به نظر شما کدوم کتاب های کنکوری بعدا هم به دردم می خوره
مثلا به نظر خودم کتاب دیفرانسیل خوبه چون انتگرال و مشتق تو ریاضیات عمومی 1 دانشگاه هم هست
حالا گسسته و هندسه شیمی فیزیک چی ؟ نگه دارمشون یا نه
سخت تر بود
درهمان حد بود
آسان تر بود
به نظر شما کدوم کتاب های کنکوری بعدا هم به دردم می خوره
مثلا به نظر خودم کتاب دیفرانسیل خوبه چون انتگرال و مشتق تو ریاضیات عمومی 1 دانشگاه هم هست
حالا گسسته و هندسه شیمی فیزیک چی ؟ نگه دارمشون یا نه
ببین داداش بسته به رشته ای که انتخاب میکنی هرکدومش ممکنه به درد بخوره
اما خب تمام رشته ها ریاضی و فیزیک عمومی 1 و 2 رو دارن
من نیاز زیادی نمیبینم که این کتابارو نگه داری (گرچه خودم از فیزیک گاج خیلی کم استفاده کردم)
اما کتابای فیزیک هالیدی و ریاضیات استوارت به اندازه کافی خوب هستن و نیازی به این کتابا نیس
ترم اول که تمام رشته های مهندسی ریاضی 1 و فیزیک 1 دارن
اره خیلی راحت میتونی بخونیش
برق رشته ایه که تماما انتگراله
بسته به دانشگاهت کتاب ریاضی 1 فرق داره
من از بقیه خبر ندارم اما خب شریف کتاب شهشهانیه و اگه حتی ریاضی 100 زده باشی هم یه مقدار میلنگی
اما دانشگاههای دیگه استوارت یا کتابای دیگه اس
زیاد نگرانش نباش
با همون کتابا میشه خوند
دانشگاه کلا یه جو دیگه داره
اینو یادم رف بگم:
احتمال و گراف و اینارو اگه هم داشته باشه برق تو ترمهای 3-4 به بعده
ویرایش توسط vahid75 : 25 تیر 1395 در ساعت 13:24
ما یه عذرخواهی به بکس ریاضی بدهکاریم!
من باید اعتراف کنم طرح دوتا از سؤالای فیزیکتون رو داشتم و بهتون نگفتم!![]()
SaM019
ادبیات 84 عربی81 دینی90 زبان84 ریاضی85 فیزیک83 شیمی79
ویرایش توسط M.NABI.Z : 27 تیر 1395 در ساعت 19:28
میگم گزینه های علی سیفی رو نگاه کنید(تو سایت کانون نفرات برتری که کلید دادن) 5تا غ 1 نزده داشته ولی کنکور پارسال رو 100 زده ینی امسال فیزیک سخت تر بوده![]()
سلام خدمت کنکوری های 95 امیدوارم اولین هفته عشقو حالتون خوش گذشته باشه آقا يه هفته از کنکور ریاضی 95 گذشته با این وجود بعضيا ما رو ديوونه کردن ميگن کنکورتون آسونترین کنکور دهه 90 بوده بابا تا اونجايي که من تحلیلارو خوندم تو اختصاصی ها فقط يه خورده ریاضی آسونتر شده اونم نه خیلی درباره فیزیکم که همه ميگن نسبت به 95 مفهومی تر شده درباره شیمیم که همه ميگن همسطح 94 بوده درباره عمومیام خداييش عربی امسال قواعدش یه سر که چه عرض کنم دو سرو گردن نسبت به پارسال بالاتر بود زبانش سختتر بود ادبیاتش همسطح پارسال بود دینیشم ترتیبارو همه رو قرو قاطی کرده بودن و درضمن سطح سوالاش بازم نسبت به پارسال بالاتر بود این نظر من بود دوستان کنکوری نظر شما چيه آیا واقعا کنکور 95 آسون بوده؟ آیا حداقل همسطح 94 نیس؟ من که فکر میکنم هست.
اینجا سر گردنه یا چهار راه نیس که داری داد و هوار میکشی ... چه قبول بکنید چه نه 95 اسونترین کنکور حداقل چندسال اخیر بوده
این توهمات دینی و عربی و ادبیات رو هم بریزید دور ... توی درس ریاضی چه برای ریاضی چه برای تجربی خیلی اسون بود
فیزیک تقریبا میشه گفت سوالی نبود که نمونش توی گاج نبوده باشه(بماند که حرکت شناسی ریاضی ها چقدر اسون بود)
شیمی هم هم سنگ دو سال اخیر بود
به شخصه منی که 96 میخوام کنکور بدم ارزومه که 96 هم مثل 95 باشه
موفقیت هیچ رازی نداره
از تو شروع می شه
دوست خوب من ، زمانی که تصمیم می گیری شرایطت رو تغییر بدی، شاید به خیلی چیزا فکر کنی..
به راهکارها
به مشکلات
و...
اما یه قانون بیشتر وجود نداره:
"موفقیت به سن ، وضعیت فعلیت ، وضعیت گذشته" تو ارتباطی نداره...
موفقیت شجاعت و شهامت میخواد...
خواستن و خواستن و خواستن میخواد...
موفقیت، در یک کلام، تو رو میخواد...
اینکه وقتی هزار نفر بهت میگن نمیتونی ، فقط یک جمله بهشون بگی:
"بشین و تماشا کن!"
رویای خودت رو محکم نگه دار و براش تلاش کن
[QUOTE=pouria98;865125]اینجا سر گردنه یا چهار راه نیس که داری داد و هوار میکشی ... چه قبول بکنید چه نه 95 اسونترین کنکور حداقل چندسال اخیر بوده
این توهمات دینی و عربی و ادبیات رو هم بریزید دور ... توی درس ریاضی چه برای ریاضی چه برای تجربی خیلی اسون بود
فیزیک تقریبا میشه گفت سوالی نبود که نمونش توی گاج نبوده باشه(بماند که حرکت شناسی ریاضی ها چقدر اسون بود)
شیمی هم هم سنگ دو سال اخیر بود
به شخصه منی که 96 میخوام کنکور بدم ارزومه که 96 هم مثل 95 باشه[/QUOTE
اولا مرسی که جواب دادی ثانیا از 95 ایا خواستم جواب بدن نه 96 ایا ثالثا شما که بلدی سوالارو میومدی کنکور میدادی دیگ رابعا اگه رفتی تحلیل قلمچی یا هر جایی رو خوندی اون معلما فقط درس خودشونو ميشينن حل میکنن و بدون محدودیت زمانی خامسا منم لنگامو بندازم رو هم سوال حل کنم تو خونمون کنکور خیلی برام راحت ميشه سادسا اگه من بیام زیست شمارو بگم اينجوريه اونجوریه شما ناراحت نمیشی؟ گفتم ریاضیانظرشونو بگن آخرین نکته اینکه عزیز من مطمئن باش 96 سختتر از 95 و به آرزوت نمیرسی و يه دانش آموز کنکوری خوب نیس تا این موقع بیدار بمونه سعی کن خوابتو تنظیم کنی وگرنه دهنت مثل خود من که این مشکلو داشتم مورد لطف و رحمت قرار ميگيره بعدشم از حرف اولتون ميشه استنباط کرد رمال خوبی هستین که از رو تکست داد و هوارو تشخیص دادين. 😊
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)