تاثير قطعى
تاثير مثبت
بدون تاثير (صرفا كنكور)
فقط سوابق (حذف كنكور)
داداش هیچ دلیلی برا مثبت بودن واقعا نداره به دور از تعصب میگمشورای سنجش که مثل چیییی مخالف مثبت بود پارسال هم حالا امسال که از دست مجلس درومده و اختیار با خودشه واقعا ساده لوحی هست که فک کنید 96 هم مثبته چون ترمیم معدل هم که دارن اجرا میکنن حتی 1 دلیل هم نمیمونه
تاثیر برا 96 خداییش مثبت شه 97 هم ایشالا + باشه که اگ موندم پشت کنکور بازم اتفاقی نیفته
من که امروز رفتم برا ترمیم ثبت نام کنم.خداییش نامردیه چیزی که نوشتم 19 نمره بوده چیزی که دادن 14 (حالا دینی هیچ که بهم 9 دادن ;-; )
با فرض ترمیم معدل,با این نمرات مسخره ای که دادن بهم نهایتا معدل کل ام 18.50 میاد که افتضاحه و اگه تاثیر + نباشه تهران که هیچ دانشگاه شهر خودمونم قبول نمیشم.
امیدوارم هر طور که شده قبول شم چون برا این دانشگاه از خیلی چیزایی که واقعا دوسشون داشتم زدم از 5-6 سال پیش
پ.ن:گروپ تلپ رو اپ میخاین من بزنم =/ پی.ام بدین همینجا ک ببینم چ میشه
دوستان تاثیرمعدل قطعی واقعا کمرشکنه واسه کسی که معدلش پایینه باید قید پزشکی رو بزنه پس بیایید باهم مثل کنکوریای95 اعتراض خودمونو به مجلس سنجش یا دیوان عدالت برسونیم اقا نهایی 94که سوالات لو نرفته بود چرا کردنش مثبت حالا که نهایی95 سوالات لو رفته ناثیرش مثبت نمیکنین واقعا بی انصافیه بجز اونم کسی که مرز نشینه باهزارتا گرفتاری نبودامکانات و....باکسی که تو بالاشهر تهران بابهترین امکانات و معلمای تراز اول کشور کار میکنن مقایسه میشن؟خداییش دیگه خودتون قضاوت کنین
کلا تاثیر قطعی نمرات نامردی و بی عدالتی محضه چون یک سوالات لو میره امنیت ندارن دو اینکه تقلب به وفور زیاده سه اینکه واسه رشته های پرمتقاضی باید همیشه راه جبران باشه چون توش رقابت هست و سخته قبولیش دلیلای شما هم محکمه پسنده
داریم یه گروه میزنیم تو تلگرام از قبلم یسریا هستن از فردا هم نشر دریافت فعالیتشو واسه 96 شروع میکنه باید سعی کنیم حرفمون رو به گوششون برسونیم همین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)