه اول میشم؟؟
الان پست گذاشتی دارو قبول میشم؟؟
میدونی هم دوست داری درس نخونی هم قبول شی
اینجا هم میای این پستارو میذاری که از استرست و عذاب وجدانتو کم کنی
یه تصمیم جدی بگیر و پاش وایسا
فقط خوب فکر کن ببین بعدا از تصمیمت پشیمون نمیشی؟!
وقت اونقدا هم زیاد نیس
Sent from my SM-J200H using Tapatalk
خب من میخوام از رتبه های برتر باشم کنارش داروسازی بخونم از تیر هم شروع کردم اما در بعضی موارد حق با شماست و نمیدونم که چکار کنم
من هم دوم تجربیم
اطلاعات زیادی هم از کنکور نداشتم اما بعد یه مدت کوتاه با گشتن توی انجمن خیلی از چیز ها رو متوجه شدم و خیلی از نگرانیام کم شد
حالا کاری که خودم شروع کردم رو بهت میگم شابد کمکت کرد
از ده روز قبل از مرداد منابعم رو بعد از تحقیق جمع کردم
هفته ی اول سه ساعت، دو هفته ی بعدش رو چهار ساعت خوندم
درسته این ساعت مطالعه کمه اما به نظرم بهترین کار همینه
چون الان سال دوم هستم و محدودیت زمانی ندارم پس بهتره از ساعت مطالعه کم شروع کنم تا وسطای راه کم نیارم
پ.ن: این چهار ساعت مطالعه رو تا قبل از ساعت دو بعد از ظهر تموم میکنم که مطالعم پراکنده نباشه
منابعم:
زیست: کتاب+خ سبز+الگو
شیمی:متن کتاب (خیلی مهمه) + مبتکران
فیزیک:میکرو گاج
ریاضی:میکرو گاج (زیاد راضی نیستم ازش)
و اصلا قصد ندارم ساعت مطالعم رو تو تابستون بالا تر از پنج ساعت ببرم چون حجم کاری زیادی ندارم و بهتره خودمو خسته نکنم
از مهر به بعد هم یه کتاب تشریحی واسه همه دروس میگیرم یه منبع تستی خوب هم واسه اختصاصیا
معدلمم شد 19/74
امیدوارم کمکت کرده باشم
و یه چیز دیگه مطمعن باش اگه حتی تو تابشتون امسال دو ساعت هم درس بخونی از خیلیا جلو تری چون بیش تر بچه های کنکور 97 الان تو خواب زمستونین و فکر میکنن وقت زیاد هست تا کنکور
Sent from my SM-J200H using Tapatalk
خیلی ممنون
منابع من زیست: خیلی سبز + تخته سیاه+ نشر دریافت
شیمی: گاج جامع
ریاضی :خیلی سبز جامع
فیزیک :۴کتاب خیلی سبز جامع
ادبیات :گاج موضوعی
عربی :گاج سفید
دینی:میکرو جامع
نظرشما چیه؟
تابستون تا نیمه ی سال دوم رو تموم کردم ولی مثه شما زیاد خودمو خسته نمیکنم ممنونم از کمکتون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)