هفتهی آخر، روز آخر و روز کنکور با رتبهی 1 تجربی کشور
بازديد : 630 زمان مطالعه 2 دقیقه چاپ
هفتهی آخر را چگونه پشت سر گذاشتید؟
هفتهی آخر آزمون 93 را که هنوز باقی مانده بود برگزار کردم. آزمونهای جامع سالهای گذشتهی کانون را هم از سایت دریافت کردم و دوباره حل کردم و کتابها را تورق سریع کردم. در طول دوران جمعبندی هر روز دو ساعت زیست را میخواندم که در هفتهی آخر هم به همین روال ادامه دادم. در هفتهی آخر ادبیات را به صورت موضوعی خواندم اما دین و زندگی را کامل خواندم. برای ریاضی و فیزیک نیز فرمولها و نکات آزمونها را مرور کردم. بیشتر سعی میکردم آزمون بدهم تا اینکه بخوانم؛ یعنی بازیابی را ترجیح میدادم. در آزمون آخر هم مشکل خاصی نداشتم.
روز قبل از کنکور را چگونه گذراندید؟
روز آخر درس زیست را به صورت تورق سریع خواندم. سؤالات ریاضی که آمد شیمی و عمومیها را حل کردم و به سؤالات ریاضی و فیزیک هم نگاه کردم. من تا ساعت 7 کارم را تمام کردم. من هر شب فیلم هم میدیدم. شب کنکور هم فیلم دیدم. ساعت 10:30 خوابیدم اما تا صبح نیمههوشیار بودم.
روز کنکور را چگونه آغاز کردید و در جلسهی کنکور چه گذشت؟
ساعت 6 صبح صبحانه خوردم. به حوزه که رفتم بیشتر دوستانم را دیدم و شرایط همانی بود که میخواستم. تنها مشکلی که وجود داشت این بود که پای مراقب به میز میخورد و صدا میداد و با تذکری که دادم ایشان هم رعایت کرد. من عادت داشتم سؤالی را نزده نگذارم و سؤالاتی را که شک داشتم دور آنها خط میکشیدم تا دوباره به آنها برگردم. دین و زندگی را خیلی زود پاسخ دادم و 45 دقیقهی وقت اضافه را به ادبیات و عربی برگشتم. عمومی را درکل خوب دادم. برای اختصاصیها همیشه طبق دفترچه پیش میرفتم. من زمینشناسی را هم مثل زیست به صورت نکتهای خوانده بودم و بهسرعت توانستم آن را جواب بدهم. در ریاضی هم یک سؤال برایم سخت بود و ایدهاش به ذهنم نمیرسید. آن را رها کردم و برای بازگشت گذاشتم. زیست خیلی سخت بود و چیزی که به نظرم درست میآمد انتخاب میکردم. فقط یکی از دو سؤال نزده را برای بار دوم گذاشتم. میخواستم فیزیک را با سرعت جواب بدهم تا وقت بیشتری برای برگشتن به زیست داشته باشم اما باعث شد صورت سؤال را بیدقت میخواندم و غلط زیاد داشتم. در شیمی هم مشکلی نداشتم و طبق زمان همیشگی جواب دادم. در وقت اضافه سؤالاتی را که بیدقتی کرده بودم بررسی کردم و پاسخ آنها را عوض کردم. بیشتر غلطهای کنکورم به دلیل بیدقتی بود. بعد از کنکور خیالم راحت بود و آرامش داشتم.