من مامانم از بعد عید که ول کردم هی میگه تو امسال برو هر چی شدی سال بعد بدتر میشی..توی یکی از کامنتا گفتم ما هرچی پشت کنکوری داشتیم تو آشنا ها سال دومم بدتر شدن
مامانم که جدیدا میگه تو اصلا برو همون پرستاری پزشکی نمیکشی
نقطه مقابل بابام
چند وقت پیش اومد تو اتاقم پرینت قبولی مرحله ۱ المپیاد زیستمو داد بهم گفت سارا من میدونم تو میتونی اگه موندی سال بعد هم نگران نباش من بهت امیدوارم یعنی جدیدا هی داره کارنامه های قلم چی اول سالم رو نشونم میده تشویقم میکنه
راست میگن دختر بایایی اند
خوش بحالتون
اولا من طبفه جدام با گوشیم رمان میخونم کسی نمی فهمه وگرنه الان تیکه تیکه میکرد منو مامانم قشنگ با لبخند به دوازده قسمت مساوی تقسیمم میکرد
خوش بحالتون بابا مامان من که فقط نمک می پاشن رو زخمم البته نامردی نکنم گاهی خوب میشن بیشتر ترسشون از آبروشونه از نظر اونا پشت موندن گناه کبیرس از هزار غلط دیگم بدتره حقم دارنا لامصب همه ی همکاراشون بچه هاشون پزشکی دارن میخونن
شدم مایه ی آبروریزی
دیگه ببینید در چه حد که مادرم چندبار تو روم کوبونده خودتو بکش منم راحت کن،اما خب هیچ وقت خریت نکردم به هر حال مادره عصبانی شده نمیخوام به کل آبرومو ببرم که
راستش از قهر خدا میترسم
نمیدونم چی میشه منم شرایطم تو بهمن ماه عالی بود اما الان .....
هی بیخی بابا دنیا دوروزه ارزش غم و غصه نداره انشاالله سال بعد میترکونیم بعدم به حال الانمون می خندیم
خب مث اینکه مرض من همگانیه
کیا پاین از فردا شروع کنیم راست و حسینی؟از کف ۶ساعت؟
راستی دیگه از اول بخونید بیخی کنکور۹۵
الان ۹۰ درصد کسایی که میخوان بمونن ! یا بهتر بگم نسبت به امسال نا امیدن الان نمیتونن بخونم
منم دقیقا همینم ولی سعی کنید حداقل چیزی رو ک علاقه دارید و از خوندنش واقعا لذت میبرید رو بخونید !
من خودم مثلا امروز رو بیشترش زبان خوندم
البت واسه کنکور منحصرا زبان
حداقل اینو خوب بدم که یکم رو تجربیه سرپوش بزاره![]()
آها یادم اشاره کنم تبلته این که چیزی نیست با گوشی کوچیکام رمان خوندم چشام در میومدا
یعنی نمیدونی رمان چیه؟؟؟
همون بهتر که ندونی اما به قصه های خیلی بلند میگن که زندگینامه یه نفرو نوشته اکثرا از زبان نقش اول یا دو نقش باهم
انگاری سریالو نوشتن باید به جای دیدن بخونی
عشقی هست پلیسی هست آبکی هست چرت هست
حالا بعد کنکور۹۶چنتا معرفی می کنم بری بخونی حال کنی
اتفاقا بعضی ها واقعیه یعنی مثلا خانوم پوراصفهانی فک کنم بود اسمش روانشناسه از رو زندگی بقیه مردم که بهش مراجعه کردن خیلی رمان نوشته
من خودم حتما زندگی ناممو می نویسم
یعنی جان من نمیدوستی رمان چیه؟ عجبببببببببل
بیشترشون آخرشون همه آدم خوبا و عاشقای بامرام خوشبختمیشن واسه همینه عاشق رمانم مث فیلم کره ای
استغفرالله دم کنکور داریم از چی حرف می زنیم بیخیال
حالا کیا پاین از فردا خودمونو جمع و جور کنیم؟؟؟؟
چون که خانواده پدری ما یکی با معدل ۱۷:۶۳(صدمش رو مطمن نیستم)سال ۹۱ رتبش شد ۲۱هزار منطقه ۲ سال بعدش رفت یه سری کلاس و بکوب خوند شد بین ۹۵۰تا ۹۷۰دقیق یادم نیست
خانواده مادری ۴نفر با معدلای بالای ۱۹:۵موندن همه رو سرشون قسم میخوردم اخرش سال دوم بدتر شدن الان همونا هی به مامانم میگن موندن سارا اشتباهه
منم موافقم بیاید شروع کنیم دیگه..از همون کف ۶ساعت .
فردا هم یه ساعت خاصی بیایم بگیم چی کار کردیم..
نتم دیگه اینقدر نیایم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)