قبلنا فکر می کردم دعوای دخترا گیس و گیس کشیه ولی الآن نظرم کاملا عوض شد ... ماشاالله بعضا از پسرا هم بددهن تر میشن
قبلنا فکر می کردم دعوای دخترا گیس و گیس کشیه ولی الآن نظرم کاملا عوض شد ... ماشاالله بعضا از پسرا هم بددهن تر میشن
اوه اوه
لااقل تو پ خ این حرفارو به هم بگید دخترا.
اینطوری شخصیت خودتون میره زیر سوال!
اینم اضافه کنم که
"هر عمل کز خیر و شر از آدمی سر میزند
آن عمل مزدش به زودی پشت در، در میزند"
در پناه حق
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
ویرایش توسط laleh74 : 29 مهر 1395 در ساعت 18:29
والا مـا که وِل کردیم شمـا الهه های ادبـ اگهـ ول کنید خیلی خوبـ میشه!
حـالا خوبـه هیـچ فحـشی داده نـشده این وسـط !@!!!!!!!!!!
مـن نمیـدونم چـرا ملت ما به خـودشون اجـازه میدن توی هر کاری سرک بکشن و نظر بدن!!
و استعـداد شگرف و بزرگی دارن در بـزرگ جلوه دادن مسائل!!@
موفق باشیـن...بالاخره جهـان سوم این چیـزهارو هم داره دگـ...چ کنیم!
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
ویرایش توسط ShahabM : 29 مهر 1395 در ساعت 21:55
تمومش کنید لطفا ...
با این کلکل ها به هیچ جا نمیرسید ...هیچی هم گیرتون نمیاد ... فقط مسخره بقیه میشید !اگه کل کل دوس دارید برید خصوصی اینقد بزنید تو سر هم کسی هم کارتون نداره !
There is enough light for one who wants to see
ببین.....اگه حرف ما دری وری بود...شما خودتم داری الان دری وری میگی....نع...من سرم نمیشه مکان عمومیه...اصلا من بدترین موجوده روی کره زمین بد ترین ادم درون این کائنات...شما خوبی...شما همه چی سرت میشه!!!
دیگم این بحث رو ادامه نمیدم چون دوس ندارم بخاطر همچین چیزه بی ارزش و مسخره ای اخ شم!
دیگه شما هر چی میخای بگی بگو...راحت باش...
با همش موافقم اِلا یکی اونم اینه که نوشتی چیزی گیرشون نمی یاد کم کمش سه صفحه اسپم گیرشون اومده! ک نامرتبط با عنوان تاپیکه می تونس تو خصوصی یا پ ب مطرح شه محمد داداش شما ک ناظری و تواناییشو داری همه پستایه اضافی رو حذف کن از جمله همین پست خودم! ک اسپمه و ربطی ب عنوان تاپیک نداره!
ای بابا توکار هم دخالت نکنیم وقضاوت هم نکنیم که هم باعث نارارحتی خودمون بشه و هم دیگران و روشن فکربازی وپروفسورنمایی هم درنیاریم
ر.ا:فقط دخترا باید جواب بدن؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)