این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
اگه تاثير مثبت باشه اشتباهه كه برين ترميم و بهتره اصلا شهريور اينكارو نكنين هرچند من خودم شهريور رو پيشنهاد ميدم كلا امتحانات نهايي به شدت به كنكور ضربه ميزنه ولي تا شهريور تاثير مشخص نخواهد بود
ببين من اين مسئولان سنجش و اموزش و پرورش رو ديدم از نزديك شما اينجا داري پر پر ميزني اون اصلا و به هيچ وجه واسش هيچ اهميتي نداره پس تا مهر مشخص نميشه دقيق
اگه تاثير مثبت باشه اشتباهه كه برين ترميم و بهتره اصلا شهريور اينكارو نكنين هرچند من خودم شهريور رو پيشنهاد ميدم كلا امتحانات نهايي به شدت به كنكور ضربه ميزنه ولي تا شهريور تاثير مشخص نخواهد بود
ببين من اين مسئولان سنجش و اموزش و پرورش رو ديدم از نزديك شما اينجا داري پر پر ميزني اون اصلا و به هيچ وجه واسش هيچ اهميتي نداره پس تا مهر مشخص نميشه دقيق
دی ماه هم هست....امید تو خالی نمیدما....چند جا سوال کردم و تو حود بخشنامه هم هست.....ثبت نام کنکور از بهمنه و امتحانات 20 دی تموم میشن...تازه اسفند ماه هم مهلت دوم ثبت نام هست
.
واسه همه درسا هم میشه
.
.20 تومن واسه یه درسه.البته واسه منطقه سه و مناطق محروم فک کنم 10 تومن واسه هر درس
.
.
.ریاضی.....
ویرایش توسط Mr Sky : 16 تیر 1395 در ساعت 08:19
حتی اگه سنجش تو سایتش اعلام کنه تاثیر صفره بازم واسه ترمیم ثبت.نام میکنم........
.
.
.
.
منم دی ثبت نام میکنم چون اگه شهریور برم کل تابستون رو از دست میدم .ولی تا دی ماه درسا رو در حد کنکور میخونم و فقط همون 20 روز دی ماه شب امتحانی میخونم...5تا درسو ثبت نام کنم به احتمال زیاد
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
چیی ؟؟20هزار تومن واسه یه درس ؟؟؟اهههههههههههههههههه
در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است
اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)