تا اونجایی که من اطلاع دارم امکان دیدن تصویر پاسخبرگ وجود داره..www.sanjesh.org
فقط باید رتبه زیر75000 باشه
تا اونجایی که من اطلاع دارم امکان دیدن تصویر پاسخبرگ وجود داره..www.sanjesh.org
فقط باید رتبه زیر75000 باشه
.Human, Developer, Innovator
دوستان من کنکور 90 تا 94 داخل خارجو زدم درصدامو اینجا زدم شدم 3500تا 4000 میشه خواهش کنم از اونا که تجربه دارن بهم بگن امید هست تو کنکور زیره 10 هزار بیارم؟ خیلی رو مخمه این سوال خواهشا ساده نگذرید....منطقه 2ام ریاضی
مدیر بچاپ!!!!
owner یا factis اگه اصل باشه
ولی بهترینش sakura-bruynzeel هست که فک نکنم بتونین پیدا کنینمن یه بار پیدا کردم ...
sakura-bruynzeel شبیه bruynzeel هست ولی خود اون نیست
اگه پیدا کردین اول تست کنین چون تقلبیش از خودش بیشتره
راهکار ساده تر : برین یه لوازم تحریرفروشی بزرگ بعد بگین از هر hb ای که داره یدونه بدهامتحان کنین ببینین کدوم پر رنگ تره بردارین
پ.ن اون استدلر ا هستن مگه هنوز![]()
ویرایش توسط Amin ZD : 17 تیر 1395 در ساعت 01:16
نوک owner هفت دهم مگه چشه آخه ؟ خیلی هم پررنگه ! بیخیال باو ...
There is enough light for one who wants to see
run forrest runnn
اگه با b6 پر کنی تقریبا نمی تونی پاکش کنی و اخرش هم جاش می مونه !!!
البته تو سیستم های جدید omr ( تست خوان ) چهار گزینه رو اسکن می کنن و اونی رو که پررنگ تر بود انتخاب می کنن ولی فکر نمی کنم سازمان سنجش از این جور چیزا داشته باشه . به هر حال من همیشه اول تو پرسشنامه می زنم و بعد تو پاسخبرگ تا حالا هم غیر چند تا گزینه کا پاک کرمشون در بقیه موارد اتفاق خاصی نیفتاده .
فرستاده شده از Lenovo TAB 2 A7-30HCِ من با Tapatalk
... خدا آخر و عاقبت هممونو به خیر کنه ...
*** اللهم کن لولیک الفرج ***
- ان شاء الله -
سلام دوستان این فایل مشاوره دکترامینی دبیر زیست ومشاور الا است حتما ببینید نکته های فوق العاده ای میگه برای امادگی قبل ازمون وشب قبل ازمون غذاهایی که خورده بشه خواب وسخن باوالدین و....مشاوره ی شب کنکور آلاء - ویژه ی انجمن آلاء | مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی
من از یکی شنیدم اتود نمیشه برد سر جلسه .درسته؟! من خیلی وقته با مداد نمینویسم اصلا راحت نیستم باهاش.ممنون میشم اگه جوابمو بدین
من با اتود0.5(همون مداد مغزی 0.5 خودمون)همیشه میرم سر آزمون.
به بهترین شکل ممکنم سیاه میکنه.کامله کامله.
پارسالم با همین رفتم سر جلسه کنکور.کامل سیاه میکنه و هیش مشکلیم نداره.
برا منم سه تا از سوالات زیستو ک اول شاتباه زده بودم بعد پاک کردم و درستش کردمو دو گزینه ای گرفته بود!!دستگاهشون مثیکه قدرتش زیاد بوده و بعد ازینکه پاکش کردم بازم برام محاسبه شده!
خود این سه سوال یاعث شد درصد زیستم 8 درصد افت کنه و همتون میدونین ک 8 درصد زیست 94 چقدر میتونس تاثیر داشته باشه...لااقلش این بود که رتبه 2542 من رو تبدیل ب ی رتبه ای میکرد ک پزشکی قبول شم و پشت کنکور نمونم!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)