من سال سومیم و می فهمم منظورت چیه
الان اینو بگم مطمئنا چند نفری مسخرم میکنن اما مهم نیس من اینطوری خوب میشم
وقتایی که خسته ام یا حوصله ندارم دو سه تا اهنگ کی پاپی میذارم واسه خودم اونم از نوع ریتمیک و شادش حالا یکی بیاد منو بشونه سر جام به نظرم اهنگ پاسخگوی خوبیه واسه خستگیا و وقتایی که حس میکنی یه حالت افسردگی بهت دست داده حالا ایشالله کنکور خوب میدی....من به نظرم این چند روز استراحتتو بیشتر کن و کمتر درس بخون بیشتر کارایی که دوس داری انجام بده ایشالله هر چی خدا بخواد تو تلاش خودتو بکن ما میگیم در بدترین حالت قبول نشدی سال بعد رو که ازت نگرفتن اشتباهاتتو می فهمی و یه بار دیگه تلاش میکنی به نظرم اینکه میگن همون سال اول باید قبول شی اشتباهه به جای این حرف باید بگن تو تلاش خودتو بکن ایشالله هر چی حقته میگیری به نظرم این بهتره تا این جمله نخونی قبول نمیشی دوستات جلو می افتن تو عقب افتادی و و و و از اینطور حرفا
من این حرفو به چند تا از دوستای مدرسم که از الان واسه کنکور نگرانن زدم و گفتم فوقش سال بعدی دیگه چرا اینقدر ناراحت میشید تلاش بکنید میتونید...من سال 97 کنکور دارم و حساب کردیم دیدیم نه روز تعطیلی رسمی بهمون افتاده اونم پشت سر هم باور کن من اون نه روز رو نرم سفر از حرصمم که شده تو خونه درس نمی خونم چون باید یه اسراحتی به خودم بدم تا دوباره با انگیزه درس بخونم