کنکور 95 نزدیک و نزدیک تر.از رفتن به دانشگاه چه هدفی دارید.اکثرا مالی چرا دروغ بگم من خودم هدفم مالی.![]()
شکست عشقی
رد شدن تو کنکور
..
..
کنکور 95 نزدیک و نزدیک تر.از رفتن به دانشگاه چه هدفی دارید.اکثرا مالی چرا دروغ بگم من خودم هدفم مالی.![]()
کسب رضایت از خود.... علاقه به تحصیل ...شاغل شدن و عدم وابستگی مالی به کسی...در اجتماع بودن و تعامل با مردم... دوری از انزوا و گوشه نشینی
پول
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
دور شدن از آدمای تکراری ، فقط از شهر خودمون بزنم برم
بدبختی اینجاس تو رشتمون هم پول هست اما کم ، پس کلا انگیزه مادی فرت![]()
فردی به دنبال تایلر داردن درون خود ...
دانشگاه که محل کاسبی نیست که برم درس بخونم و بعد مدرک بگیرم واسه پول یا باکلاس بودن
دانشگاه محل کسب علم و دانشه و هدفه منم دقیقا همینه ، کمک به پیشرفت علم ... اگه پول می خواستم که می رفتم یکی از این رشته های درجه دو ( از لحاظ علمی البته ) پول زا رو می خوندم و میشدم آقای دکتر ، مهندس یا وکیل یا ...
* در آینده در رشته علوم اعصاب شناختی -cognitive neuroscience- در امریکا تحصیل خواهم کرد و به عنوان پژوهشگر در این رشته فعالیت می کنم ، برای کسب درآمد هم استاد دانشگاه میشم که به درآمد اندکشم راضیم و اصلا پول برای من ملاک نیست .
اهداف من:
ثابت کردن خودم به خودم
کمک به هم نوع (اهل شعار دادن نیستم)
تامین رفاه خانواده ام در آینده
رسیدن به بقیه آرزوهام بلا درآمد این کار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)