دلم خوشه رفتم ترمیم کردم! زیر کارت نوشته نمایش نمرات ارسالی اموزش پرورش،همون نمره قبلیمامو گذاشته اما تو سایت dipcode وقتی سوابق تحصیلیمو میارم نمره جدیامه!دوستان اگر فکر میکنید راهی بلدین بگین.
دلم خوشه رفتم ترمیم کردم! زیر کارت نوشته نمایش نمرات ارسالی اموزش پرورش،همون نمره قبلیمامو گذاشته اما تو سایت dipcode وقتی سوابق تحصیلیمو میارم نمره جدیامه!دوستان اگر فکر میکنید راهی بلدین بگین.
رقم اخرش باید فرق کنه اما برا من تو کارت هر دورو 15 زده اما قبلش که میخواستم کارتو بگیرم اون فسمتیکه باید کد پیشو میزدیم 12 رو باید میزدم الان اما تو کارت کد پیشو اخرشو 15 زده؟؟؟؟؟نمرات رو هم چک کردم مشکلی نداشت الان باید چیکار کنم؟؟؟برا خودتون اونیکه مندرج در کارت هست رقم اخر فرق میکنه یا مث سومه؟؟؟
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
بچه ها توی بخش خرید کارتا این چیه ؟ یعنی هنوز واسه کنکور ثبت نام هست ؟ یا واسه رشته زبان و هنره؟
سريال ثبت نام در گروه ازمايشي (رياضي يا علوم تجربي يا علوم انساني يا هنر يا زبان) ازمون سراسري 95 به اضافه اعلام علاقه مندي به دريافت پيامك اطلاع رساني ضروري
http://epay.sanjesh.org/payment/
رقم اخرش باید فرق کنه اما برا من تو کارت هر دورو 15 زده اما قبلش که میخواستم کارتو بگیرم اون فسمتیکه باید کد پیشو میزدیم 12 رو باید میزدم الان اما تو کارت کد پیشو اخرشو 15 زده؟؟؟؟؟نمرات رو هم چک کردم مشکلی نداشت الان باید چیکار کنم؟؟؟برا خودتون اونیکه مندرج در کارت هست رقم اخر فرق میکنه یا مث سومه؟؟؟
دوستان در بخش ویرایش اطلاعات.یه پایین بخش سهمیه ها.مورد 3 نوشته جانبازان.آیا این جانباز.منظورش خود داوطلبه جانبازه یا مثلا فرزند جانباز/؟چطوریه؟
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
.
.
👤یحیی صفی آریان
داوطلبان نظام جديد كه تا موعد مقرر (شهريور ماه سال )1395موفق به دريافت مدرك دوره پيشدانشگاهي نميشوند، حتي در صورت قبولي نهايي، قبولي آنها در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي لغو خواهد شد و به درخواستهاي خارج از ضوابط فوق ترتيب اثر داده نميشود
آقا من الان تاریخ ادبیات میخوندم ، انقد این جلال و جلال زاده و شوهر آهو خانم رفته رو مخم که فعلا هنگم
این اینجا میگه اگه شهریور قبول نشیم به f میریم دیگه ؟
فردی به دنبال تایلر داردن درون خود ...
سلام برای منم توی همون پایین کارت کد پیش و سوم رو عین هم نوشته هیچ فرقی ندارن باهم ... کسی راهنمایی کنه..
دوستان بزنید ویرایش
کد پیشو باید اونجا وارد کنید
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
.
.
👤یحیی صفی آریان
ببین وقتی اطلاعاتت رو مث شماره پرونده و اینا رو وارد کردی 5 تا گزینه مربوط به سوابق برات میاره سومی شو احتمالا باید انتخاب کنی بعد اون رشته تو انتخاب میکنی بعد ی مستطیل میاره باید کد سوابق پیشتو وارد کنی بعدشم میزنی نمایش کارت کارتو برات میاره....جالب اینه که اون قسمتی رو که باید کد پیشو بزنیم من همون که اخرش 2 هست رو زدم اما تو اطلاعات کارتم کد پیشو اخرشو زده 5 نمراتم همه درسته ...الان من باید اقدام به ویرایش کنم یا کلمو بکوبم تو دیوار یا زمینو گاز بگیرم؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)