اولش علاقه به رشته ای ک دارم
دوم تحصیل
سوم هم میخام برم یه شهری ک از شهر خودمون امکانات بیشتری داشته باشه ینی کلا از شهرمون میخام دور شم
شکست عشقی
رد شدن تو کنکور
..
..
اولش علاقه به رشته ای ک دارم
دوم تحصیل
سوم هم میخام برم یه شهری ک از شهر خودمون امکانات بیشتری داشته باشه ینی کلا از شهرمون میخام دور شم
.........
کلا این رشته رو دوستدلرم یه جوری شده که ذوق مرگ میشم وقتی یه نفر که دتدکنمزکشه رو میبینم خیلی وقتا غبطه خوردم به جایگاهش واشک ریختم
دوم قطعا واسه پوله اینکه به هیج احدی وابسته نباشم واینکه مسافرت وخرید رو خیلی دوست دارم تا اخر عمرمم که بابام نمیتونه مث الان باشه واسم پس باید خودم مستقل بشم وبه هرچی میخوام زود دست پیدا کنم نه نث بعضیا صدجور برنامه ریزی داشته باشم واسه خرجم![]()
دیروزت خوب یا بد گذشت
مهم نیست
امروز روز دیگری است
قدری شادی با خود به خانه ببر
راه خانه ات را که یاد گرفت ،
فردا با پای خودش می آید
کلا این رشته رو دوستدلرم یه جوری شده که ذوق مرگ میشم وقتی یه نفر که دتدکنمزکشه رو میبینم خیلی وقتا غبطه خوردم به جایگاهش واشک ریختم
دوم قطعا واسه پوله اینکه به هیج احدی وابسته نباشم واینکه مسافرت وخرید رو خیلی دوست دارم تا اخر عمرمم که بابام نمیتونه مث الان باشه واسم پس باید خودم مستقل بشم وبه هرچی میخوام زود دست پیدا کنم نه نث بعضیا صدجور برنامه ریزی داشته باشم واسه خرجم![]()
دیروزت خوب یا بد گذشت
مهم نیست
امروز روز دیگری است
قدری شادی با خود به خانه ببر
راه خانه ات را که یاد گرفت ،
فردا با پای خودش می آید
من وقتی دکتر شدم،از کسایی که واقعا ببینم که توان مالی ندارن هیچ ویزیتی دریافت نمیکنم که هیچ،با داروخونه هماهنگ
میکنم که ازش پول نگیره،آخر شب خودم میرم پول داروهاشو حساب میکنم.
وضع مالی خونوادمون بدی نیست اما خب خوبم نیست.ینی کسی نیاد بگی تو از سیری داری این حرفارو میزنی.
چون به پول آنچنان علاقه یی ندارم فقط میخوام به هدفم برسم و برای نجات خلق تلاشی بکنم.
خب
شاید تنها دلیل من برای درس خوندن این باشه ک خوشم میاد .
دوست دارم دانشگاه برم چون بازم میتونم بخونم
دور شدن از محل زندگی(اخه زندگیم نمیکنم)فعلی...تا حدودی تضمین مالی اینده
ویرایش توسط RAHI : 16 تیر 1395 در ساعت 10:50
من کلا پول الویت اخرمه بیش تر با این حال می کنم که یه چیزو درستو حسابی یاد بگیرم
فرستاده شده از D6503ِ من با Tapatalk
اول اینکه از موقعیت اجتماعی بالایی برخوردار باشم
دوم باعث افتخار خانوادم باشم
سوم توان مالی بسیار خوبی داشته باشم( که این یه بخشیش برا اینه که بتونم بدون دغدغه به همنوعام کمک کنم)
فرستاده شده از N9100ِ من با Tapatalk
اينايي كه ادعـاي اينو دارن كه درسو نبايد واسه پول خوند دو دسته ان:
1. چشم و دلشون حسابــــــــــــي سيره
2. ميخوان خودشو خاص جلوه بدن
در آوردن پول از راهی ک دوست دارم!
و اگ خدا کمک کنه و ب چیزی ک خواستم برسم و حرص و طمع جلو چشامو نگیره کمک ب نیازمند ( نه صرفا کمک مالی )
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
صادقانه میگم : اول علاقه ی زیادد ..دوم پرستیژ اجتماعی ..و در آمد زیاد در اینده به کسی از لحاظ مالی وابسته نباشم ...و مهم تر از اون خانوادم بهم افتخار کنن .....سوم: الان پول ندارم به نیازمندا کمک کنمدوس دارم انقد داشته باشم که بتونم به خیلیلا کمک کنم
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد.... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ وفلک!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)