نوشته اصلی توسط
king of konkur
1-این جمله درسته؟
تمام خط های گذرنده از نقطه ی O ک بر خط مفروض L عمودند ، بر صفحه ای واقع اند که بر خط L عمود است
(اگه درسته میشه ی توضیحی بدید.اصن این جمله رو نمیفهمم)
2-دو خط d و l و نقطه ی o خارج آن دو خط مفروض اند.صفحه ی p گذرنده بر نقطه ی o و خط d است و L ∩ P = ∅.الزاما کدام نتیجه گیری درست است؟
d و l متنافرند
d و l موازیند
فقط یک خط گذرنده بر o هر دو خط d و l را قطع میکند
خطی گذرنده بر o هر دو خط d و l را قطع نمیکند.
3-دو خط d و l بر خط t عمودند.d و l نسبت به هم چگونه اند؟
نامشخص موازی عمود بر هم داخل یک صفحه
4-نقطه o و خط d خارج صفحه ی p مفروض اند.در کدام حالت فقط یک خط گذرنده بر نقطه ی o موازی صفحه ی p و متقاطع با خط d وجود دارد؟سراسری 92
p ⊃ d d ll p
d ∩ P = ∅ صفحه ی گذرنده بر o و d موازی صفحه ی p
لطفا این چنتا سوالو توضیح بدید.خودم جواب صحیحشو دارم فقط نمیدونم چرا
دو روز دیگه کنکور دارم .مرسی
سرجلسه کنکور واسه خودت تجسم کن فرضیات مساله رو ، این بهترین روش حل کردن سوالات R3 هست.
اگر تجسم 3 بعدیت ضعیفه ، اتاقی ک داخلش هستی رو بعنوان مکعب درنظر بگیر و فرضیات رو توش پیاده کن .
سوال اول ) غلط است . ممکن است در ضفحه ای واقع باشند ک موازی با خط L باشد . دو صفحه روبروی هم ( دو دیوار اتاقت ک روبروی هم هستند ) رو در نظر بگیر . در یکی از صفحات یک خط در نظر بگیر. در صفحه دیگر نقطه O و خطی عمود بر خط اولی رو در نظر بگیر. ملاحظه می شود این خط عبور کننده از O و عمود بر خط اولی ، در صفحه ای واقع است ک موازی با خط اولی است نه عمود بر آن !
سوال دوم ) گزینه 4 . الزما L و D موازی یا متنافر نیستند یعنی ممکنه موازی باشند یا متنافر . حالت اول دو خط رو موازی در نظر بگیر . مشاهده میکنی ک خطی وجود ندارد ک از o گذاشته و d و L را قطع کند . حالت دوم دو خط رو متنافر در نظر بگیر ک بازهم نتیجه قبلی حاصل می شود.
سوال سوم ) نا مشخص - با مثال نقض رد میشن گزینه های دیگر
سوال چهارم ) باید d ∩ P = ∅ برقرار باشد. اگر d || p باشد که تعداد این خطوط بی شمار است . اگر d داخل صفحه باشد ، تعداد این خطوط صفر است . در حالت چهارم نیز تعداد جوابها بی شمار است.