یه رفیق ما دیروز میگفت یه برنامه 1 روزه چیدم تووووووووووووووووووپ... میخوام دولتی قبول شم![]()
یه رفیق ما دیروز میگفت یه برنامه 1 روزه چیدم تووووووووووووووووووپ... میخوام دولتی قبول شم![]()
.More than yesterday, less than tomorrow
من اگه یه کار اشتباه کنم جناب العالی حق ندارین بیاین به من توهین کنید من رو نفهم و ****** خطاب کنید به چی خودتون مینازید که اینقدر نقش فردین بازی میکنید ببین اینقدر اخطار اخطار هم برام نفرس اخراجمم کنی صد تا جیمیل دارم دوباره میام ای پی گوشیمو مسدود کنی چهار تا گوشی دارم با اون یکی گوشیم میام هر چند نرم افزار تغییر ای پی گوشی دارم پس مواظب حرف زدنت باش مدیر یا کاربر فعال انگار رییس شرکت گوگل و فیسبوکه
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
ویرایش توسط mehdi69460 : 23 تیر 1395 در ساعت 15:34
1- کارت ورود به جلسه که روش نوشته مهر و امضای داوطلب باید در خانه مهر و امضا بزنیم یا در حوزه ؟!
2- با خودکار امضا کنیم یا با مداد ؟!
ممنون
خدایی این تاپیک رو دیدم با این که همیشه خیلی به دوستان امید میدم ولی این باز به قصد تخریب وارد شدم که دیدم تاپیک برای خنده هست
دوستان میدونم خیلی استرس دارید و هیچ کاریشم نمیشه کرد منم پارسال روز اخرو با شوک زنده نگهم داشتن ولی سعی کنید این استرسو با خودتون سر جلسه نبرید که داغون میکنه
یک پیشنهاد برادرانه هم دارم بهش توجه دوستان فقط برای استارت عمومی ها یا از ادبیات شروع نکنید یا این که شروع میکنید اول تاریخ ادبیات و قرابت رو بزنید که یکم از لحاظ روانی اوکی بشید بعد برید تست های لغات و املا و بقیش
معمولا 3-4 تست اول ادبیات خیلی مهمه اگه با لغات شروع کنید و امسال سخت باشه خیلی داغون میکنه
موفق باشید
![]()
ویرایش توسط alibahadori : 23 تیر 1395 در ساعت 15:52 دلیل: غلط داشتم
آقا الان اگه برم محل امتحان فردا میذارن صندلیمونو ببینیم؟؟؟؟؟؟؟
من دست چپم میترسم شانس من صندلی دست راست گذاشته باشن![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)