خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: موافق كدام نحوه ي تاثير سوابق تحصيلي هستين؟

رأی دهندگان
    84. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • تاثير قطعى

12 14.29%
    • تاثير مثبت

42 50.00%
    • بدون تاثير (صرفا كنكور)

29 34.52%
    • فقط سوابق (حذف كنكور)

1 1.19%
    صفحه 2 از 19 نخستنخست 12312 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 281
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ََARMAN نمایش پست ها
      امسال این ترمیم بهونه ی کاملیه واسه اینکه هرکاری بخوان بکنن ب حدی که تو مجلس اون خدایی می گفت ما برای سال بعد راه جبرانو گذاشتیم پس امسال قطعی باشه
      اونو گوش دادم
      ببین ترمیم ربطی نداره تاثیر مثبت هم به نوعی تاثیره دیگه خب؟؟ کسی که همه نمراتش 20 باشه ترمیم کرده باشه اونارو و رتبش مثلا بشه 5000 خب این نمرات واسش خوبه دیگه
      بعدش چرا واسه امسال رو قطعی نکردن یه سیل عظیمی خرداد رفتن امتحان واسه 96 فقط حقشون ضایع شده

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lover sick نمایش پست ها
      اینکه تاثیر سوابق مثبت یا قطعی بشه به جنم بچه های ۹۶ بستگی داره...خدایی گفته تا مهر میزان سوابق تحصیلی مشخص میشه...تا اون موقع بررسی میکنن اگه دیدن کسی اعتراضی نمیکنه و چیزی نمیگه قطعی میکنن..

ولی دوتا دلیل که کنکوریهای۹۶ میتونن ازش استفاده کنن:
      ۱.تاثیر مثبت سوابق تحصیلی امسال بعد از ۲ سال تاثیر قطعی و امتیازی که امسال به کنکوریها دادن. اگه امسال تاثیر رو قطعی کنن خیلی نامردیه....یعنی در واقع ۹۳ و ۹۴ قطعی و ۹۵ مثبت و دوباره ۹۶ قطعی..واقعا مسخرس

۲.لو رفتن سوالات نهایی امسال

بازم میگم بستگی به عرضه و جنم کنکوریهای ۹۶ داره...
      اگر کدخدا گفته تا مهر مشخص میشه پس شروع کنین عاغا

بدور از شوخی دوستا اگر واقعا میخواین تاثیر واسه 96 هم مثبت باشه باید مثل 95ـیها شروع کنین به اعتراض گسترده از طریق مجلس و شورای سنجش و ... ، خلاصه باید کاری کنین صداتون به گوششون برسه

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      داداش هیچ دلیلی برا مثبت بودن واقعا نداره به دور از تعصب میگمشورای سنجش که مثل چیییی مخالف مثبت بود پارسال هم حالا امسال که از دست مجلس درومده و اختیار با خودشه واقعا ساده لوحی هست که فک کنید 96 هم مثبته چون ترمیم معدل هم که دارن اجرا میکنن حتی 1 دلیل هم نمیمونه

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mehdi.j نمایش پست ها
      داداش هیچ دلیلی برا مثبت بودن واقعا نداره به دور از تعصب میگمشورای سنجش که مثل چیییی مخالف مثبت بود پارسال هم حالا امسال که از دست مجلس درومده و اختیار با خودشه واقعا ساده لوحی هست که فک کنید 96 هم مثبته چون ترمیم معدل هم که دارن اجرا میکنن حتی 1 دلیل هم نمیمونه
      ترمیم معدل ربطی به تاثیر سوابق نداره یعنی مثبتم باشه خب به هرحال تاثیر هست دیگه
      حالا تلاش کنیم ایشالا که مثبت میشه

5. Top | #20
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      تاثیر برا 96 خداییش مثبت شه 97 هم ایشالا + باشه که اگ موندم پشت کنکور بازم اتفاقی نیفته
      من که امروز رفتم برا ترمیم ثبت نام کنم.خداییش نامردیه چیزی که نوشتم 19 نمره بوده چیزی که دادن 14 (حالا دینی هیچ که بهم 9 دادن ;-; )
      با فرض ترمیم معدل,با این نمرات مسخره ای که دادن بهم نهایتا معدل کل ام 18.50 میاد که افتضاحه و اگه تاثیر + نباشه تهران که هیچ دانشگاه شهر خودمونم قبول نمیشم.
      امیدوارم هر طور که شده قبول شم چون برا این دانشگاه از خیلی چیزایی که واقعا دوسشون داشتم زدم از 5-6 سال پیش
      پ.ن:گروپ تلپ رو اپ میخاین من بزنم =/ پی.ام بدین همینجا ک ببینم چ میشه
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      تاثیر برا 96 خداییش مثبت شه 97 هم ایشالا + باشه که اگ موندم پشت کنکور بازم اتفاقی نیفته
      من که امروز رفتم برا ترمیم ثبت نام کنم.خداییش نامردیه چیزی که نوشتم 19 نمره بوده چیزی که دادن 14 (حالا دینی هیچ که بهم 9 دادن ;-; )
      با فرض ترمیم معدل,با این نمرات مسخره ای که دادن بهم نهایتا معدل کل ام 18.50 میاد که افتضاحه و اگه تاثیر + نباشه تهران که هیچ دانشگاه شهر خودمونم قبول نمیشم.
      امیدوارم هر طور که شده قبول شم چون برا این دانشگاه از خیلی چیزایی که واقعا دوسشون داشتم زدم از 5-6 سال پیش
      پ.ن:گروپ تلپ رو اپ میخاین من بزنم =/ پی.ام بدین همینجا ک ببینم چ میشه
      والا منم وضعیتم همینه من که رفتم حق ترمیمم پکوندم گذاشتم اونجا
      هیچی ندارم دیگه
      گروه تلگرام بزن کار تبلیغش با من ولی باید متداوم باشه

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      up

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوستان تاثیرمعدل قطعی واقعا کمرشکنه واسه کسی که معدلش پایینه باید قید پزشکی رو بزنه پس بیایید باهم مثل کنکوریای95 اعتراض خودمونو به مجلس سنجش یا دیوان عدالت برسونیم اقا نهایی 94که سوالات لو نرفته بود چرا کردنش مثبت حالا که نهایی95 سوالات لو رفته ناثیرش مثبت نمیکنین واقعا بی انصافیه بجز اونم کسی که مرز نشینه باهزارتا گرفتاری نبودامکانات و....باکسی که تو بالاشهر تهران بابهترین امکانات و معلمای تراز اول کشور کار میکنن مقایسه میشن؟خداییش دیگه خودتون قضاوت کنین

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kounkory75 نمایش پست ها
      دوستان تاثیرمعدل قطعی واقعا کمرشکنه واسه کسی که معدلش پایینه باید قید پزشکی رو بزنه پس بیایید باهم مثل کنکوریای95 اعتراض خودمونو به مجلس سنجش یا دیوان عدالت برسونیم اقا نهایی 94که سوالات لو نرفته بود چرا کردنش مثبت حالا که نهایی95 سوالات لو رفته ناثیرش مثبت نمیکنین واقعا بی انصافیه بجز اونم کسی که مرز نشینه باهزارتا گرفتاری نبودامکانات و....باکسی که تو بالاشهر تهران بابهترین امکانات و معلمای تراز اول کشور کار میکنن مقایسه میشن؟خداییش دیگه خودتون قضاوت کنین
      کلا تاثیر قطعی نمرات نامردی و بی عدالتی محضه چون یک سوالات لو میره امنیت ندارن دو اینکه تقلب به وفور زیاده سه اینکه واسه رشته های پرمتقاضی باید همیشه راه جبران باشه چون توش رقابت هست و سخته قبولیش دلیلای شما هم محکمه پسنده
      داریم یه گروه میزنیم تو تلگرام از قبلم یسریا هستن از فردا هم نشر دریافت فعالیتشو واسه 96 شروع میکنه باید سعی کنیم حرفمون رو به گوششون برسونیم همین

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممد شمارمو گذاشتم تو پیویت تو تلگرام
      گروه زدی منم اد کن
      هرکار که در توانم باشه حتما انجام میدم

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mam نمایش پست ها
      ممد شمارمو گذاشتم تو پیویت تو تلگرام
      گروه زدی منم اد کن
      هرکار که در توانم باشه حتما انجام میدم
      من خودم نمیتونم مدیریت کنم اگر بزنم میتونی مدیریت کنی؟؟
      یعنی میتونما ولی نمیکشم به خدا این اواخر خیلی داغون شدم

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mpaarshin نمایش پست ها
      من خودم نمیتونم مدیریت کنم اگر بزنم میتونی مدیریت کنی؟؟
      یعنی میتونما ولی نمیکشم به خدا این اواخر خیلی داغون شدم
      نه والا منم نمیتونم مدیریتش کنم بخاطر یه سری مسائل.

بنظرم مدیر wickedsick باشه بهتره.اخه اعلام امادگیم کرده

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mam نمایش پست ها
      نه والا منم نمیتونم مدیریتش کنم بخاطر یه سری مسائل.

بنظرم مدیر wickedsick باشه بهتره.اخه اعلام امادگیم کرده
      حیف داریم جا میزنیم

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mpaarshin نمایش پست ها
      حیف داریم جا میزنیم
      من یه دو سه روزی هست یه مشکلی پیدا کردم ممد.نمیتونم ولله

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دریافت خودش گفته که از فردا استارت 96 رو میزنه؟

صفحه 2 از 19 نخستنخست 12312 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن