ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
1- تو آزمون های آزمایشی ، مخصوصا کانون باید شرکت کنی تا این موضوع خود ب خود رفع شه . وقتی برنامه راهبردی کانون رو شخصی سازی کنی خود ب خود نظم تو درس خوندنت ایجاد میشه .
مهم تر از این ، اراده ست . اومدن ب نت و انجمن هم تو این خط خطی هات نقش بسزایی داره !
از الان باید ب فکر این موضوع باشی
2- یه پشت کنکوری اگه این فکرا رو نکنه باید تعجب کرد !
3- لذت بخش ترین : وقتی هدفی رو مشخص میکنم اونقد تلاش کنم تا بهش برسم
موفقیت پس از تغییر : من پس از پشت کنکور موندنم استراتژی درس خوندنم رو تغییر دادم . تو بعضی دروس مثل زیست ، شیمی و ریاضی روش مطالعه مو تغییر دادم و از روش های مطالعه رتبه های برتر هم استفاده کردم . الانم اوضاعم بد نیس و از کار خودم کاملا راضی ام و از نظر خودم ، موفق بودم .
داشتم همینارو مینوشتم دیگه نمینویسم اسپم نشه از وقتی تلگرامو ترک کردم دنیا قشنگ تره ولی از دوری کانتر استخون درد گرفتم منتظرم کنکورو بدم باز برم رنک 1 بعد از 8ماه
از شوخی گذشته مورد 1 خیلی خیلی موثره آزمون آزمایشی حتما شرکت کن با هدفگذاری واسه افزایش تراز . من از 4900 به 6900 رسیدم با هدفگذاری
.Human, Developer, Innovator
دخترا واقعا باید بیخیال باشن.
پسرا اگه کنکورو ببازن توی این زمونه تقریبا زندگی و شغل و آینده رو باختن...
به نظر من نه به فیلم احتیاجی هست نه به چیزی
شما باید خودتونو باور کنید همین !
مشکل اراده دارید ، آیا اون برنامه که نوشته شده قابل انجام هست به طور معمول ؟!
سعی کنید اعتماد به نفستون رو ببرید بالا تا حدی که سقف بریزه ))
رفیق ایشون نگفت من درسم ضعیفه که انگار یه جور افسردگی خفیف دارن درضمن من گفتم یه ده روز به خودش استراحت بده هر کاری که دوس داره انجام بده مثلا من خودم فیلم دوس دارم فیلم نگا میکنم وگرنه تو سال کنکور سر جمع ده تا هم فیلم نگا نکردم همون سریالی هم که بالا گفتم پارسال بعد کنکور شیش قسمتشو نگاه کردم تااااااااااا امسال تیر که باقی قسمتای فصل اولشو تو دو روز نگاه کردم
پشت کنکور موندن سخته این جالتی هم که برای ایشون اتفاق افتاده برای من هم افتاده بود(امیدوارم واسه ایشون تهش مث من نیشه)
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)