خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 225 نخستنخست 12312102 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 3365
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gallant نمایش پست ها
      من هستم دقیقا با همین معدلای سوم و پیش و همین وضعیت
      برنامه ریزی نداشتم چند ماه اخر و حالا به چکنم چکنم افتادم!اولین کار مشاور میگیرم با برنامه ریزی اصن اشنا شم!بعدم اینکه بقول یکی از برتر های امسال یهم گقت تلاش تلاش تلاش و انگیزه بقیش درست میشه!

من مشاور گرفتم امسال تا عید که خوب بودم باهام اومد
      بعدش که 7میلیونشو گرفت کلا حواب تلفنم نداد
      از نظرم خیلی دقت کن تو مشاور
      منم دقیقا با فرمول انگیزه و تلاش موافقم ولی نمیدونم چرا از موقع ای که اینجا دیدم خیلی ها سال دوم هم بمونن بدتر میشن چشمم ترسیده

2. Top | #17
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط s-1998 نمایش پست ها
      منم دقیقا با فرمول انگیزه و تلاش موافقم ولی نمیدونم چرا از موقع ای که اینجا دیدم خیلی ها سال دوم هم بمونن بدتر میشن چشمم ترسیده
      وای چه هزینه هایی میکنید7میلیون برامشاور مدرسه تیزهوشان هم که شهریه میلیونی میگیره

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چخبره!اینجا مشاور خوب ماهی دو جلسه 120 تومنه کل سالم یک و پونصد 7میلیون چخبره!!!
      فقط اشتباه های امسالتو بنویس رو کاغذ!جدی اینکارو بکن!اهدافتم بنویس!موفقیت میخوای اینکارو بکن!یه تغییر ایجاد کن بالاخره توی ساعت مطالعت صب زود پاشو شب که خسته شدی ی فیلم ببین ی شب برو بیرون چون پشت کنکور بخوای هر روز خدا 12 ساعت بخونی زده میشی شاید ی هفته مجبور شی کمتر بخونی!حداکثر تواناییتو ببین چیه روی همون بمون و استراحت یادت نره.
      استرس نداشته باش اطمینان کاذب هم نداشته باش نگو بلدم!بگو امسال از صفر !چون شاید یجایی برسه ازمون ازمایشی که بگی اووه اینو پارسال ده بار خوندم!اینجا ینی دیگه باختیم!شاید روزایی ناامید شی ولی همین بچه ها هسیم اینجا اگه دوست واقعی نداری که پشت کنکور کمکت کنه!پسرای اینجا هم کسی دنبال رابطه نیس همه خواهر برادری میبینن همو
      ضمنا احساس نکن تنها کسی هستی که مثلا یجاهایی ناامیدی همه تو این وضعیت اینجوریم ...
      دوستان دیگه جون من این ی سال بیکارترین نرین دنبال رابطه ها حرص ندین منو
      هرچه بیشتر احساس تنهایی کنی،احتمال اغاز یک رابطه ی احمقانه بیشتر میشود...
      "نامه ای عاشقانه از بیمارستان دولتی"
      "ریچارد براتیگان"
      ویرایش توسط gallant : 15 تیر 1395 در ساعت 19:18

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط politician نمایش پست ها
      وای چه هزینه هایی میکنید7میلیون برامشاور مدرسه تیزهوشان هم که شهریه میلیونی میگیره

مدرسه سمپاد که دخترونش میشه فرزانگان دولتی هست منم مامانم دبیره اصلا هزینه نگرفت..چون مدارس فرزانگان هم جزو دولتی حساب میشن

هزینه مشاور هم حماقت بود

وااله ما هم اونقدر پول دار نیستیم اما پدر مادرم برای تحصیل من هر کاری میکردن من چون معده درد های بدی واسه امتحانات تجربه کرده بودم حتی کارم به بیمارستانم کشید گفتن شاید مشاور استرسمو کم کنه
      ویرایش توسط s-1998 : 15 تیر 1395 در ساعت 19:37

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مدرسه سمپاد که دخترونش میشه فرزانگان دولتی هست منم مامانم دبیره اصلا هزینه نگرفت..چون مدارس فرزانگان هم جزو دولتی حساب میشن

هزینه مشاور هم حماقت بود

وااله ما هم اونقدر پول دار نیستیم اما پدر مادرم برای تحصیل من هر کاری میکردن من چون معده درد های بدی واسه امتحانات تجربه کرده بودم حتی کارم به بیمارستانم کشید گفتن شاید مشاور استرسمو کم کنه
      يعني هيچ پولي از شما نگرفتن؟؟؟

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چخبره!اینجا مشاور خوب ماهی دو جلسه 120 تومنه کل سالم یک و پونصد 7میلیون چخبره!!!
      فقط اشتباه های امسالتو بنویس رو کاغذ!جدی اینکارو بکن!اهدافتم بنویس!موفقیت میخوای اینکارو بکن!یه تغییر ایجاد کن بالاخره توی ساعت مطالعت صب زود پاشو شب که خسته شدی ی فیلم ببین ی شب برو بیرون چون پشت کنکور بخوای هر روز خدا 12 ساعت بخونی زده میشی شاید ی هفته مجبور شی کمتر بخونی!حداکثر تواناییتو ببین چیه روی همون بمون و استراحت یادت نره.
      استرس نداشته باش اطمینان کاذب هم نداشته باش نگو بلدم!بگو امسال از صفر !چون شاید یجایی برسه ازمون ازمایشی که بگی اووه اینو پارسال ده بار خوندم!اینجا ینی دیگه باختیم!شاید روزایی ناامید شی ولی همین بچه ها هسیم اینجا اگه دوست واقعی نداری که پشت کنکور کمکت کنه!پسرای اینجا هم کسی دنبال رابطه نیس همه خواهر برادری میبینن همو

ضمنا احساس نکن تنها کسی هستی که مثلا یجاهایی ناامیدی همه تو این وضعیت اینجوریم ...
      دوستان دیگه جون من این ی سال بیکارترین نرین دنبال رابطه ها حرص ندین منو

هزینه مشاور واسه این بود من بعد نهایی استرس نمره گرفتم بعدش کلا کارم به بیمارستان کشید معده درد ما هم ارثیه کلا گرفتن که روحیه من خوب شه وگرنه منم تا سال سوم بدون معلم خصوصی و چه میدونم هزارتا کمک های غیبی دیگه بودم خیلی هم وضعم بهتر از الان بود
      حالم بعد میشد چون هر قرصی هم نمیتونم بخورم حتی واسه دکتر تهران هم رفتم ولی فایده نداشت..
      مشاورم تو تهران یکی معرفی کرد
      الان فکر میکنم به گذشته واقعا نمیفهمم این همه حماقت چه جوری ممکنه
      در کل خواستم بگم مثله من اشتباه نکنی توی مشاور که یک عمر شرمنده پدر و مادرت بشی...
      ممنون بابت راهنماییتون..

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هزینه مشاور واسه این بود من بعد نهایی استرس نمره گرفتم بعدش کلا کارم به بیمارستان کشید معده درد ما هم ارثیه کلا گرفتن که روحیه من خوب شه وگرنه منم تا سال سوم بدون معلم خصوصی و چه میدونم هزارتا کمک های غیبی دیگه بودم خیلی هم وضعم بهتر از الان بود
      حالم بعد میشد چون هر قرصی هم نمیتونم بخورم حتی واسه دکتر تهران هم رفتم ولی فایده نداشت..
      مشاورم تو تهران یکی معرفی کرد
      الان فکر میکنم به گذشته واقعا نمیفهمم این همه حماقت چه جوری ممکنه
      در کل خواستم بگم مثله من اشتباه نکنی توی مشاور که یک عمر شرمنده پدر و مادرت بشی...
      ممنون بابت راهنماییتون..
      اخه بابا پسرا که بیشتر باید استرس داشته باشیم!شغل و اینده زندگیمونه بالاخره ددخترا تو این موقعیت ها راحت ترن!بعدشم اینجور استرس داشته باشین روز کنکور مشکل ایجاد میشه ارامش داشته باشین به خودتون بقبولونین که اتفاقی نمیفته و همه چیز خوب پیش میره
      "ریچارد براتیگان"

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali77 نمایش پست ها
      به نظر من اگر مایلین تو تلگرام یه گروه درست کنیم و اونجا با هم حرف بزنیم.اونجوری خیلی راحت تره.
      موافقم.اگه زدين منم اد كنين.
      مخصوص پشت كنكوريا باشه...

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M-95 نمایش پست ها
      يعني هيچ پولي از شما نگرفتن؟؟؟
      مدارس دولتی قانونشون هست که از دانش اموزایی که پدر یا مادر اموزش پرورشی دارن پول نگیرن
      من و خواهرم هم از اول دبستان دولتی رفتیم همین طوری بوده
      در مورده شهریه ملیونی که گفتید عموما سمپاد ها از یه سری اولیا خاص هزینه های میلیونی میگیرن
      مام از اینا داشتیم
      طرف مشاورش سینا تهرانی بود فقط کلی پول اونو میداد مدرسه هم تحت عنوان کمک های اولیا از یه چنین بچه هایی پول بیشتر میگیرن
      من فقط هزینه سرویس رو دادم

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بنظرم صبر کنیم تا این برزخ 8-9 روزه تموم شه بعدش ...
      "ریچارد براتیگان"

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مدارس دولتی قانونشون هست که از دانش اموزایی که پدر یا مادر اموزش پرورشی دارن پول نگیرن
      من و خواهرم هم از اول دبستان دولتی رفتیم همین طوری بوده
      در مورده شهریه ملیونی که گفتید عموما سمپاد ها از یه سری اولیا خاص هزینه های میلیونی میگیرن
      مام از اینا داشتیم
      طرف مشاورش سینا تهرانی بود فقط کلی پول اونو میداد مدرسه هم تحت عنوان کمک های اولیا از یه چنین بچه هایی پول بیشتر میگیرن
      من فقط هزینه سرویس رو دادم
      منم سمپاد رفتم ولي ازمون پول گرفتن...

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بنظرم صبر کنیم تا این برزخ 8-9 روزه تموم شه بعدش ...
      داداش شما امسال كنكوري هستي؟

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم سمپاد رفتم ولي ازمون پول گرفتن...

اگه پدر یا مادرتون اموزش پرورشی بودن شک نکیند غیر قانونی بوده..

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اخه بابا پسرا که بیشتر باید استرس داشته باشیم!شغل و اینده زندگیمونه بالاخره ددخترا تو این موقعیت ها راحت ترن!بعدشم اینجور استرس داشته باشین روز کنکور مشکل ایجاد میشه ارامش داشته باشین به خودتون بقبولونین که اتفاقی نمیفته و همه چیز خوب پیش میره
      واقعا؟از نظرم تو جامعه ما دخترا دستشون واسه انتحاب شغل بسته تره خیلی محدود تر هستن..
      ولی بازم ممنون از نظرتون

15. Top | #30
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      داش ممد بلاخره پشت کنکوری شدین?

صفحه 2 از 225 نخستنخست 12312102 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن