اون لحظه که میبینی طراح محترم سوالا رو خیلی سخت داده ؛ دقیقا همون لحظه بنده به نیابت از همتون با عمه طراح ماه عسل میرم شمال !
ایشالله تو کنکور زندگیتون موفق باشین
داشتم اهنگ گوش میدادم که یهو صحبت های یکی از رتبه های برتر پلی شد حال نداشتم تغیرش بدم ! گفتم گوش کنم ببینم چی میگه ! طرف میگفت تموم اونایی که توی کنکور نتیجه خوبی میارن شب قبلش راحت نخوابیدن برای ابروتونم شده شب کنکور خوب نخوابید
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
جنبه ی عمومی داشت خخخخخ تو میای مستقیما خطاب به من میگی تو نفهمی و شعور نداری من یه پست جوکی گذاشتم که نه توهین بود فقط جنبه ی مزاح داشت بعدشم فهمیدم زیاده رویی کردم خواستم ویرایش کنم که شما تاپیکو بستی من اگه کار اشتباهی کنم اونقدر مرد هستم بیام بگم اشتباه کردم ولی تو میای توهین میکنی و زیرش میزنی از اون مرداهایی هستی که موقع دعوا خودشو پشت زنا قایم میکنه حداقل اونقدر جنم داشته باش و بیا بگو اشتب کردم معذرت خواهیتو نخواستیم مظلوم نمایی هم نکن که اینجا همه ادمای بالغ اند و همه چی رو میفهمن
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
من کجا شما رو به تنهایی مورد خطاب قرار دادم دوست عزیز و گفتم « شما نفهمی ، شما شعور نداری »؟! ، عرض کردم منظورم من کلی بود و شامل همه کسانی که از صفحه اول تاپیک تا صفحه آخر تاپیک رو با چاله میدون اشتباه گرفته بودن شامل میشد ، کامنت زیر اصل پست من هستش ، حالا بگو کجاش اسمی از جنابعالی بردم و شما رو نفهم و بیـشعور خطاب کردم؟!
فهم و شعور داشتن هم خوب چیزیه
تاپیک بسته
حذف پست های نامرتبط + ثبت اخطار آخر
پست جک؟! ، پست شوخی؟! ، عجب که جنبه مزاح هم داشته! ، اونم مزاح با دختر؟! اونم مزاح اون مدلی؟!
آفرین شما خیلی خوبی ، خیلی مردی ، خیلی گلی ، خیلی خیلی برترتری
عرض کردم و دوباره هم خدمت با سعادت جنابعالی عرض میکنم که بنده به شما توهین نکردم ، حالا میخوای قبول کن میخوای قبول نکن ، اصلا مهم نیست واسم
در ضمن حضرت آقا بنده واسه جنابعالی به هیچ وجه جایگاهی رو متصور نیستم که بخوای درباره شخصیت بنده اظهار فضل و اظهار وجود کنید ، در ضمن دوستان خودشون قضاوت میکنن از این بابت نگران نباشید
ویرایش توسط saj8jad : 24 تیر 1395 در ساعت 06:34 دلیل: ویرایش جزئی
میگم اگه تو منطقه مشهد دعوا بود ندا بدین یه فصل کتک در خدمت باشیم
رفع اسپم: نداره تاپیک خودش اسپمه اصلا
تو كنكور ورودي قلبت را از من بگير
يك رقمي خواهم شد ميان داوطلبان ورود؛
بانو!
تستهاي ادبيات غنايي را بيشتر كن
مجنون عرب بود؛ عربي را هم دوست دارم
واي از زبان؛ مرا به ياد رومئو و ژوليت مي اندازد
سوالات ديني كه عشق را حرام ميداند نميزنم
ضريبش هم براي خودش!
اختصاصي را هم آنقدر سخت بگير
كه در رياضي
جواب انتگرال صورتت چشمانت شود
در فيزيك نسبيت از بين برود
و در اين شيمي لعنتي، عنصر عشق به جدول اضافه شود
جواب تمام سوالات زيست آغوش تو ميشود
ميدانم بانو!
يك رقمي خواهم شد، تو كنكورت را بگير
فقط ظرفيت قلبت را يك نفر اعلام كن....
#عليرضا_عبدالمحمدي
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)