خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

داشتن نمره زیست به نفعمه یا نداشتنش؟

سلام من الان دیپلم ریاضی هستم و نمره زیست ندارم. حالا این حالت به نفعم هستش یا حالتی که برم و دیپلم تجربی بگیرم با نمره زیست مثلا 19 .
      برای سایر دروس هم بگین. مثلا دینی 19 به نفعمه یا اینکه تطبیق بدم و تو کنکور برای تاثیر نداشته باشه.
      بر می خیزم!

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نداشته باشی به نفعته چون انقدر زیست 20 داریم تراز کنکور رو میکشه پایین البته اگه زیستت 20 باشه مثلا و بری 2% زیست بزنی تاثیر خوب داره وگرنه واسه رتبه های پایین بدردت نمیخوره

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.bahtiyar نمایش پست ها
      سلام من الان دیپلم ریاضی هستم و نمره زیست ندارم. حالا این حالت به نفعم هستش یا حالتی که برم و دیپلم تجربی بگیرم با نمره زیست مثلا 19 .
      برای سایر دروس هم بگین. مثلا دینی 19 به نفعمه یا اینکه تطبیق بدم و تو کنکور برای تاثیر نداشته باشه.
      اگه درسی رو میخواید بین 0 تا 10 بزنید به نفعتونه که حتی 15 هم داشته باشید ولی اگه بالا میزنید اون نمره خیلی براتون فرقی نداره مگه اینکه بین 19 تا 20 باشه ...

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

4. Top | #4
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.bahtiyar نمایش پست ها
      منم مث توام وبه این نتیجه رسیدم که همون کنکورحساب شه بهتره

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بر می خیزم!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن