خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 16 نخستنخست ... 567 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 240
    1. Top | #76
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

داداش خدایی همه مون دیدیم که معدل سال 93-94 چه تاثیری تو رتبه داشت دیگه ... مثبت باشه من ضرر نمیکنم قطعی هم باشه باز من ضرر نمیکنم ، ولی کاش قطعی بشه که این خوش خیال ها زایه بشن هر هر بخندیم بهشون ...
      خدارو خوش نمیاد واسه خنده سرنوشت طرف دود شه بره هوا
      خیلی ازین بچه ها تو سال تحصیلیشون درسخون نبودن خام بودن حالا سرشون خورده به سنگ بحث یک عمره و خیلی مهمه پس بیخیال لطفا

2. Top | #77
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mpaarshin نمایش پست ها
      خدارو خوش نمیاد واسه خنده سرنوشت طرف دود شه بره هوا
      خیلی ازین بچه ها تو سال تحصیلیشون درسخون نبودن خام بودن حالا سرشون خورده به سنگ بحث یک عمره و خیلی مهمه پس بیخیال لطفا
      بله داداش منم خام بودم الان هم سرم خورده به سنگ میرم مثل بچه آدم اشتباهم رو تابستون جبران میکنم. اون که در مقابل خوردن سرش به سنگ مقاومت میکنه دیگه تقصیر خودشه ، فعلا هیچکس نگفته 96 مثبته ، کسی که معدلش خرابه و هیچ کاری نمیکنه به امید اینکه مثبت باشه هر اتفاقی بیوفته خودش ضرر میکنه !

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

3. Top | #78
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات

بله داداش منم خام بودم الان هم سرم خورده به سنگ میرم مثل بچه آدم اشتباهم رو تابستون جبران میکنم. اون که در مقابل خوردن سرش به سنگ مقاومت میکنه دیگه تقصیر خودشه ، فعلا هیچکس نگفته 96 مثبته ، کسی که معدلش خرابه و هیچ کاری نمیکنه به امید اینکه مثبت باشه هر اتفاقی بیوفته خودش ضرر میکنه !
      بحث کل کشوره وقتی تو یه رشته رقابت هست نباید نمره تاثیر داده بشه رشته های بر اساس سوابق ریختن درضمن شما الان همرو بیست هم بشی باز باید بالا بزنی تا شیمی شریف رو بیاری من خودم عاشق شیمیم میفهممت
      ولی چون حق خوری تو امتحانات هست چون رقابت هست به نظرم تاثیر نمره کار درستی نیست به هرحال شما ترمیم رو جلوت گذاشتن داغی ولی فکر بقیه هم باش خیلیا پول ترمیمم رو هم ندارن دیدم که میگم

4. Top | #79
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

نخیر اون به امید مثبت شدن دس رو دس نمیزاره فقط داره صبر میکنه تا تکلیفش مشخص شه
      الان اخر تابستون بهت بگن تاثیر مثبته یا اصن بگن تاثیری در کار نیست به نظرت سود کردی دیگه؟؟خیلیا واس کنکور خوندن تو نهایی حالا نهاییتم باید بزاری دم کوزه ابشو بخوری
      ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
      تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
      اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
      یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
      و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
      خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی

5. Top | #80
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sajad564 نمایش پست ها
      الان اخر تابستون بهت بگن تاثیر مثبته یا اصن بگن تاثیری در کار نیست به نظرت سود کردی دیگه؟؟خیلیا واس کنکور خوندن تو نهایی حالا نهاییتم باید بزاری دم کوزه ابشو بخوری
      شما میل وافری به افزایش پستات داری که جوابت رو نمیدم هم پست میذاری ...
      تکلیف ها قبلا مشخص شده . شما اون روز تصویب اصلاحیه قانون سنجش زحمت میکشدی رادیو مجلس گوش میدادی میفهمیدی که اصلاحیه مثبت شدن معدل رای نیورد و کلا رای دیوان مالید . پس وضعیت 96 با 93 و 94 فرقی نداره و همه چیز دست سنجشه .

بعد از ترمیم هرچی شد من ضرر نکردم چون الان دارم وقت میذارم سوم رو تشریحی و تستی میخونم ، آخر تابستون مطمئنم که پایه سوم رو کامل بستم تا آخر عمرم هم دغدغه معدل ندارم

There is enough light
      for one who wants to see

6. Top | #81
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستانی که نمره های پایین دارین برین ترمیم !
      که بعد چن ماه دیگ اگ اومدن قطعی کردن باز بهونه درس نخوندنتون و آه و لانه کردنتون جور نشه !!

چ تاثیر قطعی بود چ مثبت برین ترمیم اونم شهریور

قطعا چیزی رو از دس نمیدین
      کسی که نیاز ب ترمیم ب صورت جدی داره ب هر حال ینی سال سوم (یا ضعیف بوده و کم کاری کرده ) خلاصه ینی پایه سومش ضعیف وقتی واس ترمیم خوب بخونید ینی سومو خوب بلد میشین و سرعتتون بعدش میره بالا !!

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

7. Top | #82
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سجاد داداش ! خودتو از این تاپیکا بکش بیرون ک خدایی نکرده ب سرنوشت من دچار نشی

قرار نیس بیان این پستای منو تو رو اینجا بخونن و از روی ترحم تاثیرو مثبت کنن یا کلا بردارنش !!

و مطمئن باش تا امتحانای ترمیم شهریور و حتی شاید دی ماه تموم نشه نمیان بگن تاثیر چ جوریه !! چون تا اون موقع میتونن کلی پول ترمیم معدل جمع کنن

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

8. Top | #83
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

شما میل وافری به افزایش پستات داری که جوابت رو نمیدم هم پست میذاری ...
      تکلیف ها قبلا مشخص شده . شما اون روز تصویب اصلاحیه قانون سنجش زحمت میکشدی رادیو مجلس گوش میدادی میفهمیدی که اصلاحیه مثبت شدن معدل رای نیورد و کلا رای دیوان مالید . پس وضعیت 96 با 93 و 94 فرقی نداره و همه چیز دست سنجشه .

بعد از ترمیم هرچی شد من ضرر نکردم چون الان دارم وقت میذارم سوم رو تشریحی و تستی میخونم ، آخر تابستون مطمئنم که پایه سوم رو کامل بستم تا آخر عمرم هم دغدغه معدل ندارم
      ببین من نه به تو علاقه دارم نه افزایش پستام حرف میزنی سه چهارتا جواب تو استینم دارم یکیشو میکشم بیرون میزارم جلوت
      عزیزم تاثیرو من نمیدونم قطعی میشه یا مثبت ولی اگه انقد مطمعن میگی قطعیه چرا همون سنجش اینا نمیان بگن قطعیه؟؟؟؟؟؟؟؟زبون ندارن؟؟لابد ندارن دیگه
      اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم

9. Top | #84
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD نمایش پست ها
      سجاد داداش ! خودتو از این تاپیکا بکش بیرون ک خدایی نکرده ب سرنوشت من دچار نشی

قرار نیس بیان این پستای منو تو رو اینجا بخونن و از روی ترحم تاثیرو مثبت کنن یا کلا بردارنش !!

و مطمئن باش تا امتحانای ترمیم شهریور و حتی شاید دی ماه تموم نشه نمیان بگن تاثیر چ جوریه !! چون تا اون موقع میتونن کلی پول ترمیم معدل جمع کنن
      ن بابا من رفتنیم این ماه که تموم شه سایمم دیگه اینورا پیداش نمیشه
      کلا هوش هیجانی بالایی دارم خیلی راحت خودمو کنترل میکنم
      تلگرام که اون همه بهش وابسته شده بودمو 7 ماه پیش حذف کردم یه بارم سمتش نرفتم

10. Top | #85
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بعضیا خیلی بچن خیلی.
      از لحاظ سنی نمیگما نه.از لحاظ عقلی

نقل کسی نگیره،منظورم کسه خاصی نیست

11. Top | #86
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ببین من نه به تو علاقه دارم نه افزایش پستام حرف میزنی سه چهارتا جواب تو استینم دارم یکیشو میکشم بیرون میزارم جلوت
      عزیزم تاثیرو من نمیدونم قطعی میشه یا مثبت ولی اگه انقد مطمعن میگی قطعیه چرا همون سنجش اینا نمیان بگن قطعیه؟؟؟؟؟؟؟؟زبون ندارن؟؟لابد ندارن دیگه
      از 600 تا پستی که توی یه ماه دادی معلومه ...
      سنجش هیچوقت این موقع اعلام نکرده ملت هنوز کنکور 95 ندادن ... قبل از این اخبار دیوان فک میکنم اوایل مهر بود که گفتن 95 تاثیر قطعیه . نه تیر !

There is enough light
      for one who wants to see

12. Top | #87
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

از 600 تا پستی که توی یه ماه دادی معلومه ...
      سنجش هیچوقت این موقع اعلام نکرده ملت هنوز کنکور 95 ندادن ... قبل از این اخبار دیوان فک میکنم اوایل مهر بود که گفتن 95 تاثیر قطعیه . نه تیر !
      چی از600 تا پستم معلومه؟؟اینکه ازت خوشم میاد؟؟
      عزیزم پارسال هیچ چیز مشخص نبود ولی شما الان داری با اطمینا میگی 96قطعیه ینی کاملا مشخصه خو وقتی مشخصه چه نیازی داره تا پاییز صبر کننو ضعف اداری خودشونو بیشتر به رخ بکشن؟؟یه پارسال دیر اعلام کردن در بقیه موارد همیشه خرداد نقششونو رو میکردن

13. Top | #88
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mam نمایش پست ها
      بعضیا خیلی بچن خیلی.
      از لحاظ سنی نمیگما نه.از لحاظ عقلی

نقل کسی نگیره،منظورم کسه خاصی نیست
      یه خصوصی بده بگو منظورت با من بود یا ن؟

14. Top | #89
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه خصوصی بده بگو منظورت با من بود یا ن؟
      نه بابا.

هرکی بوده تو نبودی

15. Top | #90
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mam نمایش پست ها
      نه بابا.

هرکی بوده تو نبودی
      حالا خصوصی بده بگو با کی بودی؟

صفحه 6 از 16 نخستنخست ... 567 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن