خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 28 از 28
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط imaginedragon نمایش پست ها
      البته اینم بگم اگر از مدت طلاق یا فوت کمتر از 3 سال گذشته باشه معافیت دائم نميدن باید صبر کنید تا 3 سال بشه

Sent from my HTC One using Tapatalk
      ن بابا پدر من 15 سال پیش فوت کرده
      خدا پدر تو رحمت کنه
      ممنون بابت راهنماییت
      ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
      تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
      اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
      یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
      و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
      خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sajad564 نمایش پست ها
      سلام بچه ها خوبین؟؟
      اقا ما طی دو هفته رفتیم کارای سربازی و کفالتو اوکی کردیم
      کجاها که مارو نفرستادن...اخرین جایی که رفتم وظیفه عمومی بود بعدش دوتا نامه داد یکی ثبت احوال یکی هم پاسگاه محلمون. وظیفه عمومی گفتش که چرا زودتر اقدام نکردی؟؟؟93 میتونستی راحت بگیری.ولی پاسگاه که رفتم گفت چیکاره ای گفتم فارغ از تحصیل گفتش که این که نشد حرف تو قراره کفیل بشی ینی نون اور خونه هستی باید دروغکی بگی کارگر روز مزدم وگرنه کفالت پرررررررررررررررررررررررر ررررررررر
      این قضیه تا چه حد راسته؟؟
      @Unknown Soldier
      در جامعه ای زندگی میکنم
      که بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنند
      و با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند

از کانال sarzaminglico@ در تلگرام حتماااااا دیدن کنید , قول میدم موثر باشه

3. Top | #18
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      البته بگم همه این شرایط شاید تو شهر شما صدق نکنه چون اینجا همه چیز مکانیزه شده و کارارو خودشون میکنن ولی مثلا شهر شما بعضی کارارو شما ظاهرا انجام دادي

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط imaginedragon نمایش پست ها
      البته بگم همه این شرایط شاید تو شهر شما صدق نکنه چون اینجا همه چیز مکانیزه شده و کارارو خودشون میکنن ولی مثلا شهر شما بعضی کارارو شما ظاهرا انجام دادي

بعضی کارارو؟؟؟؟؟؟؟دیگه فقط مونده یه نامه بنویسن واسه پلیس بعلاوه ده که این مشمول یه هفته باید بیاد براتون طی بکشه(شایدم تی)
      اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmiR.R-0017 نمایش پست ها
      یه دفه بهش گفتم بهم یه شماره موبایل ذاذ

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.پدرم حدود 30 ماهه فوت کرده من تازه میخوام اقدام کنم برای معافیت کفالت از کسایی که این مسیر رفتن خواهش میکنم راهنماییم کنن.کلا اول باید کجا برم چیکارکنم؟مدارک چی میخوان؟........

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bahram777 نمایش پست ها
      سلام.پدرم حدود 30 ماهه فوت کرده من تازه میخوام اقدام کنم برای معافیت کفالت از کسایی که این مسیر رفتن خواهش میکنم راهنماییم کنن.کلا اول باید کجا برم چیکارکنم؟مدارک چی میخوان؟........
      مدارکو کامل بهت میگم اول میری بعلاوه تن یه فرم بهت میدن میبری مدرسه اونو واست پر میکنن بعد میری کافی نت میگی که برگه شماره یک و چهارو بهت بدن بعلاوه سریال دفترچه یکی از دوتا برگرو خودت باید بپر کنی اون یکی رو بعلاوه سه نفر از بستگان(به جز پدرو مادرو خواهرو برادر)رو بر میداری میبری ثبت احوال اونجا اون سه نفر میشن شهودت حالا این دوتا برگه پر شده بعلاوه سریال دفترچه بعلاوه اون برگه هه که مدرسه پر کرده بعلاوه یک قطعه عکس بعلوا شناسنامه پدرو مادرو خواهرو برادرات بعلاوه کارت ملی شون بعلاوه فوتو کپی کارت ملی و کارت شناسنامشون بعلاوه اصل گواهی فوت پدرت بعلاوه گروه خونیت میبری پلیس بعلاوه تن...تازه اینجا شروع ماجراس خخخخ

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مدارکو کامل بهت میگم اول میری بعلاوه تن یه فرم بهت میدن میبری مدرسه اونو واست پر میکنن بعد میری کافی نت میگی که برگه شماره یک و چهارو بهت بدن بعلاوه سریال دفترچه یکی از دوتا برگرو خودت باید بپر کنی اون یکی رو بعلاوه سه نفر از بستگان(به جز پدرو مادرو خواهرو برادر)رو بر میداری میبری ثبت احوال اونجا اون سه نفر میشن شهودت حالا این دوتا برگه پر شده بعلاوه سریال دفترچه بعلاوه اون برگه هه که مدرسه پر کرده بعلاوه یک قطعه عکس بعلوا شناسنامه پدرو مادرو خواهرو برادرات بعلاوه کارت ملی شون بعلاوه فوتو کپی کارت ملی و کارت شناسنامشون بعلاوه اصل گواهی فوت پدرت بعلاوه گروه خونیت میبری پلیس بعلاوه تن...تازه اینجا شروع ماجراس خخخخ
      دمت گرم داداش.فقط یه چیزی من دانشجوم اون برگه که بردی مدرسه چی هست؟ سریال دفترچه چیه از کجا باید گرفت؟یکم راجع به بستگان هم اگه میشه بیشتر توضیح بده.بعد مدرک تحصیلی نمیخوان؟

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      دمت گرم داداش.فقط یه چیزی من دانشجوم اون برگه که بردی مدرسه چی هست؟ سریال دفترچه چیه از کجا باید گرفت؟یکم راجع به بستگان هم اگه میشه بیشتر توضیح بده.بعد مدرک تحصیلی نمیخوان؟
      اگه دانشجویی باید از دانشگاه نامه بگیری در مورد بستگان هم کی از برگه های یک و چهار(دقیق یادم نیست کدوم بود)رو باید ببری ثبت احوال اونجا اون سه نفر مشخصات خودشونو تو اون برگه مینویسن و اون برگه اونجا برات تکمیل میشه(مثلا پسر **** هاتو یا شوهر خاله هاتو یا پسر عمه هاتو...بردار ببر باید کارت ملی شونو با خودشون داشته باشن) صدو هفتاد هزار تومن هم ثبت احوال ازت پول میگیره
      سریال دفترچه رو هم بری کافینت بگی برگه شماره یک و چهار و سریال دفترچه رو میخوام خودشون بهت میدن

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه دانشجویی باید از دانشگاه نامه بگیری در مورد بستگان هم کی از برگه های یک و چهار(دقیق یادم نیست کدوم بود)رو باید ببری ثبت احوال اونجا اون سه نفر مشخصات خودشونو تو اون برگه مینویسن و اون برگه اونجا برات تکمیل میشه(مثلا پسر **** هاتو یا شوهر خاله هاتو یا پسر عمه هاتو...بردار ببر باید کارت ملی شونو با خودشون داشته باشن) صدو هفتاد هزار تومن هم ثبت احوال ازت پول میگیره سریال دفترچه رو هم بری کافینت بگی برگه شماره یک و چهار و سریال دفترچه رو میخوام خودشون بهت میدن
      ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی.واقعیتش میخوام مهر از دانشگاه انصراف بدم نمیدونم قبل انصراف اقدام کنم یا بعدش.

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی.واقعیتش میخوام مهر از دانشگاه انصراف بدم نمیدونم قبل انصراف اقدام کنم یا بعدش.
      خواهش
      هم قبلش میتونی هم بعدش

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خواهش هم قبلش میتونی هم بعدش
      راستی اخرین مدرک تحصیلیتو ازت نخواستن؟این لینکو نگاه کنسازمان وظیفه عمومی ناجا - مدارک مورد نیاز برای انواع معافیت کفالت

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      راستی اخرین مدرک تحصیلیتو ازت نخواستن؟این لینکو نگاه کنسازمان وظیفه عمومی ناجا - مدارک مورد نیاز برای انواع معافیت کفالت
      اخرین مدرک تحصیلی همونیه که از مدرسه گرفتم

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن