نوشته اصلی توسط
آقا ارمیا
میتونی از مدیر بخوای به قلم معرفیت کنه تا بورسیه شی اینجوری پکیج کتابم میگیره لازم نیستواسه بعضی درسا زیاد کتابکار بگیری در ضمن زرد عمومی و اختصاصیم که مهمه خودشون میدن با کتاب عید
هنوز اول راهه واسه یک شدنم وقت هست واسه هر چی دوسش داری بخون همچین میگی با این شرایط انگار چشه شما تضمینی از الان بخونی پزشکی دانشگاه تهرانی ( همون امضای من)
از الان وقت بذار رو نقاط ضعفت دروس اختصاصی و آرایه ادب و قرابت معنایی و عربی
روزی ۶ساعت بخون از شهریور ۸ ساعت البته هر چی بیشتر بهتر حداکثر ۱۰ساعت تا وسطراه ترمز نبری
منابع خوب با توجه به تحقیقات یک ماهم
ادبیات: گاج توسی، لقمه تاریخ ادبیات و املا ،حتما نشر دریافت هامون سبطی
میگن هفت خوان خیلی سبز خوبه ندارمش ولی میتونی نمونه شو از سایتش دانلود کنی
برای قرابت میگن نشرالگوم خوبه که بازم ندارمش ولی گاج توسی و نشر دریافت با هم کاملا
عربی:اگه ضعیفی واسه هر دو سال گاج سبز+گاج توسی یا خیلی سبز
خیلی سبز کامل و قشنگ توضیح داده گاجو ندارم توسیشو
میگن آقای ناصح زاده که رایگان میتونی دان کنیم عالیه
دینی:گاج توسی با خط ویژه
زبان:مبتکران اناری عالیه پیششو دارم فوقالعاده توضیح داده+اگه خواستی منبعت کامل باشه گاج توسی+لقمه املا البته اگه لغت نامه جیبی مبنکران یا گاجو بدن به لقمه نیازی نیست
برای متن و کلوزم کتاب از متن نترسیم
زمین:هفت چیز خیلی سبز که جامعم هست
ریاضی:گاج توسی یا خیلی سبز یا مهروماه خیلی فرق ندارن فقط تو گاج و خیلی سبزتست زیر درسنامه مربوطس ولی تو مهروماه اول کلا درسنامه است البته طبقه بندی شده بعدم کلا تست طبقه بندی شده
میگن خیلی سبز از مهروماه سخت تره و وایه شروع مناسب نیست
در ضمن شنیدم کتاب کوله پشتی کاملا قشنگ ریاضی رو توضیح داده اما ندارمش
زیست:اگه ضعیفی و احتیاج داری یکی مطالبو کاملا برات ترکیب و تفهیم کنه فاگوزیست فقط دوم سومو بخری کافیه فک کنم+نشرالگو هر سه سال+همایش عمارلو
فیزیک:چهار جلدی گاج توسی
شیمی:مبتکرانو که همه میشناسن درسنامش عالیه فقط تستاش چندان جالب نیست اونو با تیت گاج توسی جامع بخونی عالیه
البته میگن خیلی سبزم خوبه در حقیقت درسنامش کپی مبتکرانه ولی انگار تستاش بهترن
یه لقمه حفظیات با تصویرم بگیر از همون اول بخون
البته من کتابکاری زیادی دارم و خیلی کتابکارم تو بازار هست اینها گلچین بهترین ها هستن