خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 15 از 16 نخستنخست ... 5141516 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 211 به 225 از 240
    1. Top | #211
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mam نمایش پست ها
      کدوم فشارا؟؟
      فشارآموزش پرورش مجلس درراسش زاهدی حتی وزیرعلوم درکل شک نکنین تاثیرقطعیه وچندروزدیگه اعلام میشه ببین کی گفتم وچون بالای6000نفرتوتجربی20میگیرن ترمیم ازنون شب واجب تره برای کی؟دی ماه ودلت به تاثیرمثبت هم خوش نکن خیلی بدیهیه که تاثیرقطعیه ولی تاهنوزنگفتن تاخوب اعتراض به تقلب در امتحان نهایی بخوابه درکل این توصیه منه که دیگه پیگیری فایده نداره وخواهشاتایپیک نزنین مث یه بنده خدایی که میگفت به مکارم پیام بدین وتلاش براترمیم بهتره ولی بعداعلام تاثیرقطعی

2. Top | #212
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط politician نمایش پست ها
      فشارآموزش پرورش مجلس درراسش زاهدی حتی وزیرعلوم درکل شک نکنین تاثیرقطعیه وچندروزدیگه اعلام میشه ببین کی گفتم وچون بالای6000نفرتوتجربی20میگیرن ترمیم ازنون شب واجب تره برای کی؟دی ماه ودلت به تاثیرمثبت هم خوش نکن خیلی بدیهیه که تاثیرقطعیه ولی تاهنوزنگفتن تاخوب اعتراض به تقلب در امتحان نهایی بخوابه درکل این توصیه منه که دیگه پیگیری فایده نداره وخواهشاتایپیک نزنین مث یه بنده خدایی که میگفت به مکارم پیام بدین وتلاش براترمیم بهتره ولی بعداعلام تاثیرقطعی
      اوهوم.

3. Top | #213
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      منم ميگفتم تاثير قطعا قطعيه واسه امسال ولي نشد هنوز هيچي معلوم نيست واقعا

4. Top | #214
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mpaarshin نمایش پست ها
      آره خداوکیلی تو یکی ازونایی بودی که همش میگفتی تاثیر قطعیه.خخخخخ

ممد ریشتو داری هنوز یا نه زدیش؟

5. Top | #215
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما ازنوبت ترمیم استفاده کردی؟اگه استفاده کردی که فقط به درصدات فک کن ودیگه بحث درباره قطعی بودن فایده نداره

6. Top | #216
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      شما ازنوبت ترمیم استفاده کردی؟اگه استفاده کردی که فقط به درصدات فک کن ودیگه بحث درباره قطعی بودن فایده نداره
      من سال دیگه کنکور نمیدم دوست عزیز ولی حق خوری هست اگه نبود منم مخالفت میکردم با تاثیر مثبت

7. Top | #217
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mam نمایش پست ها
      آره خداوکیلی تو یکی ازونایی بودی که همش میگفتی تاثیر قطعیه.خخخخخ

ممد ریشتو داری هنوز یا نه زدیش؟
      ریش که نه زدیمش رفت

8. Top | #218
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من که با یکی از نماینده ها حرف زدم اخیرا گفت مثبت میمونه مسخره بازی نیست که ی سال مثبت یه سال قطعی ...ایناییم که اینجا زور میزنن قطعی بشه بدونن اگه معدل 19 باشن من دی ترمیم کنم در هر صرت معدلم بیسته وسوزش واسه معدل بالاهایی که ادعا دارن معدل بالا دارن وطرفدار قطعین ...مثبت میشه وعدالت برقرار شک نکید

9. Top | #219
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      من که با یکی از نماینده ها حرف زدم اخیرا گفت مثبت میمونه مسخره بازی نیست که ی سال مثبت یه سال قطعی ...ایناییم که اینجا زور میزنن قطعی بشه بدونن اگه معدل 19 باشن من دی ترمیم کنم در هر صرت معدلم بیسته وسوزش واسه معدل بالاهایی که ادعا دارن معدل بالا دارن وطرفدار قطعین ...مثبت میشه وعدالت برقرار شک نکید
      کدوم نماینده؟اصلادراختیارنماین ده نیست که بایدشورای سنجش تصویب کنه که مجلس درشورای سنجش فقط دونماینده داره من خودم تغییررشته ایم وازخدامه تاثیرمثبت شه وگرنه بایددیپ مجددبگیرم که زحمتم دوبرابرمیشه ولی تاثیرقطعی میمونه شک نکن

10. Top | #220
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      گفت مجلس بخواد میتو.نه از دست شورا دربیاره یک....دوما نگفتم مجلس تعیین میکنه ایشون عضو کمیسیون بودن وگفتن شوراهم احتمال زیاد همینه مثبته رو قرار بده..درضمن این حرفا قدیمی شده کسی که دنبال مثبت باشه نمیگه شک نکن قطعی میشه...دیگه واس ما چهارتایی نیا عزیز

11. Top | #221
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      گفت مجلس بخواد میتو.نه از دست شورا دربیاره یک....دوما نگفتم مجلس تعیین میکنه ایشون عضو کمیسیون بودن وگفتن شوراهم احتمال زیاد همینه مثبته رو قرار بده..درضمن این حرفا قدیمی شده کسی که دنبال مثبت باشه نمیگه شک نکن قطعی میشه...دیگه واس ما چهارتایی نیا عزیز
      دقيقا من نميدونم با تاثير قطعي چي نصيبشون ميشه تاثير اگه مثبت باشه به نفع همست و اينكه ترميم پرسيدم گفتن ربطي به تاثير مثبت و منفي نداره يعني تاثير مثبت باشه خب به هرحال تاثير هست

12. Top | #222
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دقيقا من نميدونم با تاثير قطعي چي نصيبشون ميشه تاثير اگه مثبت باشه به نفع همست و اينكه ترميم پرسيدم گفتن ربطي به تاثير مثبت و منفي نداره يعني تاثير مثبت باشه خب به هرحال تاثير هست
      ازین سنجشیا **** پرسیدی؟

13. Top | #223
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کدوم نماینده؟اصلادراختیارنماین ده نیست که بایدشورای سنجش تصویب کنه که مجلس درشورای سنجش فقط دونماینده داره من خودم تغییررشته ایم وازخدامه تاثیرمثبت شه وگرنه بایددیپ مجددبگیرم که زحمتم دوبرابرمیشه ولی تاثیرقطعی میمونه شک نکن
      بابا ممد تو معدلت 19.68 هست.تازه چون تغییر رشته یی هستی،تاثیر 18 درصد بیشتر برات حساب نمیشه.

بخدا یه عده یی هستن که الان دو ساله که فقط بخاطر همین معدل نمیتونن برن پزشکیو دندون.میشناسم که میگم

14. Top | #224
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط idealist نمایش پست ها
      شدی مثه کسایی که پارسال میگفتن خدا کنه قطعی شه تا اینا ضایه بشن...دنبال سود شخصی نباش خودتم میدونی تاثیز قطعی چقد ناعادلانست حالا برای اینکه بعد از شهریور حس نکنی ضرر کردی میخای قطعی باشه تا کلی ادم ضرر کنن؟ خیلیا به دلایل متعدد نمیتونن این ریسک رو بکنن که هنوز معلوم نشده برن ترمیم بدن
      علی خودت هم شاهد بودی زمانی که اینا توی تاپیک اون خبر داشتن شادی میکردن که تاثیر معدل حذف شد من بهشون میگفتم باید زنگ بزنیم نماینده های مجلس ولی اینا جدی نمیگرفتن و گرفتار خوش خیالی هاشون بودن...
      حالا هم الکی خوش خیالن در حالی که هیچ دلیلی برای مثبت شدن معدل دجود نداره و خودت هم میدونی همه چیز مثل سال 93 و 94 عه بعضی از همین خوش خیال ها میگن به احتمال بالا تاثیر مثبته ! من مشکلی با مثبت شدن ندارم و اگه معدلم خوب باشه باز هم تاثیر مثبت به ضرر من نیست ولی اون که هیچ کاری برای معدلش نکرده به امید اینکه تاثیر مثبته حقشه که هر اتفاقی افتاد بپذیره !!! مثل اینه که یه نفر نره ماشینش رو بیمه کنه به امید این که هیچ وقت تصادف نمیکنه ، همچین آدمی باید یه بار تصادف کنه تا آدم بشه ...

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

15. Top | #225
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      داداش اشتباه گرفتی همین چن وقت پیش کلی پست نوشتم که به احمدی لاشکی وسایراعضای کمیسیون آموزش پیام بدین وبگین تاثیرمثبت باشه خودم هم کلی پیام دادم واین که مجلس میتونه یه طرحی روبده برای تاثیرمثبت پستام هم هنوزهستن لطفاالکی قضاوت نکنین من فقط این دوستمون نظرپرسیدکه به نظرشماقطعیه گفتم شک نکن قطعیه حالابراچی بایددلموبه تاثیرمثبت خوش کنم حتی پستایی که درباره دیپ مجددازافشارپرسیدم هم بخون که گفتم اگه تاثیرقطعی شه مجبورم دیپ مجددکنم وتوهمین تجربی بالای6000نفرمعدلشون20

صفحه 15 از 16 نخستنخست ... 5141516 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن