نوشته اصلی توسط آقا ارمیا وا همچین میگی انگار چیکار کردی برو بخواب خوش بگذره بهت میدرسیدم از 6.جر خوردم
نوشته اصلی توسط آقا ارمیا آخی خوشبخت بشین خدا بی بی تونم رحمت کنه مندلی کم بهش فحش بده تازه داماده فقط یه مشکل.وقتی یه خونواده تهرونی هس یکی دیگه کرمونی.عروسی رو کجا باید برگزار کنن!!!
نوشته اصلی توسط zist200 من که ترکی بلد نیستم.ارمیا میگه فاش دادی. شوخی کردم الان ترجمه می کنم برات اولش نوشت (خوب شد چشممون به جمالت روشن شد خوش اومدی چه خبر حالت چطوره هوای کرمان امروز گرمه مبارکتون باشه)
نوشته اصلی توسط mam ایشالا به سلامتی عزیزم. به پای هم پیر بشینو خوشبخت زنده باشی.ولی من فک کنم بپای مریضامون پیر شیم!!!
نوشته اصلی توسط mam میدرسیدم از 6.جر خوردم او زحمت کشیدی کلمدت نشستی که سنگین ترین چیزیم که برداشتی یه کتابه اما ایول پیشرفت کردی برو بخواب آفرین
نوشته اصلی توسط آقا ارمیا شوخی کردم الان ترجمه می کنم برات اولش نوشت (خوب شد چشممون به جمالت روشن شد خوش اومدی چه خبر حالت چطوره هوای کرمان امروز گرمه مبارکتون باشه) آهان.خدا بگم چیکارت کنه...حاج مندلی پس فدایی داری.
نوشته اصلی توسط zist200 فقط یه مشکل.وقتی یه خونواده تهرونی هس یکی دیگه کرمونی.عروسی رو کجا باید برگزار کنن!!! تبریز بگیرین منم دعوت کنید خو خونتون هر کجاس همونجا بگیرین خوش به حال بچتون
نوشته اصلی توسط آقا ارمیا تبریز بگیرین منم دعوت کنید داداش مگه شما مشهدی نبودی? نه بی شوخی باید چیکار کرد?
مثلا کنکور داریما
نوشته اصلی توسط zist200 داداش مگه شما مشهدی نبودی? نه بی شوخی باید چیکار کرد? نه میخواستم مشهد پزشکی بخونم خودم تبریزیم الانم میگم اگه پشت بمونم تهران بگم شاید به مشهد برسم پیشنهادم دوباره پستمو بخون ویرایش کردم
درودی عرض کنم بر رقیب جدید و انتقالی ... ایشالله موفق باشید ..ولی همه در ترقی معکوس اند انگاری
نوشته اصلی توسط آقا ارمیا نه میخواستم مشهد پزشکی بخونم خودم تبریزیم الانم میگم اگه پشت بمونم تهران بگم شاید به مشهد برسم پیشنهادم دوباره پستمو بخون ویرایش کردم مشهدم عشق است.
بچه ها هفته دیگه این موقع همه کنکور تموم شده..
نوشته اصلی توسط s-1998 بچه ها هفته دیگه این موقع همه کنکور تموم شده.. الهی همه هرچی خیر و صلاحشونه کسب کنن.
نوشته اصلی توسط s-1998 بچه ها هفته دیگه این موقع همه کنکور تموم شده.. فک کنم برا بیشترمون تازه شروع شده هم بدبختی نتیجه این هم دردسر چی میشه اون!!!!!!!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها