خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

جي برگ هاي دروس دبيرستان

سلام به دوستاي عزيز
      من يه سري جي برگ اماده(جهت اطلاع بيشتر به سايت صفحه اصلی - وب سایت رسمی انتشارات جی۵ مراجعه كنيد) اين جي برگ ها واسه دروس رياضي شيمي زيست فيزيك عربي ديني هستن هرسه سال كنكور نظم ترتيبشون هم تقريبا بهم نخورده اگه كسي ميخواد تو كرمانشاه لطفا پيام بده تا تقديم كنم همراه يه جي٥( همون باكسش عكسش تو سايت هست و سي دي راهنماش)به درد من نميخوره ديگه كنكورمو دادم اما واقعا مفيده سايت رو بررسي كنيد ميبينيد ارزش وقتتون رو داره

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      هر کی دوست داره بدبخت شه و فقط زمانشو تلف کنه بره سمت جی 5...
      اینو گفتم چون دقیقا می دونم چیه ...
      کلا جی 5 و جعبه لایتنر و جعبه های یادگیری فقط واسه حفظ لغات زبان و عربی و ... مناسبه و به درد زیست و فیزیک و ریاضی و اینجور درسا اصلا نمیخوره و به نسبت وقتی که باید صرف بشه بهتون بازدهی لازم رونمی ده ....

وظیفه ی بنده بود که اینا رو بگم ...
      دیگه خود دانید...

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      هر کی دوست داره بدبخت شه و فقط زمانشو تلف کنه بره سمت جی 5...
      اینو گفتم چون دقیقا می دونم چیه ...
      کلا جی 5 و جعبه لایتنر و جعبه های یادگیری فقط واسه حفظ لغات زبان و عربی و ... مناسبه و به درد زیست و فیزیک و ریاضی و اینجور درسا اصلا نمیخوره و به نسبت وقتی که باید صرف بشه بهتون بازدهی لازم رونمی ده ....

وظیفه ی بنده بود که اینا رو بگم ...
      دیگه خود دانید...
      هركس تجربه اي داره
      ولي شايد بشه گفت به درد فيزيك و رياضي زياد نخوره
      ولي قاعدتا به درد زيست وشيمي و عموميا ميخوره چرا من هرچيو كه باهاش خوندم هنوز يادمه البته بيشتر هدفم اين بود شايد كسي بخواد بخره ديگه نره اين هزينه رو بكنه و به دردش بخوره

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kim Jae joong نمایش پست ها

هركس تجربه اي داره
      ولي شايد بشه گفت به درد فيزيك و رياضي زياد نخوره
      ولي قاعدتا به درد زيست وشيمي و عموميا ميخوره چرا من هرچيو كه باهاش خوندم هنوز يادمه البته بيشتر هدفم اين بود شايد كسي بخواد بخره ديگه نره اين هزينه رو بكنه و به دردش بخوره
      خیلی خوشحالم از اینکه به کار شما اومده ...
      ولی باور کنین اگه شما همون وقتی رو که واسه خوندن زیست و شیمی با جی 5 گذاشتین ، صرف تست زدن درست می کردین خیلی بیشتر نتیجه می گرفتین ...
      تا اون جایی که من می دونم واسه استفاده از این ابزار یا باید خودتون فیش نویسی رو انجام بدین که خیلی زمان بر هست این کار و یا اینکه باید از فیشای آماده استفاده کنین که قاعدتا اون فیش ها هم تمام قسمتای کتابو پوشش نمیدن و فقط روی مقداری از مطالب حفظی کتاب میان و مانور می دن ...

تازه مطابق توضیحات این محصول ، استفاده از این ابزار باید واسه وقتی باشه ، که شما بخواین مطلبی رو واسه همیشه در یاد بسپارین...
      نه مطالب کنکوری که نیمه عمرش شاید نهایتا واسه شش ماه بیشتر نیست ...
      پس پر واضحه که استفاده ازش با اون همه وقتی که از آدم می گیره اصلا به صرفه نیست...
      اینو واسه این گفتم که کسی طمع برش نداره و بخواد درسای کنکورشو با این ابزار جمع کنه ، چون دیدم آدمی رو که از این ابزار واسه کنکور استفاده کرد و نتیجه نگرفت...
      ولی مطمئنم که نیت شما خیر هست و فقط قصدتون کمک بوده و به همین خاطر هم از شما تشکر میکنم...

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من که خوشم نیومد...یه چیز مثل فلش کارت هست
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      من که خوشم نیومد...یه چیز مثل فلش کارت هست
      نه فرق داره فلش کارتو نمیشه داخل جی5 گذاشت بزرگه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن