ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
اگه بخوان تاثیر سال بعد رو اعلام کنن نمیان یه راست بگن که تاثیر واسه ۹۶ به میزان فلان قدر قطعی یا مثبته
به نظرم میان کلا سیستمش رو عوض میکنن مثلا میگن به میزان هر درسی که امتحاناتش نهایی بوده تاثیر قطعیه و واسه سالای بعد رو هم همرو میگن کلا میان یه چیز کلی تصویب میکنن
خخخخخخخخ
تا دیروز میگفتن اصن چیزی به اسم کنکور 97 وجود خارجی نداره و سال 97 دیگه کنکوری درکار نیست و ...
حالا اومدن میگن تاثیر معدل تو کنکور 97 قطعیه![]()
![]()
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
اصلا من نمیدونم چرا وقتی تو یسری رشته ها رقابت هست تاثیر معدل گذاشتن وقتی رقابت هست باید فقط ازمون ورودی ملاک باشه تا طرف بتونه به یه نحوی خودش رو خوب اماده کنه
به نظرم تاثیر واسه 96 هم به صورت مثبت هستش
چندان عقلانی و منطقی نیست که شورای سنجش بخواد تاثیر 96 رو مستقیم کنه چون نشان دهنده عدم ثبات تصمیماتشونه و خلاصه با اعتراض وسیع کنکوری ها مواجه میشن
خلاصه هیچ طوری قابل قبول نیست که کنکور 94 تاثیر مستقیم باشه بعد 95 تاثیر مثبت باشه بعد 96 تاثیر مستقیم باشه ، این موضوع عدم ثبات و بی نظمی رو نشان میده و ... که سازمان سنجش چندان از موضوع خوشش نمیاد و ...
علیه حال باید تا آخر شهریور صبر کنید تا تکلیف مشخص بشه و بر حسب 1- درصد اگر تاثیر قطعی شد دی ماه برین ترمیم و ...
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 7 مهمان)